OGX Renewing Argan Oil Of Morocco Shampoo review

OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo review

Ik ben altijd op zoek naar de beste shampoo zonder sulfaten, die mild maar goed reinigt en het haar voedt, glans geeft en er verzorgd uit laat zien. Ik stuitte op de OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo. Deze Shampoo creëert zijdezacht haar, is verrijkt met Argan-olie, natuurlijke vitamine E en antioxidanten, die zorgen voor het herstel van de haar- en hoofdhuidcellen. Door het gebruik van deze shampoo ontstaat meer glans en veerkracht in het haar. Daarnaast word de vochtbalans hersteld en wordt het haar beschermd tegen uitdroging door hitte van de zon of de föhn. Daarnaast is het sulfaatvrij. Dat klinkt natuurlijk allemaal hartstikke goed! In deze OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo review deel ik mijn ervaringen.

OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo review

Over de OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo

 • Prijs: Een fles van 385 ml shampoo of 385 ml conditioner kost €10,49 per stuk
 • Verpakking: Deze shampoo is gehuisvest in een blauwe plastic fles met gouden flip-open dop. Hoewel de verpakking morsbestendig, reisvriendelijk en compact is; is het een vrij recht-toe-recht-aan fles met duidelijke informatie erop vermeld.
 • Kleur & Textuur: Deze shampoo is doorschijnend bleek goud van kleur. De consistentie is niet te dik, meer aan de lopende kant. Het produceert net genoeg schuim om het haar te reinigen. Het schuim is niet erg romig en laat ook geen romig residu achter.
 • Geur: Het heeft een uitgesproken bloemengeur. De geur is erg mild en blijft niet lang hangen. Milde maar lang blijvende geuren zijn mijn voorkeuren voor haarwassingen, maar ik vind het fijn hoe luxueus deze ruikt.

Mijn ervaringen met deze OGX shampoo zonder sulfaten

Ik laat mijn haar tegenwoordig groeien; dus dat betekent een minder aantal trimsessies dan voorheen. Als een duidelijk resultaat hiervan heb ik extreem droge en doffe haarpunten. Plus haaruitval wordt ook een punt van zorg. Om aan deze problemen tegemoet te komen, wilde ik mildere haarverzorgingsproducten proberen. De Renewing Argan Oil Of Morocco-reeks van OGX is behoorlijk opgetogen in de blog-o-sfeer, maar ik was sceptisch over de prestaties op mijn haar. Toch kon ik het niet laten, nadat ik de lovende klantenreviews op bol.com las besloot ik twee flessen te bestellen om te kijken of het de moeite waard is om in te investeren.

Wat de prestaties betreft, is de shampoo erg mild maar niet overdreven hydraterend. Het reinigt mijn vette hoofdhuid van het opgehoopte talg en vuil zonder het te veel uit te drogen. De effecten houden 2 dagen aan, wat een pluspunt voor mij is omdat mijn hoofdhuid meestal vettig wordt op de tweede dag van het wassen. Als ik vettig haar had zoals mijn hoofdhuid, zou ik daarna geen conditioner meer nodig hebben. Aangezien dat bij mij niet het geval is, moet ik conditioner gebruiken om het vocht in het haar te houden. U moet extra product gebruiken als u voor het wassen geolied haar heeft, omdat het geen zuiverend product is.

Over het algemeen denk ik dat het een goede haarspoeling is voor mijn haar van het gecombineerde type en dat het de beloftes die het deed nakwam. Mijn haar voelt na gebruik ook dikker en voller en mijn doffe haarpunten zien er aanzienlijk beter uit. En de geur…die is werkelijk heerlijk!

Pluspunten:

 • Sulfaat- en parabenenvrije formule
 • Voedt de hoofdhuid en het haar
 • Houdt kroezen op afstand
 • Bevat Arganolie en Vitamine B5
 • Milde geur

Minpunten:

 • Niet vrij van siliconen en mildere reinigingsproducten op zwavelbasis
 • Sommigen vinden het misschien duur
OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo review

Beveel ik deze shampoo en conditioner aan?

Dit is verreweg een van de betere shampoo’s en conditioners die ik heb geprobeerd. Ik zal deze OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo aanbevelen aan iemand met droog en beschadigd haar. Mensen die graag een luxe spa-achtige ervaring thuis hebben, kunnen deze ook proberen. Ik ben in elk geval aangenaam verrast door deze shampoo en conditioner en ik hoop dat mijn OGX Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo review je heeft kunnen overtuigen om hem ook te proberen.

Ook populair: Mijn Dyson Supersonic review: is deze föhn echt €400 waard?