Ontharen met touw? Gebruik de handige epileerveer!

Bent u op zoek naar een methode om eenvoudig gezichtshaartjes te verwijderen? Dan hebben wij een handige en betaalbare suggestie, namelijk het gebruik van een Epileerveer! Deze speciale veer is op de markt gebracht om haartjes op het gezicht snel en eenvoudig te verwijderen. Denk hierbij aan haar op de bovenlip, rondom de wenkbrauwen of rondom de wangen. Veel mensen zouden hier graag vanaf willen zonder al te veel geld uit te hoeven geven. De Epivera Epileerveer is de hoogst gewaardeerde ontharingsveer van Bol.com en kost €13,95.

Er zijn verschillende methodes om gezichtshaar te verwijderen, zoals harsen, waxen of ontharen met touw. Er is een manier wat nog veel beter en specifieker werkt, namelijk door middel van een epilator. Zelf gebruik ik deze veer al jaren en ik wil niet meer zonder. Binnen een handomdraai zijn mijn wenkbrauwhaartjes perfect bijgewerkt en ook om de bovenlip te epileren haal ik hem regelmatig uit de kast. Doordat de haartjes vanaf de wortel verwijderd worden, blijven ze ook nog eens ruim 3 weken weg. Handig!

Bestel hier de populaire Epivera Epileerveer voor €13,95 bij Bol.com!

ontharen met touw

Gebruik een Epileerveer in plaats van ontharen met touw

Ben jij gewend om bepaalde ontharingsmethoden te gebruiken zoals threading, wat inhoudt dat je epileert met touw, of waxen of harsen? Dan is er een veel beter alternatief wat ook nog eens veel vriendelijker is voor de huid, namelijk een epileerspring. Dit is een speciale ontharingsveer waarmee je binnen enkele seconden ongewenste haren verwijderd vanaf de wortel. Hierdoor blijven ze ruim drie weken weg. Bovendien blijft de rest van de gezichtshuid onaangetast, in tegenstelling tot waxmethoden! Een methode die niet alleen vriendelijker werkt, maar ook betaalbaarder: je schaft zo’n veertje namelijk maar eenmalig aan!

Zo werkt een ontharingsveer:

Een ontharingsveer is uiterst gebruiksvriendelijk. Je kunt er precies de juiste gezichtshaartjes mee weghalen die je maar wilt, bijvoorbeeld bij de bovenlip of bij wenkbrauwen. Zo kan je je wenkbrauwen perfect shapen. Je gebruikt hem eenvoudig op deze manier:

  1. Zorg ervoor dat je huid vrij is van make-up
  2. Plaats de veer tegen het haartje aan die je wilt weg halen in horizaontale lijn
  3. Buig nu de twee uiteinden naar beneden zodat er een boog ontstaat. De haar zet zich nu vast in de veer.
  4. Draai de handvaten nu naar buiten toe. Het haartje wordt nu meegetrokken.

Simpel, snel en heel huidvriendelijk!

Ontharen met touw? Kies liever een gebruiksvriendelijke epileerveer!

Andere ontharingsproducten bestellen

Ben je op zoek naar meerdere ontharingsmethoden? Bijvoorbeeld ook voor benen, oksels en bikinilijn? Ook dan zit je bij Bol aan het juiste adres. Er zijn hier nog veel meer producten te koop, van waxstrips tot trimmers. Er zijn zelfs artikelen voor het weghalen van neushaar of oorhaar! Kom daarom gerust eens kijken wat er zoal verkrijgbaar is, want er zijn zoveel producten verkrijgbaar in het enorme aanbod, ook van bekende merken als Veet. Sorteer eenvoudig op de hoogste waarderingen om in een overzicht te zien wat het populairste product is, net zoals deze Epivera Epileerveer!