O’Keeffe’s voetcreme review: de beste voor extreem droge voeten

O'Keeffe's-voetcreme-review

Of we het nu willen toegeven of niet, we hebben allemaal wel eens last van droge, ruwe voeten, vooral in de winter, en met O’Keeffe’s Healthy Feet Foot Cream kunnen we allemaal herstel zoeken van schade en scheuren, ruwe plekken en schilfers. Vergelijkbaar met hun bestverkochte handcrème, werkt de voetcrème om een beschermende barrière te creëren en eventuele schade te voeden voor zelfs de meest droge, gebarsten en geïrriteerde voeten. Het beste gedeelte? Het begint binnen enkele dagen te werken en je kunt verwachten dat beschadigde en gebarsten voeten in een mum van tijd veranderen in gezonde voeten. Reden genoeg om in deze O’Keeffe’s voetcreme review het product eens uitgrondig te testen.

Terwijl ik normaal gesproken op zoek ben naar de nieuwste en beste handcrèmes en crèmes of serums die zijn ontworpen voor het gezicht, tot ik droge voeten begon op te merken ondanks scrubben en mijn beste pogingen om te kalmeren en te herstellen, wist ik dat het tijd was voor een nieuw product . O’Keeffe’s Foot Cream is niet alleen budgetvriendelijk, met duizenden positieve beoordelingen en een bijna perfecte beoordeling van 5 sterren, was de aanschaf ervan geen moeilijke keuze.

Dus is O’Keefe’s Healthy Feet Foot Cream zijn perfecte beoordelingen waard en net zo goed als de handcrème? Ik heb het eerst uitvoerig getest, zodat u dat niet hoeft te doen. Een pot van 96 gram kan je voor €13,15 bij bol.com bestellen (er zijn nog meer formaten beschikbaar).

O'Keeffe's voetcreme review

O’Keeffe’s voetcreme review

O’Keeffe’s Healthy Feet Foot Cream is een sterk geconcentreerde en diep voedende crème die uw voeten en tenen een nieuw leven geeft, zelfs de meest droge, ruwe, gebarsten, beschadigde en behoefte hebben aan “voettherapie”. Of het nu komt door het werken in een bepaalde branche, het dragen van ongemakkelijke schoenen, veel staan of lopen, het weer, of gewoon natuurlijke droogte die ons allemaal overkomt, we hebben allemaal wel eens hulp nodig bij het herstellen van de schade aan onze voeten die na verloop van tijd kan ontstaan. behoorlijk pijnlijk en veroorzaakt spanning, roodheid, eelt en andere lelijke problemen.

We kunnen het negeren of verschillende behandelingen proberen, waarvan sommige behoorlijk duur kunnen zijn, die soms gewoon niet eens werken. Maar als het niet weggaat en je hebt nog steeds pijn, is er geen reden om zo te blijven. Toen ik voor het eerst hoorde over O’Keeffe’s Healthy Feet Foot Cream (en het was de eerste keer dat ik een product voor de voeten en tenen nodig had), was het nadat ik onderzoek had gedaan naar hun beroemde handcrème die zelfs de meest beschadigde en gebarsten werkende handen.

Met zo’n referentie, plus alle recensies en de bescheiden prijs, was ik snel verkocht. Als bonus worden ze verkocht in verpakkingen van verschillende maten, dus als u en/of uw hele gezin er dol op zijn, kunt u een nog betere waarde krijgen.

Gebruik

De eerste keer dat ik het uitprobeerde, was het rijk aan textuur zonder vettig, plakkerig of te zwaar aan de voeten te zijn. Het voelde niet irriterend aan en veroorzaakte geen enkele reactie, zelfs niet met een zeer gevoelige huid.

Het voelde extreem rustgevend en was volledig geurloos (ik zie dit als positief met een voetcrème), en het beste was dat het na een paar minuten prima voelde om rond te lopen zonder sokken, pantoffels of slofjes aan te trekken, en er kwamen geen resten los op lakens, linnengoed of oppervlakken.

Je kunt het twee keer per dag aanbrengen en ‘s ochtends als je dat liever hebt, ik heb het persoonlijk een keer per dag voor het slapengaan gebruikt en daarna sokken toegevoegd (eerst scrubben voor extra voordelen), en het voelde geweldig.

O'Keeffe's voetcreme review

O’Keeffe’s voetcreme review: resultaat

Binnen een paar dagen voelden mijn voeten gladder, zachter aan en zagen ze er zichtbaar beter hersteld uit zonder enige roodheid en zonder scheuren of schilferende textuur. Voor degenen met meer significante schade, moet u misschien een week wachten voordat u een significante verandering of een definitief verschil in het uiterlijk begint te zien, maar u zou zeker binnen een paar of enkele dagen na gebruik verlichting en genezende voordelen moeten opmerken.

