Okselhaar scheren? Gebruik het Philips IPL apparaat!

okselhaar scheren

Zoek jij een methode waarbij de je de oksels kan scheren zonder dat de haartjes op een kort termijn terug groeien? Dan is het gebruik van een IPL apparaat een grote aanrader! Deze apparaten zijn steeds meer in opkomst, gezien ze ervoor zorgen dat de haartjes voor een lange periode wegblijven. Dit betekent dat je altijd een gladde huid hebt zonder stoppels of haar. Het bestverkochte exemplaar op Bol.com is die van Philips Lumea Prestige SC2009/00, met drie opzetstukken: een voor het gezicht, een voor het lichaam en een voor de bikinilijn. Je bent dus in een klap klaar om alle ongewenste haartjes op elke plek te verwijderen!

Het is niet altijd even prettig, okselhaar scheren. Vaak ontstaan er na een dag alweer stoppeltjes en raakt de huid geïrriteerd door het gebruik  van scheermesjes of scheerapparaten. Daarnaast kunnen behandelingen als waxen of harsen zeer pijnlijk zijn. Hoe fijn is het wanneer je op een pijnloze manier alle haartjes kan verwijderen bij de oksels en dat die dan ook echt maandenlang wegblijven? De vele positieve klantenreviews bevestigingen de effectieve  werking van dit product: de eerste kale plekken ontstaan al na twee behandelingen en met vijf behandelingen zijn vrijwel alle haartjes weg! Een aanschaf dus waaraan je veel plezier kan beleven. Want wie wil nou niet voor altijd gladde oksels?

Bestel hier het bestverkochte IPL apparaat van Bol.com, de Philips Lumea Prestige SC2009/00 online!

oksels scheren      oksels scheren

Oksels scheren met blijvend resultaat

Wat klanten het meest aanspreekt aan de Philips Lumea Prestige SC2009/00, is het feit dat de haren echt wegblijven tot wel acht weken. Je hoeft dus nooit meer om te kijken naar het scheren van oksels, benen, bikinilijn of gezicht. Er zijn niet veel behandelingen nodig, bij de meeste plekken ben je na een behandeling of vijf al klaar. Voor mensen met een overgevoelige huid waarbij het scheren niet altijd even prettige gevolgen heeft, is dit dus de ideale methode. Door middel van de kleine en pijnloze lichtimpulsen worden de haarzakjes min of meer in slaapstand gebracht, waardoor terug groei langer duurt ten opzichte van andere scheermethoden. Dit zorgt ervoor dat de huid langer glad en haarvrij blijft.

Zo werkt de Philips Lumea Prestige SC2009/00

Het Philips Lumea IPL apparaat is uiterst handig in gebruik wanneer het gaat om oksels scheren. Het principe is hetzelfde als in de schoonheidssalon, alleen kan je het zelf comfortabel vanuit huis uitvoeren. Over het algemeen geldt dat een oksel ongeveer 1 minuut behandeltijd nodig heeft, evenals de bikinilijn en delen van het gezicht. Een onderbeen duurt gemiddeld 8 minuten. De vijf lichtsterktes passen zich aan aan jouw huidtype, waardoor het een pijnloze behandeling is. Na ongeveer vijf toepassingen zijn de haarzakjes zodanig weg geflitst dat ze ook daadwerkelijk wegblijven tot wel acht weken. Een fijne oplossing om voor een lange periode van ongewenst haar af te komen!

Pijnloos oksels scheren waarbij de haartjes lang wegblijven? Gebruik het Philips IPL apparaat!

oksels scheren        oksels scheren

Voor altijd gladde oksels

Zoek jij een methode om voor altijd gladde oksels te hebben zonder het gebruik van pijnlijke behandelingen? Dan is IPL ontharing een hele goede methode. Het boekt snel resultaten en in verhouding ben je op een lange termijn voordeliger uit. Na ongeveer vijf behandelingen ben je namelijk vrij van ongewenst haar, tot wel acht weken!