Oksels epileren vanuit huis? Gebruik het Philips IPL Apparaat!

oksels epileren

Oksels epileren kan behoorlijk pijnlijk zijn. Zeker bij methoden als harsen, waxen of epileerapparaten kan dit een onprettige ervaring met zich mee brengen. Er is een manier wat een stuk huidvriendelijker is en waarbij de haartjes ook nog eens voorgoed wegblijven: namelijk via de Philips Lumea Prestige SC2009/00. Dit IPL apparaat flitst de haarzakjes min of meer kapot, waardoor terug groei voorkomen wordt. Een veilige en zachtaardige methode die zowel geschikt is voor okselhaar verwijderen, als voor benen, bikinilijn of gezichtshaartjes. Het resultaat is een gladde huid tot 8 weken lang!

Het Philips IPL apparaat wordt met drie verschillende opzetstukjes geleverd: een voor het gezicht, een voor het lichaam en een voor de bikinilijn. Dit heeft met de dikte en de stugheid van de haartjes te maken. Het apparaat zorgt voor een effectieve slaapstand van de haartjes door zachte lichtimpulsen, waardoor ze wekenlang niet terug groeien. Dus ook voor het oksels epileren is dit een veilige methode die gewoon thuis gebruikt kan worden. Dit is ideaal, want op deze manier hoef je niet meer naar een dure salon om behandelingen te betalen, je kan het gewoon zelf vanuit huis doen! De vele lovende klantenreviews op Bol.com bevestigen dan ook het succes van deze manier van ontharen.

Bestel hier de Philips Lumea Prestige SC2009/00 bij Bol.com voor €349,00 online!

oksels epileren     oksels epileren

Oksels epileren met blijvend resultaat

Zoek jij een methode van epileren waarbij de haartjes  voor een lange periode wegblijven? Dan is deze IPL ontharing echt wat voor jou. Niet alleen is dit apparaat van Philips het bestverkocht op Bol.com, ook de vele enthousiaste reviews bevestigen de goede werking. Haartjes worden door de lichtimpulsen in een slaapstand gebracht, waardoor ze tot wel acht weken helemaal wegblijven. De huid blijft op deze manier glad en zacht zonder dat er stoppeltjes terug komen. Ideaal voor mensen die snel last hebben van een geïrriteerde huid, zoals bultjes, rode plekken of schraalheid.

Vanuit huis de oksels epileren

Bezoek jij regelmatig schoonheidssalons voor ontharingsbehandelingen voor benen, oksels of bikinilijn? Of wellicht ook om gezichtshaartjes te verwijderen? Wanneer je al deze bedragen die je betaalt bij elkaar optelt, bent je op een langer termijn voordeliger uit wanneer je zelf een soortgelijk apparaat aanschaft. En de behandeltijd vanuit huis is niet lang! Zo duurt een oksel, bikinilijn en het gezicht slechts 1 minuut. Een onderbeen duurt gemiddeld 8 minuten. Met een half uurtje ben je dus helemaal voorzien van een volledige, veilige en doeltreffende IPL behandeling!

Oksels epileren met blijvend resultaat? Bestel de populaire Philips Lumea Prestige SC2009/00!

oksels epileren            oksels epileren

Pijnloos en blijvend resultaat

Pijnloos ontharen is niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan een harsbehandeling behoorlijk pijn doen, maar ook met waxstrips is het niet altijd een pretjes om aan de gang te gaan. Vooral gebieden bij de oksel zijn extra gevoelig. Zoek jij echt een pijnvrije behandeling die ook nog eens resultaat oplevert? Dan kan je het IPL apparaat van Philips het beste gebruiken. Op een langere termijn is het ook nog eens voordeliger dan wanneer je continue naar een schoonheidssalon gaat. Bovendien kan je het eenvoudig zelf vanuit huis toepassen! Een snelle, effectieve en bovenal pijnvrije oplossing als het gaat om epileren!