Nioxin ervaring: ik gebruikte Nioxin system 4 en dit gebeurde!

nioxin ervaring

Paniek is een understatement over wat er in onze hersenen gebeurt als hormonen schade aanrichten en de gezonde manen die we als vanzelfsprekend beschouwden, op een mooie dag beginnen af ​​te breken. Mijn zus maakte onlangs een soortgelijke achtbaan door toen hoge niveaus van niet-gediagnosticeerde Hypothyroid tot plotselinge haaruitval leidden. Met dank aan privé-artsen die haar zaak serieus hebben behandeld en binnen enkele maanden onder controle hebben gebracht. Maar de schade die is aangericht moet nog worden teruggedraaid. Nadat we een assortiment drankjes, tabletten, oliën en haarmaskers hadden uitgeprobeerd, hebben we uiteindelijk besloten om de veelgeprezen Nioxin producten eens te proberen. Een kort online consult suggereerde Nioxin System 4: een professionele verdikkingsbehandeling voor gekleurd, zichtbaar dunner wordend haar. Ik dit artikel delen wij onze Nioxin ervaring. Bij bol.com kan je de gehele lijn online bestellen.

Nioxin ervaring

Waaruit bestaat Nioxin System 4?

De driedelige systeemkit wordt geleverd met een reiniger, conditioner en behandeling. We hebben ook Nioxin-verdikkingsspray voor gebruik op nat haar voor het föhnen. Het is meer dan een week geleden en ze vindt het geweldig! De reinigende shampoo en conditioner ruiken naar Aero-munt en een beetje spuiten schuimt veel. De conditioner verzacht het haar niet te veel na het wassen, maar het haar voelt na het drogen zacht en donzig aan. De behandeling is een ietwat dichte olie die zich gemakkelijk verspreidt en binnen enkele minuten verdwijnt.

Deze producten zijn klaarblijkelijk speciaal ontwikkeld om vuil en roet te reinigen dat de haarzakjes blokkeert, terwijl de behandeling als mest is die helpt bij de bevruchting van de hoofdhuid en de groei bevordert. Mijn favoriet is de Thickening Spray. Als je een brede scheiding hebt door dun haar, breng deze spray dan aan op gewassen haar en masseer zachtjes voor het föhnen. Zoals alle Nioxin-producten voelt het koel aan op de hoofdhuid en tilt het het haar op vanaf de wortels zonder dat het er stijf uitziet.

Minder roos en een gezonde hoofdhuid

Van wat ik heb gelezen, duurt de hele behandeling 3 maanden om volledige groeiresultaten weer te geven. Maar tot nu toe is het een grote duim omhoog, omdat de hoofdhuid veel gezonder aanvoelt dan voorheen. De roosniveaus zijn ook met slechts een paar keer gebruikt met de helft gedaald. Daarnaast ziet het haar er gezonder en sterker uit. En dat binnen enkele wasbeurten! Ja, onze Nioxin ervaring is bijzonder positief te noemen en wij gaan voorlopig nog door met het gebruiken ervan!

Ook populair: Milieuvriendelijke tandenborstel van het merk F.E.T.E