Een echte oester parel cadeau doen? Bestel de Wensparel!

Zoek jij een uniek cadeau voor een dierbaar iemand? Een bijzonder geschenk voor een speciaal persoon is met uitstek een Wensparel Sieraad. Dit is een cadeaubox bestaande uit een oesterblikje met daarin een echte parel en een bijgeleverde ketting. Op de box staat een prachtige tekst gedrukt met als boodschap dat wensen zullen uitkomen wanneer je dit prachtige sieradengeschenk draagt. Doordat je een echte oesterparel draagt, zal jouw wens uitkomen! Een mooie gedachte voor iemand die je lief hebt of het beste gunt.

Wat dit cadeau zo bijzonder maakt is het feit dat er een echte parel in een oester in het blikje verstopt zit, die een witte, crème, perzik, lavendel of gouden kleur bevat. Je opent zelf het oesterblikje ter plekke, zodat je zeker weet dat het een echte is. Daarna stop je hem in de mooie zilveren hanger die in het doosje zit. Een geschenk wat jarenlang mee zal gaan en vaak gedragen kan worden, want het is een prachtig design wat voor alle gelegenheden geschikt is. Op Bol.com kan je deze boxen voor €4,95 per stuk bestellen en je hebt de keuze uit verschillende opdrukken, zoals voor oma, voor moeder, dochter, vriendin, geliefde of ter felicitatie et cetera.

Bestel hier het prachtige Wensparel Sieraad voor €14,95 op Bol.com!

oester parel 

Een echte oester parel als cadeau

Wat dit cadeau zo bijzonder maakt is het feit dat je met een echte oesterparel te maken hebt. Er wordt namelijk een blikje meegeleverd met daarin een echte oester die je open moet maken. De parel kan diverse kleuren bevatten, hierover vind je de exacte betekenis terug op de verpakking. Het zijn allemaal bijzondere betekenissen die het beste met iemand voorhebben. Tenslotte geef je zo’n geschenk alleen aan een heel bijzonder persoon in je leven! Er zijn dan ook diverse uitvoeringen te koop, waaronder voor oma’s, dochters, moeders, zussen, vriendinnen of geliefden.

Hoe werkt dit Wensparel Sieraad, ook wel bekend als de Love Pearl? Eigenlijk is het heel makkelijk en kan je in vijf stappen jouw wensen laten uitkomen door de echte parelketting om de nek te dragen.

  1. Doe een wens.
  2. Open het blikje.
  3. Open de schelp en haal de parel eruit.
  4. Plaats de parel in de hanger van de bijgeleverde ketting.
  5. Draag de ketting en je wens zal uitkomen!

Een prachtige gedachte voor iemand die wel extra steun kan gebruiken of waaraan je wilt laten zien hoe bijzonder die persoon voor je is. Niet voor niets is dit cadeau altijd een aanrader voor bruiloften, verjaardagen, de feestdagen in december of gewoon voor zomaar!

Een bijzonder geschenk is de oester parel! Bestel hem hier voor €14,95 online!

oester parel ketting     oester parel sieraad

Een parelketting voor jouw dierbare

Wie is de meest dierbare persoon uit jouw leven? Is dat je moeder, je oma, je dochter, vriendin of partner? Welke boodschap je ook naar wie wilt overbrengen met deze parelketting, er zit altijd een gepaste uitvoering tussen. Je vindt ze in een overzicht op de pagina van Bol.com. Zo kies je precies de boodschap die het beste voor jouw dierbare van toepassing is.  Zo luidt de tekst voor de versie voor een dochter: “Met jouw komst werd onze droom werkelijkheid. Een prachtig klein meisje hebben we zien groeien tot een juweel van een vrouw. Je bent een parel. We zijn trots op je en we houden van je.” Bekijk ook de andere uitvoeringen online!