Olay Beauty Fluid kopen? Bestel 200ml voor €10,79 online!

Olay-Beauty-Fluid

Olay Beauty Fluid Voorziet uw huid van een onmiddellijke golf van actief vocht om droogheid te kalmeren zonder een vettig gevoel. Het maakt de huid zachter, gladder en soepeler en vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. U kan een 200ml flacon voor €10,79 online bij bol.com bestellen. Een fijn betaalbaar verzorgingsproduct, waarvan ik in deze Olay Beauty Fluid review mijn ervaringen deel.

Olay Beauty Fluid

Over de verpakking

Olay Beauty Fluid wordt geleverd in een knijpfles. Nadat je de dop hebt geopend, is er een gat waar het product naar buiten kan komen, waardoor het heel gemakkelijk is om te bepalen hoeveel product je wilt gebruiken. Ik vind het echter moeilijk om elke laatste druppel eruit te krijgen. Toen ik bij de laatste restjes van het product kwam, moest ik de fles ondersteboven bewaren, zodat ik niet als een gek moest gaan schudden om het product eruit te krijgen. Maar mag ik klagen voor die prijs?

Over de werking

  • Wat op de verpakking staat: Breng elke dag aan op je gezicht en hals om een ​​zachtere, gladdere huid te helpen herstellen. Vermijd contact met het oog.
  • Wat ik deed: Ik deed een royale hoeveelheid op mijn handen, wreef mijn handen lichtjes tegen elkaar en “steek” het product lichtjes op mijn gezicht. Ik depte het product vervolgens in mijn huid.

Ik vind het fijn om het op deze manier te doen, omdat het product op deze manier prettiger en gelijkmatiger introk op mijn gezicht. Het duurt even voordat het product volledig is ingetrokken.

De crème zelf vind ik bijzonder prettig in gebruik. Mijn gezicht voelt super gehydrateerd en zacht aan. In de zomer draag ik hem graag als dagcrème op zich, in de winter gebruik ik hem als een soort ‘serum’ onder een dikkere moisturizer. Mijn huid reageert goed op dit spul en ik vind het een heerlijk betaalbaar verzorgingsproduct. Ik denk dat veel huidtypes Olay Beauty Fluid zullen waarderen.

Olay Beauty Fluid
De Olay Beauty Fluid formule hydrateert en verzacht
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Pluspunten:

  • Zeer betaalbaar
  • Zeer hydraterend en mijn huid voelde behoorlijk zacht aan
  • Geeft geen irritaties als puistjes of vlekken
  • Bevat geen parabenen

Minpunten:

  • Heeft (een zeer prettige) geur. Het is een poederige geur. Ik kan mijn vinger er niet opleggen wat het precies is, maar er zit een geur aan
  • Bevat minerale olie & petrolatum & siliconen, wat mogelijk de poriën kan verstoppen
  • Heeft kleur, mocht iemand daar gevoelig voor zijn

Zou ik Olay Beauty Fluid opnieuw kopen?

Zeker weten! Ondanks de mindere ingrediënten heeft deze moisturizer mijn huid echt geholpen, vooral tijdens de winter wanneer mijn huid extra droog is. Ik kocht dit nadat La Roche Posay Effaclar Duo me vreselijke droge plekken gaf toen ik het voor het eerst gebruikte. Olay Beauty Fluid deed wonderen om de vlekken te helpen verdwijnen, het was mijn absolute redmiddel en noodcrème! Daarnaast is het gewoon een heerlijke moisturizer die lekker fris ruikt en veelzijdig is in gebruik: licht genoeg voor de zomer en een extra verzorgingsboost in de winter.

Olay Beauty Fluid
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Olay Beauty Fluid: conclusie

Olay Beauty Fluid is een heerlijk product wat de huid hydrateerd en verzacht. Als je huid niet te veel last heeft van ingrediënten als minerale olie/petrolatum/siliconen/geuren/kleur en iets behoorlijk hydraterends nodig heeft, probeer het dan zeker eens. Maar als je huid zeer gevoelig is en snel reageert op irriterende bestanddelen, kies dan liever voor iets anders, bijvoorbeeld een verzorgingsproduct zonder parfum.

Beoordeling: 4.5/5

U leest: Olay Beauty Fluid kopen? Bestel 200ml voor €10,79 online!

Ook populair: 14x de beste zonnebrand voor de gevoelige huid