Ongesteld ondergoed kopen? Bestel menstruatieslips!

ongesteld ondergoed

Heb jij weleens gehoord van ongesteld ondergoed / menstruatieondergoed? Deze speciale slips hebben een kruisje wat meerdere lagen heeft om het menstruatiebloed op te vangen. Wanneer je zo’n slip draagt, hoef je geen tampons of maandverband te gebruiken. De slip vangt en absorbeert namelijk al het bloed zonder door te lekken! Zelf draag ik nu ruim een jaar menstruatieslips en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer zonder wil of kan. Het is zo’n stuk gemakkelijker dan steeds met maandverband of tampons rond te lopen. Ik gebruikte hiervoor al wasbaar maandverband en de menstruatiecup, ook met het oog op een beter milieu, maar de menstruatieslips vind ik nog vele malen beter. Het is een hele eenvoudige en comfortabele manier om je menstruatie door te gaan, en je bespraart ook nog een hoop geld en het milieu ermee. Wil jij ongesteld ondergoed kopen en ook eens uitproberen, dan kan ik van harte de slips van Bol.com aanbevelen. Mijn favoriet is de Volcare menstruatieslip, maar er staan er nog veel meer tussen in diverse soorten, maten en kleuren.

Bij Bol.com kan je ongesteld ondergoed kopen die comfortabel zit en niet doorlekt!

Waarom ik graag menstruatieslips draag

Nu ongeveer een jaar draag ik elke menstruatie standaard menstruatieslips. De twee zwaarste dagen draag ik ze samen met een menstruatiecup, de andere 3 á 4 dagen is alleen de slip genoeg. Er komt geen tampon of maandverband meer aan te pas en juist dat vind ik zo fijn. De broekjes absorberen het bloed heel goed en houden het vast zonder door te lekken. De Volcare slip die ik bij Bol besteld heb is van luchtig katoen en bestaat uit 4 lagen in het kruisje welke tot 100ml menstruatiebloed kan opvangen zonder door te lekken. Ik heb nog niet meegemaakt dat deze slips doorlekken, al zou ik tijdens de zware menstruatiedagen wel adviseren om de slip een keer te verschonen als je alleen dat draagt. Voor de andere dagen is hij perfect en het idee dat je niet meer hoeft om te kijken naar maandverband, tampons, of menstruatiecups is dat heerlijk. Ook voor in de nacht kan je dit ongesteld ondergoed dragen zonder zorgen.

Ook gunstig voor je portemonnee!

Naast het comfort en het feit dat menstruatieondergoed het bijdraagt aan een gezondere milieu, is het natuurlijk ook nog eens zo dat je enorm veel geld bespaart door de jaren heen wanneer je ongesteld ondergoed draagt. Je hoeft geen tampons, (wasbaar) maandverband of andere producten meer aan te schaffen. Dit scheelt op jaarbasis een hoop geld. Zelf heb ik een aantal slips besteld die na een jaar nog steeds ontzettend mooi zijn en prima zitten. Je kan dus makkelijk een paar jaar doen met een setje menstruatieslips! Ik kan elke vrouw van harte aanbevelen om eens bij Bol.com rond te neuzen voor het perfecte menstruatie broekje en hem zelf eens uit te proberen.