NYX Can’t Stop Won’t Stop Concealer review

nyx can't stop won't stop concealer review

Concealer is een van die make-uptas essentials die iedereen bezit. Het is vaak een multifunctionele wiz, gebruikt op donkere kringen, puistjes, pigmentvlekken en is er zelfs om make-upfouten en meer te corrigeren. Het valt in principe niet te ontkennen hoe onschatbaar concealer is! Maar juist daarom wordt de schoonheidsindustrie overspoeld met alle denkbare camouflageproducten. Van zweetbestendig tot fotobestendig en industriële kracht, in alle formules – wij als schoonheidsliefhebbers hebben keuze te over. Maar zoals u waarschijnlijk zult weten, voldoen niet alle concealers aan de verwachtingen – ze missen dekking, mengbaarheid, levensduur en zelfs schaduwbereik. In deze NYX Can’t Stop Won’t Stop Concealer review vertel ik je alles over deze concealer topper!

Dus vandaag heb ik een van de nieuwste concealer-lanceringen om met je te delen die alle vakjes aanvinkt, omdat het een geweldig budgetaanbod is waar je over moet schreeuwen!

Nóg beter dan de HD Studio Photogenic Concealer

Als je een scherp oog hebt voor make-up, heb je misschien gemerkt dat ik het hier heb over een nieuwe NYX-productlancering. Wat je misschien ook zal verbazen, want er is echt helemaal niet veel hype rond dit product geweest en het lijkt erop dat het is vermengd met de reeks make-upproducten van NYX. Laat me je echter vertellen dat dit dezelfde hype verdient die Makeup Revolution’s Conceal & Define Concealer ontving en nog steeds ontvangt als ik eerlijk ben!

Deze nieuwe concealer is de bom! Oh, en had ik al gezegd dat het slechts €8 á €9 kost?

Voordat ik inga op deze geweldige nieuwe concealer, wilde ik eerst praten over de eerste vloeibare concealer van NYX – HD Studio Photogenic Concealer. Dit is een concealer die al een paar jaar in mijn make-upcollectie zit en hoewel ik er niet het meest naar grijp, is het een goed budget voor slechts €6. Het wordt geleverd in 20 tinten plus 3 kleurcorrectortinten en is een mooie crèmige concealer voor elke dag met een gemiddelde dekking. Als je Nars Creamy Concealer niet kunt betalen, dan is dit een behoorlijk goede dupe!

Maar ik had altijd het gevoel dat NYX iets meer kon bieden, iets romiger met een nog betere dekking. En op de een of andere manier luisterden de make-upgoden omdat NYX precies dat lanceerde!

Maak kennis met mijn NYX Can’t Stop Won’t Stop Concealer review!

NYX Can’t Stop Won’t Stop Concealer komt na de lancering van de foundation van vorig jaar met dezelfde naam en is een 24-tinten sterke concealer met volledige dekking en een GEWELDIG uithoudingsvermogen.

Het Amerikaanse drogisterij-merk heeft echt veel werk gestoken in deze goedkope concealer, want vanaf het eerste gebruik wist ik dat dit degene zou zijn die zou wedijveren met mijn andere, meer premium concealers!

Can’t Stop Will’t Stop Contour Concealer wordt omschreven als een ‘lichtgewicht vloeistof’, die oneffenheden camoufleert, gelaatstrekken verheldert en contouren geeft. Net als de populaire foundation is de concealer volledig dekkend, transfer proof en laat hij een matte finish achter. Het andere voordeel is dat deze concealer geen instelling nodig heeft en echt de hele dag op zijn plaats blijft, vrijwel voldoet aan zijn aanspraken op 24-uurs verblijf.

Hoewel dit misschien geen concealer is voor de droogste huidtypes, vind ik dat de formule de beste is voor een matte afwerking. Ik zeg dit omdat ik dit voor het eerst gebruikte na een week ziek te zijn geweest, toen mijn huidverzorgingsroutine niet bestond en mijn onderogen crêpe-achtig aanvoelden, dus ik verwachtte dat de concealer zich zou vastklampen aan fijne lijntjes en eventuele droogheid zou versterken. Maar dat deed het gewoon niet! Ja, het zag er een beetje te mat uit op die drogere delen van de huid, maar het was nog steeds onvindbaar op de huid – je kon de concealer daar niet zien zitten!

Sindsdien is mijn huidverzorgingsroutine weer volledig van kracht en hoewel mijn huid nog steeds niet zo gehydrateerd is als ik zou willen, zit deze concealer perfect op de huid en is het echt de enige volledig dekkende concealer met matte finish die zo’n finish geeft.

Ik zal zeggen dat het enige dat me is opgevallen, is dat de voordelen van de volledige dekking er gewoon niet zijn als je dit aanbrengt met een make-upspons of een beautyblender, wat me wel verbaasde. De concealer wordt gewoon in de spons opgenomen en van het gezicht getild – dus het is een nee-nee voor dit soort toepassingen, tenzij je minder dekking wilt.

De beste manier om Can’t Stop Won’t Stop Concealer aan te brengen, is met een wijsvinger of met een klein borsteltje voor het polijsten van de concealer, opnieuw gestippeld over de huid in plaats van uit te blenden. Dit geeft een vlekkeloze egale afwerking van de huid zonder dat je meer concealer hoeft aan te brengen. Eén veegbeweging onder de ogen en een stip op elke plek is voldoende.

Ook populair: Top 5 jaren 90 parfum en waarom ze zo populair waren