Olaplex nr 3 review: “een transformatie voor mijn broze haar!”

olaplex nr 3 review

Ik heb last van haarnijd op mijn vroegere zelf. Als 8-jarige had ik dikke, zijdeachtige lokken die vaak complimenten opleverden van al mijn tantes en oudere neven en nichten. Natuurlijk kon het me toen helemaal niet veel schelen, maar toen ik in mijn tienerjaren begon met hittestyling en mijn haar begon te verven, begonnen mijn lokken die ooit commercieel waardig waren, dunner te worden, gevuld met grove gespleten punten en kroezen. Jaren van ontgiften van warmtestyling, het samenstellen van een routine van schone haarverzorgingsproducten en wekelijkse haaroliesessies hebben geholpen om een ​​deel van de schade aan mijn haar te herstellen toen ik bijna dertig was, maar niets werkte zo effectief als Olaplex nr 3 Hair Perfector om mijn haar in slechts 10 minuten te herstellen en te versterken. In deze Olaplex nr 3 review lees je waarom ik dit product aan iedereen met broos en dun haar aanbeveel.

olaplex nr 3 review

Olaplex nr 3: het bestverkochte haar product op Amazon

Om eerlijk te zijn, was ik niet totaal verrast door de ongelooflijke resultaten. The Hair Perfector is het best verkochte haar product van Amazon en heeft meer dan 50.000 vijfsterrenrecensies met tevreden klanten die enthousiast zijn over het vermogen van de behandeling om gespleten haarpunten te verzegelen, jarenlange hitteschade ongedaan te maken en broos haar te redden. Verschillende gelukkige gebruikers praten er zelfs over dat ze hun haar kunnen transformeren na jaren (zelfs decennia) bleken.

Waarom ik via deze Olaplex nr 3 review het aanbeveel:

  • Het is gemakkelijk te gebruiken.
    Hoewel veel diepe conditionerende haarbehandelingen onder de douche worden toegepast na het wassen, waarbij je wordt gevraagd te wachten en 10 tot 20 minuten onder het water te snoeien, wordt deze behandeling vóórshampoo toegepast, waardoor het veel gemakkelijker te gebruiken is. Voordat ik onder de douche spring, maak ik gewoon mijn haar vochtig onder de gootsteen of snel met mijn handen. Vervolgens masseer ik een kwart van de crèmeachtige behandeling in mijn haar met de nadruk op mijn uiteinden, laat het tien minuten intrekken en shampoo het uit.
  • Het zorgt ervoor dat mijn haar er meteen beter uitziet.
    De eerste keer dat ik dit gebruikte, was ik verrast dat het eerste dat me opviel, was hoeveel volumineuzer mijn haar was. Het is alsof al het grove, droge haar dat ik had in mijn leven vóór Olaplex me zwaar drukte, dus dankzij de heropleving van mijn broze lokken konden ze er wat levendiger uitzien. Na het eerste gebruik zag ik niet veel verschil in glans of kroezen, maar het voelde net zo zacht aan als nadat ik naar de salon was gegaan voor dure diepe conditioneringsbehandelingen.
  • De resultaten worden steeds beter.
    Na dit de afgelopen weken te hebben gebruikt, merk ik steeds meer voordelen op. De onuitstaanbare kroezen die ik vroeger op mijn hoofd had, is bijna helemaal weg en mijn haar ziet er glanzender uit dan ooit. Het belangrijkste is dat het gezonder aanvoelt dan ooit tevoren, wat geweldig is omdat ik probeer mijn haar te laten groeien.

Hoewel veel diep-conditionerende, glansopwekkende producten een onmiddellijke boost van tevredenheid geven die binnen een dag of soms zelfs uren vervaagt, duurt dit tussen wasbeurten. Ik had al afgenomen hoeveel ik mijn haar aan het verwarmen was, maar ik doe het nu nog minder dan normaal omdat ik hou van de manier waarop mijn natuurlijke, aan de lucht gedroogde haar eruitziet nadat ik dit heb gebruikt. Als iemand met dunner wordend, broos haar, zal dit zeker weten een vast ritueel worden in mijn haarverzorgingsroutine.

Ik heb het zelfs aanbevolen aan mijn beste vriendin die extreem krullend natuurlijk haar van het type 3B heeft en ze begint er bij te zweren vanwege haar kroezen en nieuwe wash-and-go-stijl. Het is een gemakkelijk, snel en veelzijdig product dat op bijna elk haartype werkt. Als je direct op mijn Olaplex nr 3 review of ervaringen af wilt gaan, lees dan gewoon een van de 50.000 lovende recensies!

Ook populair: 15x de beste foundation die waterproof is (ook bij zwemmen!)