Nailberry nagellak review: clean, langhoudend en heel erg mooi

Nailberry nagellak review

Ik ben de laatste tijd dol op clean Beauty en op een dag besloot ik al mijn nagellak weg te geven en er maar een paar te kopen die van ‘schone’ schoonheidsmerken zijn. Ik realiseerde me dat ik niet alle nagellakken die ik had nodig had en dat het me meer voordeel zou opleveren als ik alleen producten zou gebruiken die niet giftig zijn. Ik heb eerder gelezen dat er veel schadelijke ingrediënten aan nagellak worden toegevoegd die niet goed zijn voor onze gezondheid, dus heb ik uiteindelijk besloten om al mijn oude lakken weg te doen en te investeren in schone beauty nagellakken. Je kan de Nailberry nagellak voor €44,49 bij bol.com bestellen. In deze Nailberry nagellak review deel ik mijn ervaringen met dit mooie merk.

Nailberry nagellak review

Over het merk Nailberry

Ik kwam het merk Nailberry tegen tijdens het zoeken naar mogelijke producten waarmee ik mijn oude zou vervangen en dit merk viel mij het meest op. Ze zijn ook verkrijgbaar bij bol.com waar ik normaal bestel, wat geweldig is, dus ik kan ook af en toe gebruik maken van de promoties die ze aanbieden omdat dit merk bij de aanbiedingen is inbegrepen, wat geweldig nieuws voor mij is. 

Ik heb alleen eerst deze twee besteld om te proberen of ik ze goed zou vinden. Na het zoeken naar recensies en het zien van foto’s online, heb ik uiteindelijk besloten om een nude-tint te kopen, omdat ik weet dat ik dit veel meer zal gebruiken in vergelijking met andere tinten. 

Het achtergrondverhaal van dit merk 

Nailberry is in 2012 opgericht door Sonia Hully. Het merk begon als een luxe nagelbar gevestigd in Chelsea, Londen en veranderde snel in een reeks meermaals bekroonde premium nagellakken. Toen Sonia opmerkte dat haar bekende klanten nog steeds last hadden van droge en beschadigde nagels, of het nu het gevolg was van levensstijl, vervuiling of van de semi-permanente gelmanicures, ontwikkelde ze een reeks lakken die zouden helpen om hun zorgen weg te nemen. Het resultaat was de bekroonde L’Oxygéné-reeks. 

Met behulp van de nieuwste gepatenteerde technologie levert het L’Oxygéné-assortiment kleur in een gezondere manicure. Het assortiment is sindsdien aangevuld met een uitgebreid assortiment nagelbehandelingen die exclusief zijn ontworpen om beschadigde nagels verder te behandelen en te herstellen.

Dit zegt het merk zelf:

Bereik salonwaardige resultaten vanuit huis met de Nailberry™ L’Oxygéné Nail Lacquer; een bekroonde nagellak die moeiteloos glijdt om een ​​langhoudende, hoogglanzende kleur te leveren. 

De unieke, zuurstofrijke formule is ontwikkeld met gepatenteerde technologie en laat lucht- en watermoleculen door om de natuurlijke nagels te voeden, te versterken en te respecteren, zelfs bij het dragen van nagellak. Verwacht een gladde, onberispelijke kleur die niet vervaagt.

Veganistisch. Dierproefvrij. Halal-gecertificeerd.

Vrij van ftalaten, waaronder DBP, tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, xyleen, ethyltosylamide, trifenylfosfaat, alcohol, parabenen, dierlijke bijproducten en gluten.

Nailberry nagellak review

Mijn ervaringen met Nailberry

Ik heb voor deze Nailberry nagellak review twee producten gekozen om te proberen of ze voor mij zouden werken en natuurlijk of ik ze goed zou vinden voordat er ik meer ga kopen, omdat ze niet goedkoop zijn. Na veel overwegingen eindigde ik met een nagellak en een topcoat. Ik heb niets meer van mijn oude collectie, dus ik had ook een topcoat nodig. 

De verpakking is heel eenvoudig en netjes. Ik was een beetje verrast omdat het niet met een doos kwam, wat vreemd is omdat ze zo veel kosten en ze niet eens in een goed afgesloten doos zitten, dus ik zou niet weten of iemand het voor mij had geopend. Ik heb ze letterlijk alleen in noppenfolie gewikkeld en dat is alles. Als ik zoveel betaal, verwachtte ik meer en het zou ook luxe moeten voelen. Maar behalve dat, ziet dit er echt professioneel en chic uit, wat nu mijn soort sfeer is.

De applicator is lang en dun waardoor het product gemakkelijk met precisie en goede controle kan worden aangebracht. Er is geen rommel in tegenstelling tot andere applicators die breed en groter zijn. Ik vind het fijn dat de dop lang genoeg is om hem comfortabel vast te houden tijdens het aanbrengen. Het is gewoon gemakkelijk vast te houden als het langer zo is.

Over de Nailberry Shint & Breathe Topcoat

Dit is echt een geweldige topcoat en ik zie zoveel verschil wanneer ik het gebruik, omdat mijn nagellak hier dagenlang mooi mee gaat, wat mij nooit gebeurt met goedkopere nagellakken die normaal niet eens 2 dagen meegaan omdat ze meteen chippen . Maar hiermee zijn ze zelfs na een week nog intact, waar ik erg blij mee ben. Ik gebruik dit ook alleen als ik wil dat mijn nagels er gezond en glanzend uitzien. 

Over Nailberry L’Oxygéné in de kleur Simplicity

Dit is de tint die mij het meest opviel. Dit is mijn soort nagellak tint. Ik geef de voorkeur aan nudes, meer dan wat dan ook, omdat ze er elke dag stijlvol en gewoon mooi uitzien. Dit brengt snel aan en twee lagen is genoeg om mijn nagels goed te bedekken. Ik heb liever dat mijn nagels volledig bedekt zijn dan een pure formule. Maar als je van een pure look houdt, is één laag voldoende.

Mijn oordeel

Ik raad dit merk ten zeerste aan als je op zoek bent naar effectieve en hoogwaardige schone nagellakproducten. Ik ben echt blij dat ik ben overgestapt en zou nooit meer teruggaan naar de oude merken die ik vroeger kocht. De meeste nagellakken die je op de markt kunt kopen, bevatten kankerverwekkende ingrediënten en sommige worden zelfs gebruikt voor verven, dus we moeten heel voorzichtig zijn. Daarom zal ik ze voortaan vermijden. 

Ik vind het geweldig dat ik binnen 10 minuten of minder klaar ben met het aanbrengen van nagellak op al mijn vingernagels want meestal duurt het ook 20 minuten (of meer) voordat ze volledig zijn opgedroogd, wat verbazingwekkend is voor iets dat niet eens een sneldrogende formule is. Ik wacht normaal minimaal 30 minuten bij andere merken voordat ze volledig opdrogen, dus dit heeft me echt veel tijd bespaard. Deze combo werkt echt goed voor chipvrije nagels en geeft een mooi, bijna gelachtig effect. 

Ik ben blij dat ik dit merk heb geprobeerd en omdat ik er zo dol op ben, heb ik al meer tinten besteld om uit te proberen. Een aanrader wanneer je een mooi schoon nagellak merk zoekt! Mijn Nailberry nagellak review geeft dit product dan ook 4,5 sterren (een halve ster eraf wegens de prijs).

U leest: Nailberry nagellak review: clean, langhoudend en gewoon mooi

Ook populair: Thermal Foaming Gel van Celenes by Sweden: vegan en vooral fijn