NISIM Fast Shampoo review

nisim fast shampoo review

Ben jij benieuwd naar de NISIM Fast Shampoo review? Afgelopen drie maanden heb ik dit product uitvoerig getest. In dit artikelen ga ik jullie uitgebreid vertellen over deze shampoo en conditioner en of het mijn haargroei heeft versneld. Ik zal in elk geval vast beginnen met uitleggen waarom ik dit product wilde proberen. Ik zocht naar een methode om snel weer op mijn oude lengte te komen. Ik ging namelijk naar de kapper afgelopen zomer en die knipte het veel te kort. Na verschillende tips, trucs en voedingssupplementen te hebben geprobeerd, besloot ik extensions te zetten gezien het proces te langzaam verliep en ik niet blij was met mijn spiegelbeeld. Toen stuitte ik op de haarkuur genaamd Fast van het merk NISIM. De kuur is gewoon bij Bol.com te bestellen en kost €36,90 per set.

Bestel bij Bol.com de NISIM Fast shampoo kuur voor €36,90!

Waarom kiezen voor de NISIM fast shampoo?

Er zijn veel shampoo’s en kuren te vinden op de markt die beloven de haargroei te stimuleren. Ik heb er vele van geprobeerd, van Castor olie maskers tot Silicium druppels, van sulfaatvrije shampoo tot hair gummies. Deze methoden vind ik persoonlijk eerder hulpmiddelen dan wondermiddelen. Bij mij groeit mijn haar gemiddeld namelijk tussen de 0.5 en 1 centimeter per maand. Ik was op zoek naar een gerichtere haargroei methode met snelle resultaten. De NISIM Fast shampoo en conditioner beloven je haargroei met 45% te versnellen. Dat is nogal een verschil! De shampoo is tevens sulfaatvrij en bezit veel goede eigenschappen om de haarwortels te voeden, waaronder biotine en 100% natuurlijke aminozuren. Een nadeel? Je moet je haar elke dag ermee wassen. Er is ook een mogelijkheid om dat niet te doen en van dezelfde lijn voedingssupplementen erbij te slikken. Gezien ik de kuur goed wilde testen heb ik gewoon elke ochtend trouw mijn haren met deze kuur gewassen.

Is mijn haar sneller gaan groeien door de NISIM Fast kuur?

Hier kan ik heel kort en krachtig op antwoorden: JA. Omdat ik extensions had gezet toen ik aan de kuur ging, kon ik heel gericht de haargroei meten vanaf de hoofdhuid tot de bondjes van de extensions. Toen ik begon was de afmeting 1.8 cm. Na vier weken tijd kwam ik uit op 3.2 cm! Mijn haar is 1.4 cm gegroeid. Dit is een stuk meer haargroei dan ik normaal heb per maand. En niet alleen was ik hierdoor aangenaam verrast, ook zag mijn haar er een stuk glanzender, voller en gezonder uit. Het lijkt erop dat de ingrediënten van de Fast shampoo en conditioner gewoon heel goed werken voor mijn hoofdhuid en haarstructuur. Tot nu toe is dit het beste middel wat ik gevonden heb als het gaat om haargroei stimuleren. Ik ben nog twee maanden ermee doorgegaan en inmiddels zit ik op bijna 5 centimeter uitgroei van de extensions bonding. Dat is voor mij een ongelooflijk resultaat.

Mocht jij op zoek zijn naar een haarkuur die zijn geld echt wel waard is als het gaat om de haargroei versnellen? Dan is de NISIM Fast shampoo wat mij betreft het beste middel op de markt!