Naobay Detox Illuminating Micellar Water review

Naobay Detox Illuminating Micellar Water review

Er zijn tegenwoordig tal van micellaire waters, dus het is moeilijk om erachter te komen wat eruit blinkt. De meeste, zo niet alle, zijn zachtaardig met fijne ingrediënten, dus welke krijg je dan? Je zou kunnen kiezen op prijs of beschikbaarheid of er misschien een vinden die op de een of andere manier speciaal is, die net dat beetje extra heeft waardoor je hem wilt gebruiken. In deze post zullen we kijken naar het Naobay Micellar Water. Is het product je geld en tijd waard? Dat zoeken we uit in deze Naobay Detox Illuminating Micellar Water review.

Naobay Detox Illuminating Micellar Water review

Over Naobay Detox Illuminating Micellar Water 

Over de verpakking

Het product wordt geleverd in een doorzichtige plastic fles die gemakkelijk in te knijpen is, maar tegelijkertijd stevig genoeg aanvoelt. Het heeft een opening aan de bovenkant waar het micellaire water doorheen stroomt en een deksel dat het afsluit. De fles zelf is licht gedecoreerd en hoewel hij niet echt opvalt, heeft hij wel wat karakter.

Over de prijs

Een fles van 200 ml kost €15,75.

Textuur en kleur

De reiniger ziet er letterlijk uit als geel water en heeft een waterige textuur.

Geur

Deze reiniger heeft een subtiele zoete geur die aangenaam is en helaas bevat hij geur. Zie het onderdeel ingrediënten voor meer informatie.

Compatibiliteit met de huid

Deze reiniger is subtiel genoeg om geschikt te zijn voor alle huidtypes. Als u echter een gevoelige huid heeft, is het altijd het beste om eerst een beetje van het product op de rug van uw hand te proberen en indien u zich zorgen maakt, een arts te raadplegen.

Overig

Dit micellaire water gaat 12 maanden mee en is dierproefvrij.

Dit is wat het merk over het product zegt:

Een multifunctionele reiniger die de huid reinigt, zuivert en voorbereidt op een hydraterende verzorging. De groene thee in combinatie met de framboos beschermt tegen milieuvervuiling, terwijl de citroen de toon en salie verenigt en aloë vera de huid rehydrateert en kalmeert. Aanbevolen voor de huid die tegelijkertijd een effectieve en zachte reiniging nodig heeft. Geschikt als make-up remover. 98,48% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 8,31% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Hoe te gebruiken:

Impregneer een wattenschijfje en, zonder al te veel te slepen, licht aandrukken en door het te reinigen gebied glijden.

Mijn Naobay Detox Illuminating Micellar Water review

Deze reiniger is erg makkelijk in gebruik. Het heeft een optilbare dop en een klein gaatje waardoor er maar een kleine hoeveelheid product doorheen kan. Het wordt onmiddellijk geabsorbeerd door een wattenschijfje en het verspreidt zich gemakkelijk over de huid.

Het is zacht maar goed genoeg om vuil en olie te verwijderen waarvan je niet eens wist waar het zat, zonder dat je het daarna hoeft af te spoelen. Het is echter zeker een cleanser uit de tweede ronde zoals ik ze graag noem, een cleanser om een ​​bijna of geheel make-upvrij gezicht schoon te maken. Het verwijdert make-up goed, maar als je begint met een volledig gezicht met make-up, heb je letterlijk een kwart van een fles nodig om je gezicht volledig schoon te maken en ongeveer een stapel wattenschijfjes.

Deze reiniger is vriendelijk voor de huid en laat deze zacht en schoon aanvoelen zonder de natuurlijke oliën van de huid te verwijderen. Er is iets aan de hand, misschien zorgt de geur of de zachtheid van de huid ervoor dat ik het wil blijven gebruiken en dat is vrij zeldzaam bij micellair water.

Naobay Detox Illuminating Micellar Water review

Ingrediënten

Reinigingsmiddelen hoeven niet echt voedend voor de huid te zijn, dat is iets dat de rest van je huidverzorging zou moeten aanpakken. Dit betekent dat u een goede en effectieve reiniger kunt gebruiken die goedkoop is zonder enige huidverzorgingsvoordelen te verliezen.

Dat gezegd hebbende, deze reiniger bevat wel een aantal goede ingrediënten en aangezien het een reinigingsmiddel is dat niet hoeft te worden gespoeld, betekent dit dat ze niet worden verspild.

