Nars Radiant Creamy Concealer review: waarom je hem nodig hebt!

nars radiant creamy concealer review

Oké mensen – levensveranderende productwaarschuwing in deze Nars Radiant Creamy Concealer review. Je zou misschien denken dat ik overdrijf, maar ik ga sneller door concealers dan Zara de voorraad verandert (wat trouwens elke twee weken gebeurt en me irriteert omdat als ik iets leuk vind en er mentaal een bladwijzer van maak, kan ik het nooit meer vinden. Verdomme Zara). Het punt is: als er een concealer op de markt is die zijn werk onder de kwetsbare huid onder de ogen perfect uitvoert, realiseer ik me dat het eindelijk tijd is om te settelen met ….Mr. Nars Creamy Concealer. Zucht. Alleen al de naam ervan maakt mijn gebied onder de ogen blozen en trillen.

Nars Creamy Concealer review

Hier is waarom je Nars Creamy Concealer nodig hebt

1.) Hoewel ik van dekking houd, is mijn grootste zorg dat een concealer heel licht van gewicht moet zijn en er natuurlijk uit moet zien. Deze concealer van Nars omhelst zachtjes mijn gebied onder de ogen en zorgt ervoor dat er geen vervelende lijn is. Dus mensen denken dat ik van nature gewoon klaarwakker ben. Ik corrigeer ze niet.

2.) Hoewel mijn vorige favoriet de Bobbi Brown Eye Brightener was, had deze vrij weinig dekking – deze is absoluut een goede dekking. Als ik een zware nacht heb, is deze als je beste vriend die het aan niemand anders zal vertellen.

3,) Het duurt de hele dag en langer en ik kan terugkomen van mijn werk en er nog steeds semi-presentabel uitzien (Nou… zodra ik mijn haar borstel dan. Meestal zie ik eruit alsof een hoop stenen me zojuist geraakt hebben en mijn haar ziet er dan uit als nukkige tieners die weigeren zich te gedragen).

Nars Creamy Concealer review

Mijn Nars Radiant Creamy Concealer review geeft deze concealer 5 sterren

Ik hou van dit spul! Ik dacht dat het vinden van een concealer die dekking gaf maar licht van gewicht was en er natuurlijk uitzag, hetzelfde was als het vinden van een Cola-reep. Maar goed, ik had het mis – de Radiant Creamy Concealer van Nars is alles wat je wilt en meer. Daarom geef ik dit product een dikverdiende 5 sterren. Ik heb de tint Vanilla, welke prachtig bij mijn huid matcht. Voor €35,70 kan je een 6ml Nars concealer bij Bol.com bestellen.

Ook populair: Bobbi Brown oogcreme review: dé primer voor concealer!