Het voelde en zag er niet alleen geweldig uit, de prijs leek een koopje in vergelijking met duurdere beschikbare pedicure- en salonbehandelingen die ofwel niet werken of die je om de paar weken moet blijven krijgen.

Ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt in O’Keefe’s Foot Cream is allantoïne, dat de voeten en tenen diep voedt en hydrateert en helpt een beschermende barrière te creëren om toekomstige schade te voorkomen. De gebruikte ingrediënten zijn niet giftig en veilig voor mensen met zelfs een zeer gevoelige huid en mensen die vatbaar zijn voor verschillende allergieën. Ze zijn voornamelijk ontworpen om droge, ruwe plekken, huidschilfers, irritatie te behandelen en te herstellen en om ongemakken aan uw voeten en tenen te verlichten.Met dat in gedachten zijn hier een paar belangrijke ingrediënten in de Healthy Feet Foot Cream en hun voordelen bij gebruik:

Allantoïne

 • Allantoïne wordt in hoge concentraties aangetroffen in O’Keefe’s Healthy Feet Foot Cream en is ontworpen om zeer droge en ruwe voeten diep te voeden en te herstellen
 • Niet-irriterend en veilig en zacht voor zelfs de meest gevoelige huidtypes en actuele aandoeningen (waaronder eczeem)
 • Antibacterieel voor de voet- en teengebieden: voorkomt en behandelt puistjes, puistjes en infecties door acne-veroorzakende bacteriën te bestrijden
 • Ontstekingsremmende voordelen: helpt bij het genezen van wonden, huiduitslag en eventuele irritatie van de huid (mag niet rechtstreeks op open blaren worden aangebracht)
 • Verhoogt de gladheid en helpt de algehele textuur van de tenen en voet
 • Verwijdert dode huid en opbouw op het oppervlak van de huid, zachtjes exfoliërend om eventuele ruwe huid of schilfers te verwijderen
 • Voorkomt verdere en toekomstige jeukende of schilferende huid
 • Zeer veilig voor de gevoelige huid – niet-toxisch en niet-allergeen ingrediënt
 • Hydrateert de huid van de voeten en tenen diep en helpt bij het herstellen van een verminderde hydratatie, droogheid of ruwe plekken en schilfers op de huid
 • Kalmeert en verzorgt de huid en creëert een beschermende barrière die verdere schade helpt beschermen (d.w.z. weer, schoeisel)

Glycerine

 • Behandelt bacteriën, actuele huidinfecties, ruwe plekken, schilferige huid en zeer droge huid op de voeten
 • Veilig voor alle huidtypes, inclusief droge huid, gecombineerde huid, gevoelige huid en acne-gevoelige huid, zacht en voedend voor de voeten (en lichaam of handen indien gewenst)
 • Helpt roodheid op de huid en plaatselijke irritatie tijdens en na het aanbrengen te kalmeren
 • Voelt rustgevend, kalmerend en voedend aan wanneer het wordt aangebracht
 • Voor droge en vochtarme voeten: helpt vocht naar de huid te trekken, zorgt voor hydratatie, houdt de hydratatie sterk vast en helpt de voeten en tenen diep aan te vullen om verlichting te bieden
 • Antibacteriële voordelen: helpt bij het behandelen van bacteriën en acne en doodt alle mogelijke bacteriën die verdere irritatie, jeuk, droogheid of ongemak kunnen veroorzaken
 • Biedt verlichting bij jeukende voeten en algemeen ongemak
O'Keeffe's voetcreme review

O’Keeffe’s voetcreme review: voor- en nadelen

Over het algemeen doet O’Keeffe’s Healthy Feet Foot Cream zijn naam en hype echt eer aan, net als zijn handcrème-tegenhanger en kalmeert, voedt en herstelt het zelfs de meest gebarsten, beschadigde en uitgedroogde voeten voor zowel mannen als vrouwen. Of u nu iemand bent die veel zware sporten beoefent, oncomfortabele schoenen draagt, of gewoon regelmatig last heeft van ruwe en droge voeten die alle andere behandelingen lijken te weerstaan, O’Keefe’s Foot Cream is een budgetvriendelijke oplossing om alle schade te genezen en te herstellen.

