NYX Liquid Suede Cream Lipstick review in de tint Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick review

Ik denk dat jullie al weten dat ik een grote lipstickverslaafde ben, vooral liquid lipsticks Zodra ik hoorde dat NYX Liquid Suede Cream Lipstick werd gelanceerd, haastte ik me om hun zachte, matte lipsticks te kopenNYX Liquid Suede Cream Lipsticks staan ​​bekend om hun levendige en ongewone kleurengamma. Ik heb de tint Soft Spoken die een dupe is voor “Kat Von D – Lolita”. In deze NYX Liquid Suede Cream Lipstick review vertel ik alles over deze top lipstick, welke je voor €15 bij bol.com kan bestellen.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick review

Over de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks

Over de verpakking

De verpakking van NYX vloeibare suède crème lipsticks lijkt erg op hun zachte, matte lipcrèmes, maar deze zijn groter van formaat. Het wordt geleverd in een doorzichtige plastic fles met een opengedraaide zwarte dop. Het heeft een lange en precieze doe-voetapplicator aan de binnenkant en de fles bevat ook alle relevante informatie.

Over de tint

Soft Spoken is een prachtig aards bruin met een vleugje perzik erin. De kleur is precies de dupe van Kat Von D Lolita, die volgens mij behoorlijk populair is in de beauty-/bloggerwereld. Het is de mooiste nude tint die ik ooit ben tegengekomen.

Pigmentatie en textuur:

Hoog gepigmenteerd, één veegbeweging is voldoende. Glijdt als een droom en bedekt mijn gepigmenteerde lippen in één applicatie, dus de dekking is uitstekend. Textuur is vergelijkbaar met zachte, matte lipcrèmes, maar ik heb het gevoel dat het meer aan de romige kant is. Wanneer aangebracht, geeft het een zeer satijnachtige fluweelachtige afwerking, maar na ongeveer 4-5 seconden bezinkt het tot een volledig matte afwerking. Ja, het droogt de lippen uit en nestelt zich in liplijnen als het niet goed wordt gehydrateerd, dus ik zou ten zeerste aanbevelen om te exfoliëren en er een lippenbalsem onder aan te brengen.

Houdbaarheid:

Het blijft intact op mijn lippen gedurende meer dan 9 uur met tussendoortjes en drankjes. Het overleeft een volledige maaltijd met een beetje vervaging in het midden. Het pigment kan alleen worden verwijderd met make-up remover. Als het gaat om kleuruitbetaling, geeft het een verbazingwekkende kleuruitbetaling vanaf de eerste veegbeweging. Na ongeveer 8-9 uur of na het eten van iets vettigs, laat het een vlek op de lippen achter.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick review

De voor- en nadelen op een rij

Voordelen:

  • Adembenemende tint.
  • Verbazingwekkende houdbaarheid.
  • Boterzachte formule.
  • Langdurig.
  • Geeft een prachtige poederachtige matte finish.
  • Chique en stevige verpakking.
  • Applicator van goede kwaliteit maakt het aanbrengen gemakkelijk en nauwkeurig.

Nadelen:

  • De prijs
  • Drogen op de lippen, exfoliatie en hydratatie zijn een must voordat je het aanbrengt.

Mijn NYX Liquid Suede Cream Lipstick review geeft dit product 5 sterren

Ik weet dat het een beetje prijzig is, maar de tint is zo prachtig dat het de moeite waard is om te kopen. Ik weet niets over de textuur en formule van KVD’s Lolita, maar de kleur is precies hetzelfde. NYX Liquid Suede heeft een romige textuur, uitstekende dekking en matte afwerking. Ik zou zeggen dat het een goede investering is voor de ijdelheid van een lippenstiftliefhebber.

Ook populair: Clinique Quickliner for Lips review in Intense Passion