Om dit artikel kort te houden, vermeld ik alleen de ingrediënten die van dit product een reinigingsmiddel maken en alle huidverzorgende of huidpositieve/negatieve ingrediënten, terwijl ik degenen negeer die alleen formuleringsdoeleinden spelen. Voor de volledige ingrediëntenlijst scrolt u naar beneden naar het gedeelte “volledige ingrediëntenlijst”.

Positieve ingrediënten:

 • Formule op basis van water.
 • Aloë Barbadensis Bladsap– Huidconditioner, houdt vocht vast (= bevochtigingsmiddel). Sommigen beschouwen het als ontstekingsremmende eigenschappen en beschermt tegen UV-schade. Dit is geen zonnebrandcrème en je hebt nog steeds SPF nodig. Sommigen hebben gemeld dat het de collageproductie stimuleert en daarom het verschijnen van rimpels vermindert.
 • Glycerine – Wordt van nature in de huid aangetroffen en kan dus worden gezien als een huidaanvullend ingrediënt. Een huidconditioner die helpt het uiterlijk van de huid te verbeteren en glad te maken. Een goede moisturizer die bijna altijd aanwezig is in hydraterende producten.
 • Propaandiol – Kan de huid hydrateren, maar wordt ook gebruikt om de opname van andere ingrediënten te verhogen.
 • Rubus Idaeus Fruit Extract – Huidconditioner die vitamine C, E en een polyfenol bevat. Het kan de huid lichter maken en de stevigheid ervan beschermen.
 • Camellia Sinensis-bladextract– Ook bekend als groene thee-extract. Dit ingrediënt heeft meerdere voordelen, waaronder: anti-oxidant, geur, huidconditioner, UV-lichtabsorberend, antimicrobieel, samentrekkend, huidbeschermend, tonic en mogelijk helpend bij het verschijnen van rimpels en slappe huid.
 • Citrus Limon Fruit Extract – Huidconditioner en geur.
 • Salvia Sclarea-extract – Een geur die antioxidanten kan bevatten en overtollig talg of roos kan verminderen.
 • Decyl Glucoside – Voornamelijk een reinigingsmiddel dat de huid glad en zacht maakt.
 • Citroenzuur – Een natuurlijk conserveermiddel dat kan worden gebruikt om de huidtint te egaliseren.

Minder positieve ingrediërnten:

 • Parfum (geur) – Dit ingrediënt vertegenwoordigt een niet nader genoemd mengsel van verbindingen die de geur van het product geven. Er zijn meer dan 3000 moleculen die onder deze categorie vallen en ik vind het persoonlijk niet leuk dat er enkele ingrediënten zijn die niet bekend zijn en verborgen zijn onder deze algemene naam. Geur biedt ook geen huidverzorgingsvoordeel, er zijn zelfs aanwijzingen dat het de huid kan beschadigen.

Ingrediënten die bij sommigen irritatie kunnen veroorzaken:

Dit is eigenlijk heel specifiek, omdat verschillende mensen verschillende gevoeligheden en allergieën hebben. Alleen omdat door sommigen is gemeld dat een verbinding gevoeligheid veroorzaakt, betekent dit niet dat u een probleem zult hebben. De aanwezigheid van “sensibiliserende” verbindingen is naar mijn mening niet negatief, aangezien dit het geval is met vrijwel alles wat er is en grappig genoeg heb ik producten gezien die specifiek zijn gericht op de gevoelige huid, die enkele verbindingen bevatten die door sommigen zijn gemeld , of waarvan bekend is dat ze sensibilisatoren zijn.

Als je een gevoelige huid hebt of vatbaar bent voor huidsensibilisatie en ongewenste reacties, probeer dit dan eerst op de rug van je hand en raadpleeg een arts als je je zorgen maakt. Gebruik nooit cosmetica op geïrriteerde of beschadigde huid.

De volgende verbindingen die aanwezig zijn in het roze Garnier micellair water zijn ofwel bewezen of beweerd door sommigen als sensibilisatoren, irriterende stoffen, allergenen enz.: Citroenzuur, Parfum.

Volledige lijst van ingrediënten:

Aqua, Aloë Barbadensis Bladsap, Glycerine, Propaandiol, Rubus Idaeus Fruit Extract, Camellia Sinensis Blad Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Salvia Sclarea Extract, Decyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroen Zuur, Parfum.

Eindoordeel

Dit is een goede reiniger en er is iets mee waardoor ik het wil gebruiken. Het is zacht en prettig in gebruik en daarnaast vind ik de geur fijn. Mijn Naobay Detox Illuminating Micellar Water review geeft dit product 8. Iedereen die een fijne Micellar Water zoekt dan ik dit product aanbevelen.

Ook populair: Voordelen van water drinken voor de huid: hoe zit het nou écht?