Olaplex No7 Bonding Oil review

olaplex no7 bonding oil review

De reis van het behouden van gezond haar kan vervelend zijn, wist u dat u uw haar zelfs in uw slaap kunt breken en beschadigen?! Daarom schreven we eerder over satijnen kussenslopen, die hier perfect tegen helpen! Daarnaast kan de levensstijl van de persoon en zelfs het water dat uit uw douchekop komt een rol spelen bij het beschadigen van uw haar. Ik ben een freak als het gaat om de gezondheid van mijn haar, maar ik vind het heerlijk om het te kleuren, te stijlen en / of te krullen. Dit alles met behoud van de gezondheid ervan, telkens wanneer het uit de hand loopt met bleekmiddel of overmatige warmtestyling, knip ik mijn haar af en begin ik opnieuw. Door de jaren heen heb ik veel tips gedeeld om een ​​gezonde haardos te behouden. Maar in deze Olaplex No7 Bonding Oil review verhul ik het beste product wat ik tot nu toe getest heb voor mijn haar!

Een van de zekerste manieren om uw haar te beschadigen, is door het met warmte te stylen. Hittestylingstools kunnen de waterstofbrug van het haar afbreken. Daarom is het gebruik van hittebeschermingsproducten de sleutel tot gezond haar. Dat gezegd hebbende, niet alle haarproducten presteren hetzelfde, sommige kunnen het uiterlijk van beschadigd haar zelfs versterken. Vaker kunnen stylingproducten het haar verzwaren, waardoor het er futloos en vettig uitziet. Daarom heb ik er een van mijn doelen van gemaakt om de producten te vinden die werken.

Olaplex No7 Bonding Oil review

Wat is Olaplex No7 Bonding Oil?

Claims / wat doet het?
Olaplex Bonding Oil verhoogt de glans, zachtheid en levendigheid van kleuren aanzienlijk. Minimaliseert wegvliegen en kroezen en biedt hittebescherming tot wel 450.

Belangrijkste voordelen:

 • Herstelt beschadigd en aangetast haar
 • Versterkt en beschermt de haarstructuur
 • Herstelt een gezonde uitstraling en textuur
 • Verbeterde glans, glans en beheersbaarheid

Hoe te gebruiken:

 • Verwijder de dop.
 • Draai de fles ondersteboven en tik zachtjes met de wijsvinger op de bodem van de fles om een ​​afgemeten druppel af te geven.
 • Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar, style zoals gewenst.
 • Werkt op nat, vochtig of droog haar.

Voor welk haartype?
Geschikt en gunstig voor alle haartypes.

Olaplex No7 is vrij van….

 • Vrij van parabenen
 • Sulfaat vrij
 • Ftalaatvrij
 • Dierproefvrij
 • Veganistisch

Mijn ervaringen met Olaplex No7 Bonding Oil

De eerste keer dat ik het product probeerde, was op mijn eigen haar en ik gebruikte geen warmte om het daarna te stylen. In plaats daarvan liet ik het haar aan de lucht drogen, wat trouwens de beste manier is om schade te voorkomen. Mijn haar was goed aan de lucht gedroogd, het voelde zachter aan en zag er glanzender uit.

De tweede keer heb ik mijn haar geföhnd, plat gestreken en gekruld met Olaplex Bonding Oil in mijn haar en ik moet zeggen dat het geweldig werk levert. Ik heb een grote verbetering opgemerkt in het gevoel en het uiterlijk van mijn gestylde haar. Mijn haar ziet er gezonder en “veerkrachtiger” uit, zelfs als het gestijld is met een stijltang.

Ik heb ook Olaplex Bonding Oil op het haar van vriendinnen gebruikt en de resultaten waren over het algemeen goed, maar met enkele inconsistenties. Ik merk bijvoorbeeld dat het op Valentina’s grove, steil haar een beetje ruw aanvoelt na het stylen, maar het lijkt echt de glans en beheersbaarheid van haar dikke lokken te verbeteren. Daarnaast werd Marley’s zeer dunne, gekrulde, kwetsbare haar gladgestreken en perfect geminimaliseerd. Haar haar voelde en zag er gezonder en handelbaarder uit. Op Gabi’s krullende haar met gemiddelde structuur had het vergelijkbare resultaten als op mijn haar, waardoor het leek op glanzender gezondere lokken. Ten slotte merkte ik op Camila’s medium krullen niet veel verbetering op. Om helemaal eerlijk te zijn, haar haar is perfect zoals het is en vereist minimale producten of zelfs styling.

Olaplex No7 Bonding Oil review

Olaplex No7 Bonding Oil review geeft dit product een dikke tien

Tot slot, na weken van proberen, zou ik Olaplex Bonding Oil zeker aanbevelen. Meest waardig, heel weinig van het product gaat een lange weg mee en het kan ook op droog haar worden gebruikt, wat het een veelzijdiger product maakt. Zeker een product dat je moet proberen als je op zoek bent naar een product voor warmtestyling dat ook helpt bij het herstellen en versterken van je haar. Ja, deze staat bij mij bovenaan het lijstje en mijn Olaplex No7 Bonding Oil review geeft de haarolie dan ook een welverdiende tien.