Onrustige benen in bed? Gebruik het Blije Voeten Voetmassage Apparaat!

onrustige benen in bed

Veel mensen hebben last van onrustige benen in bed. Het zorgt ervoor dat je lastig in slaap valt. Vaak gaan het gevoel van onrustige benen gepaard met kramp, vooral ook in de kuiten. Je blijft het gevoel houden dat je moet bewegen, want de benen lijken de rust zelf niet te kunnen vatten. Zelf heb ik hier ook jarenlang last van gehad. Maar nu heb ik een hulpmiddel gevonden wat fantastisch werkt tegen die onrustige benen; namelijk het Blije Voeten Voetmassage Apparaat. Dit apparaat leerde ik kennen op de Huishoudbeurs. Wat het doet is eigenlijk een voetreflexmassage geven door middel van trillingen op de reflexzones en tegelijkertijd infrarood warmte afgeven. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bloedomloop in je voeten, je kuiten en je benen verbeterd wordt. Mensen die zoeken naar een bloedsomloop apparaat voor benen zullen hier enorm baat bij hebben! Je kan hem voor €139,00 bij Bol.com bestellen. In dit artikel vertel ik meer over dit populaire voetmassage apparaat.

Onrustige benen in bed? Verbeter de doorbloeding met het Blije Voeten Voetmassage Apparaat!

Het bloedsomloop massage apparaat voor benen

Wat enorm goed helpt bij kramp in benen of een onrustig gevoel is de bloedsomloop stimuleren op een natuurlijke wijze. Er zijn heel veel pillen en medicatie producten op de markt die beweren te helpen, maar wat natuurlijk altijd het beste is voor je lichaam is kijken naar een natuurlijke oplossing zonder bijwerkingen. Het Blije Voeten Voetmassage Apparaat is hier een goed voorbeeld van. Doordat de voeten worden gemasseerd d.m.v. trillingen en infrarood warmte op diverse standen variërend van 1 t/m 15, wordt de doorbloeding gestimuleerd door het hele been. Hierdoor merk je direct na 10 minuten al een verschil, want je voeten zullen lichter en prettig voelen, alsof de bloedomloop door een lange wandeling is gestimuleerd. Door de warmte worden afvalstoffen ook beter afgevoerd. En wat ook leuk is aan dit apparaat? Je kan hem ook voor handen, rug en buik gebruiken!

Mijn ervaring met het Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Op de Huishoudbeurs maakte ik kennis met het Blije Voeten Voetmassage Apparaat. Ik had zelf redelijk vaak last van een zeurderig gevoel in mijn kuiten en onrustige benen in bed. Ik heb het apparaat daar ter plekke uitgeprobeerd en ik was direct verkocht. Ik voelde hoe mijn benen met de minuut prettiger gingen voelen. Inmiddels gebruik ik dit apparaat elke dag ongeveer 20 minuten, met name voor het slapen gaan. En wat heeft dit een groot verschil voor mijn betekent! Ik kan veel beter slapen nu mijn aandacht niet steeds naar mijn benen gaat. Een verademing. Ook overdag heb ik veel minder kramp in mijn benen. Het apparaat zelf voelt ook gewoon prettig. Verwacht geen variatie aan massagestanden, het zijn voornamelijk trillingen in combinatie met warmte. Ik vind dat voor mijn situatie perfect. Ik kan iedereen adviseren die zoekt naar een natuurlijke methode om de benen wat rustiger te krijgen om dit voet massage apparaat uit te proberen.