Olaplex shampoo ervaringen: “Deze lijn redde mijn haar!”

olaplex shampoo ervaringen review

Als je onlangs je haar hebt gebleekt, heb je waarschijnlijk wel eens van Olaplex gehoord. Het is een behandeling wat helpt bij het herstellen van gebroken bindingen die worden veroorzaakt door het opheffen van de haarkleur. Het is hoe Kim Kardashian West, Ariana Grande en tal van andere beroemdheden erin slagen platinablond te worden zonder hun haar kapot te maken. Bovendien is er een thuisbehandeling (Olaplex nr. 3) die wekelijks kan worden gebruikt, evenals shampoo en conditioner, om je haar in goede vorm te houden nadat je het hebt geverfd. En, laat me je vertellen, de dagelijkse combo is fantastisch.

Olaplex shampoo ervaringen

Waarom mijn Olaplex shampoo ervaringen zo positief zijn

Benieuwd wat Olaplex shampoo en conditioner zo goed maakt? Net als de behandelingen in de salon en thuis, werken de nr. 4 shampoo en nr. 5 conditioner om de beschadigde bindingen in uw haar permanent te herstellen. Het zijn deze bindingen die worden verbroken door niet alleen je haar te kleuren en te bleken, maar ook door hittestyling en dagelijkse wrijving, zoals borstelen en handdoekdrogen. Als iemand die haar haar de afgelopen 15 jaar regelmatig heeft gebleekt en met hitte heeft gestyled, hebben mijn lokken heel wat extra TLC nodig. Gelukkig werkt deze combinatie van shampoo en conditioner om het haar te hydrateren en te versterken, en helpt het de kleur er langer helder uit te laten zien.

In het verleden heb ik gemerkt dat mijn blonde haar vaak snel dof wordt – harder wordt dan ik zou willen, eerder dan ik had verwacht. Maar sinds ik Olaplex shampoo en conditioner begon te gebruiken, heb ik gemerkt dat mijn haar er veel langer salon-fris uitziet. Niet alleen dat, maar ik detecteer ook minder breuk, minder gespleten haarpunten en minder kroezen. Kortom, mijn haar ziet er gelukkiger, gezonder, sterker en glanzender uit en is over het algemeen veel beter beheersbaar.

Toegegeven, de Olaplex shampoo en conditioner is niet het goedkoopste duo onder de douche dat je ooit zult tegenkomen, maar naar mijn mening is het de moeite waard. Als de gedachte aan een duurdere shampoo en conditioner je doet huiveren, zorg er dan voor dat de jouwe langer meegaat door gebruik af te wisselen met een goedkopere shampoo tussendoor. Ik hou van Pro: Voke Touch of Silver Brightening Shampoo of John Frieda Sheer Blonde Brightening Shampoo.

Olaplex shampoo ervaringen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Andere Olaplex-producten die het proberen waard zijn

Als je op een missie bent om je gekleurde haarverzorgingsroutine echt nieuw leven in te blazen, wil je misschien nog een paar producten aan je douchebakje toevoegen. Namelijk de Olaplex nr. 6 Bond Smoother Reparative Styling Creme en nr. 7 Bonding Oil.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN Kokosolie is rijk aan vitamine E en vetzuren. Het herstelt schade, voedt de hoofdhuid en verzacht de lokken.

Waar nr. 6 werkt als een leave-in om kroezen te elimineren terwijl het hydrateert en beschermt van de wortels tot de punten, beschermt nr. 7 tegen hitteschade, voorkomt kroezen en voegt een ultraglanzende finish toe zonder het haar te verzwaren. Het beste van alles is dat beide producten zijn ontworpen voor alle haartypes, ongeacht de textuur of dichtheid.

Ook populair: 15x de beste foundation die waterproof is (ook bij zwemmen!)