Met dat in gedachten, hoewel het moeilijk is om veel nadelen aan het gebruik van het product te vinden, volgen hier enkele belangrijke voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden voordat u tot aankoop overgaat:

Voordelen

 • De crèmes worden verkocht in verpakkingen in verschillende maten van 1 tot 12 stuks, dus als je van dit product houdt, kun je echt een korting inslaan
 • De textuur is romig en rijk zonder plakkerig, vettig of overdreven zwaar aan de voeten aan te voelen (je kunt binnen een paar minuten zonder problemen beginnen rond te lopen)
 • Er is slechts een kleine hoeveelheid O’Keefe’s voetcrème nodig voor gebruik, omdat deze vrij rijk is voor de voet en ook op de tenen en tenen kan worden aangebracht
 • O’Keefe’s Healthy Feet Foot Cream heeft de toegevoegde bonus dat het zeer snel werkt, dus als u pijn heeft en op zoek bent naar snelle en onmiddellijke verlichting, is dit een ideale oplossing
 • Helpt scheuren, zeer droge ruwe voeten, schilferende huid, schilferende plekken en eelt te genezen (kan zelfs voor de meest droge en beschadigde voeten werken)
 • Bevat geen geur of parfum
 • Hoewel het niet op deze manier op de markt wordt gebracht, gebruiken veel klanten in een mum van tijd O’Keefe’s Foot Cream ook op de handen (de ingrediënten zijn bijna identiek, het is net iets rijker)
 • Creëert een beschermende barrière op de voeten om toekomstige schade en irritatie te voorkomen
 • Indien aangebracht na het wassen en exfoliëren van de voeten, is de crème nog meer absorberend en dringt de voeten met nog meer vocht en hydratatie binnen
 • Een geweldige optie voor diegenen die alles en elke optie zonder succes lijken te hebben geprobeerd, aangezien zowel mannen als vrouwen zweren bij het vermogen om zelfs de meest droge, ruwe en gebarsten voeten te genezen en te herstellen na het proberen van andere crèmes, serums en zelfs salonbehandelingen en pedicures
 • Perfect voor mensen die in warme omgevingen leven of vaak hakken of irriterend schoeisel dragen, omdat het veel van de schade kan herstellen die wordt veroorzaakt door oncomfortabele schoenen
 • O’Keefe’s Foot Cream voelt zacht, zijdeachtig en extreem herstellend aan wanneer u het aanbrengt en daarna, en veroorzaakt geen rommel en komt ‘s nachts niet op uw lakens/linnengoed terecht
 • U kunt het elke avond (of zo vaak als gewenst) als behandelingsoplossing aanbrengen zonder u zorgen te hoeven maken over geknoei of morsen
 • Je kunt sokken een paar minuten na het aanbrengen van de crème dragen, opnieuw zonder je zorgen te maken over morsen, rotzooi of schade aan de sokken (of resten).

Nadelen

 • De crème verzacht likdoorns, maar verwijdert ze niet, en mag niet worden aangebracht op blaren of wondgebieden
 • Als je deze gebruikt en geen hele droge of uitgedroogde voeten hebt, kan de crème bij het aanbrengen gewoon vettig of plakkerig aanvoelen.
O'Keeffe's voetcreme review

O’Keeffe’s voetcreme review: is het een winnaar?

Als u de beste voetcrème voor uw geld nodig heeft om ruwe, gebarsten en extreem droge of rode voeten te behandelen, lijkt O’Keeffe’s Healthy Feet Foot Cream alle concurrenten te verslaan, samen met het werken in de snelste hoeveelheid tijd .

Het gebruik hiervan was niet alleen extreem zacht, voedend, herstellend en rustgevend, het was fijn om een geurloze crème te hebben die fijn aanvoelde om mee rond te lopen of sokken aan te trekken na gebruik binnen slechts een paar minuten.

Zelfs als ik vrij vaak hakken droeg en last had van zeer gebarsten, rode, droge voeten (die de neiging hebben om nog erger te worden tijdens koude maanden), en verschillende lotions, gels, exfoliërende behandelingen en pedicure-opties probeerde, ontdekte ik dat voor een fractie van de prijs O’Keefe’s Healthy Feet Foot Cream loste al deze problemen binnen slechts ongeveer een week op en zorgde voor enig comfort binnen slechts een paar dagen na gebruik.

Veel andere gebruikers met nog meer beschadigde voeten (of degenen die in bepaalde bedrijfstakken werken die ernstigere schade kunnen aanrichten), hebben – met foto’s voor en na – ongelooflijke veranderingen in ernstig beschadigde tenen en voeten gemeld, waaronder extreem ruwe en gebarsten plekken op de huid en melding van verlichting van ernstig ongemak.

Vanwege de zachte formule, het vermogen om alle schade voor zelfs de meest beschadigde en ruwe voeten en tenen te kalmeren, te genezen, te herstellen en te verlichten, geef ik O’Keeffe’s Healthy Feet Foot Cream een 5/5, en het beste is waarschijnlijk het beste in zijn categorie voor de laagst mogelijke prijs.

Een Sterke aanbeveling!

U leest: O’Keeffe’s voetcreme review: de beste voor extreem droge voeten

Ook populair: 6x de beste badolie voor een droge huid die hydrateert en verzacht