Omslag handdoek kopen? Bestel de sauna handdoek!

omslag handdoek

Een omslag handdoek met elastiek en klittenband is ideaal voor een dagje naar de sauna. Herken je dat probleem dat je je steeds druk maakt over een afzakkende handdoek? Het belemmert toch je ervaring in de sauna want het liefst is dit een relaxt dagje vol ontspanning. Er is een eenvoudige oplossing voor deze situatie waarbij je naar mijn mening veel meer plezier kan beleven aan je saunamoment, namelijk door de sauna handdoek met klittenband te dragen. De reden hierom is omdat ie zo goed blijft zitten doordat ie aan elkaar gekleefd zit. Je kan hem precies afstellen naar jouw omvang en vastzetten. Bij elke stap die je zet blijft ie keurig op z’n plaats zitten! Zelf ben ik heel erg content met de sauna handdoek, welke ik zelf bij Bol.com heb besteld. Het fijne is ook nog eens dat deze extra lang is, namelijk 85 centimeter lang, waardoor hij tot boven de knie uitkomt. Dit is een stuk langer dan de gemiddelde handdoek, die vaak net tot over de billen vallen. Kortom, zoek je een fijne handdoek die extra lang is en uitstekend blijft zitten? Kies dan voor de sauna handdoek!

Bestel bij Bol.com de handige sauna omslag handdoek voor €24,95!

Mijn ervaring met de sauna omslag handdoek

Zelf ergerde ik me altijd aan het feit dat bij mij een normale handdoek niet goed op z’n plek bleef zitten. Bij elke stap moest ik mijn handdoek met een hand vasthouden, bang dat ie naar beneden viel. Omdat ik toch wel graag met enige regelmaat de sauna bezoek, besloot ik de sauna omslag handdoek te bestellen. En wat ben ik er blij mee! Ik heb hem zelf in het roze en het is nu zo eenvoudig om hem middels het klittenband om te doen. Bovendien blijft hij perfect zitten tijdens bewegen. Ja, deze handdoek, die ze ook wel saunakilt noemen, is een perfecte optie voor mij. Had ik het maar eerder geweten dat dit bestond!

Wat zeggen anderen?

Voordat ik de saunakilt bestelde heb ik eerst de ervaringen en beoordelingen gelezen van andere mensen. Hierin kwam toch wel duidelijk naar voren dat het een handig product is wat z’n werk goed doet, namelijk op z’n plek blijven zitten! Daarnaast is de stof heerlijk zacht, dus men draagt hem graag tijdens een sauna bezoek. Zoek jij nog een goede handdoek, kijk dan gerust bij de omslag handdoek van Bol.com en lees zelf de positieve reviews om een goed beeld ervan te krijgen. Ik ben er in elk geval super blij mee!