Ontharings veer kopen? Bestel de Epileerveer voor €6,99!

ontharings veer

Een goedkoop alternatief voor waxen of harsen is het gebruiken van een ontharings veer! Deze handige spiraal verwijdert gezichtshaartjes vanaf de wortel. Ze blijven langer weg en groeien zachter terug ten opzichte van veel andere scheermethoden, zoals scheren met scheermesjes. De Epileerveer kan je online bestellen bij Bol.com voor €6,99 per stuk. 

Wil jij graag af van haartjes op de bovenlip, kin, wenkbrauwen of ergens anders in het gezicht? Dan is het gebruik van een ontharings veer een grote aanrader. Je gebruikt hem eenvoudig door de uiteinden naar beneden te buigen en het haartje eruit te trekken door de spiraal van binnen naar buiten te draaien. Klaar is kees! Het haartje wordt met wortel en al verwijderd dus blijft wekenlang weg. Je zult er bovendien een lange tijd plezier van beleven gezien hij ook eenvoudig schoon te houden is. Een eenmalige aanschaf voor een snelle en makkelijke manier van gezichtsontharing. Probeer het eens zelf, je hebt het zo onder de knie! Bij Bol.com kan je Epileerveer voor €6,99 online bestellen.

ontharings veer

bestel knop 2

Zó gebruik je een Epileerveer

Je kan een ontharingsveer eenvoudig gebruiken. Je buigt de uiteinden naar beneden, zodat er een U-vorm ontstaat. Daarna plaats je de veer op het deel waar er haartjes verwijderd moeten worden. De haren zitten er nu tegenaan. Je draait de uiteinden nu van binnen naar buiten, zodat ze meegetrokken worden. Je kan dit even voelen, omdat ze met wortel en al verwijderd worden. Dit is beter voor het ontharen, want dat blijven ze ook veel langer weg en groeien ze later veel zachter terug! Je kan de spiraal schoon houden door hem voorzichtig uit elkaar te trekken en achtergebleven gezichtshaartjes weg te blazen. Zo gaat het product voor een lange tijd mee.

Ontharings veer voor het epileren

Wil je graag je bovenlip epileren? Dan is een epileertool als deze een grote aanrader. Deze methode is snel, makkelijk en effectief. Je spaart een hoop geld uit doordat je niet meer hoeft te harsen. Je gebruikt gewoon zelf deze handige beauty tool! Wanneer je een paar keer oefent zal je het zo onder de knie krijgen. Er zijn nog veel meer handige tools te koop in de Bol webwinkel, zoals de antislip zolen tegen uitglijden of een paspoortmapje om je paspoort mee te beschermen. Ook op het gebied van beauty is hier van alles verkrijgbaar wat je eenvoudig online kan kopen vanuit huis, zoals make-up, parfum of verzorgingsproducten.

Bestel hier de ontharings veer voor €6,99 bij Bol.com!

Voordelen van online shoppen

Zoals je waarschijnlijk weet zijn er veel voordelen aan het online shoppen. Niet alleen is hetgeen je vandaag bestelt hoogstwaarschijnlijk morgen al in huis, ook wanneer een product niet voldoet kan je het retourneren. Heb je vragen dan kan je gebruik maken van de snelle klantenservice en je kan er zelfs voor kiezen om producten te laten inpakken! Zoek je een cadeau voor iemand, dan ben je met deze service dus in een klap klaar.

Dit vind je misschien ook leuk: