Nars Sheer Glow Foundation review: deze dupe is net zo goed!

nars sheer glow foundation review jpg

Ik heb geen idee waarom het reviewen van dit product tot zolang op zich liet wachten gezien ik dit al een tijdje religieus gebruik en het verdient zeker zijn lof :). Het is de No7 Stay Perfect Foundation in Warm Ivory. Dit product kost €19,89 in winkels, een aanzienlijk lager bedrag dan de Nars Sheer Glow Foundation van €48,55, terwijl dit product naar mijn mening een even goede dupe is! In deze dupe van de Nars Sheer Glow Foundation review vertel ik meer over deze goedkopere variant die je online bij bol.com kan bestellen. Er zijn nog veel meer verschillende tinten verkrijgbaar, de kleurkeuze van deze lijn uitstekend!

nars sheer glow foundation review

Over de verpakking en de textuur

De verpakking is vrij eenvoudig om als drogisterij te worden geclassificeerd. Het wordt geleverd in een zware glazen fles en met een luxe pompdispenser die bij sommige merken dringend nodig is (* hoesthoest * Revlon). Het is nogal vloeibaar van consistentie en licht van formulering en textuur, maar slaagt er toch in om bijna alle gebreken effectief te verhullen. Het voelt vrij licht aan op de huid en laat een mooie, bedauwde afdronk achter die het uiterlijk geeft van een natuurlijk stralende huid.

De perfecte kleur voor gezicht én nek

Je kunt het zeker alleen dragen, maar ik zet het graag met wat poeder in zodat het overdag niet wegglijdt. Ik moet vermelden dat het kleurengamma vooral geweldig is voor drogisterijen en het heeft voornamelijk beige / ivoor / gele tinten die aanzienlijk flatterend zijn voor alle huidtinten in vergelijking met foundations met grijze / roze ondertonen. Ik draag Warm Ivory, dat perfect past bij mijn huidskleur en voor het eerst in mijn leven OOIT, zijn mijn gezicht en nek van dezelfde kleur *nog steeds in ongeloof *. Het fotografeert wonderbaarlijk en blijft trouw aan zijn kleur, zelfs in flits.

Ik merk dat ik hier 2-3 pompjes van nodig heb terwijl ik mijn gezicht doe, behalve dat het vloeibaar van consistentie is. Ik sta op het punt de bodem te raken (!) met deze foundation en het heeft me inderdaad een heel gelukkige foundationfreak gemaakt 🙂

nars sheer glow foundation review jpg

Mijn Nars Sheer Glow Foundation review raadt dit product van harte aan!

Ik heb Nars Sheer Glow ook uitvoerig geprobeerd en heb een grote gelijkenis tussen deze twee gevonden. Dit is echter alleen mijn mening! Dit geeft iets meer dekking dan de pure glow en is bijna de helft van de prijs. Ongeacht de vergelijking, waarom zou u het niet gewoon proberen? Misschien is het de holy grail foundation waar u uw hele leven naar op zoek was. Voor mij is deze No7 Stay Perfect Foundation dat in elk geval wel.

Ook populair: Haargroei pillen van Kruidvat: ik nam ze 3 maanden en dit gebeurde er!