Op deze comfortabele enkellaarsjes kan ik kilometers lopen!

comofrtabele enkellaarsjes

Deze enkellaarzen zijn zo comfortabel dat ik er gemakkelijk kilometers in kan lopen! Ook al heb ik veel comfortabele kleding (zoals loungewear-sets en beugelloze bh’s), ik heb de gewoonte om niet te investeren in functioneel schoeisel, vooral niet in de herfst en winter. Vorig jaar heb ik de hele winter zonder sneeuwlaarzen gezeten, en ik heb jarenlang moeizaam hetzelfde paar niet-ondersteunende regenlaarzen gedragen. De waarheid is dat ik mijn outfit veel liever zou verheffen met comfortabele enkellaarsjes met hakken of gewoon mijn favoriete paar sneakers aan zou trekken. Maar toen ik hoorde dat Hush Puppies (een merk dat bekend staat om zijn comfortabele schoenen) waterdichte leren laarzen op de markt bracht, wist ik dat ik ze moest uitproberen. Gemaakt met een speciale WorryFree-technologie die is ontworpen om water af te stoten, leken de Hadley Chelsea Boots de perfecte combinatie van functie en mode. Op de foto’s was gemakkelijk te zien dat ze stijlvol waren, maar ik was benieuwd of mijn voeten droog zouden blijven in de regen en of het leer echt goed stand zou houden.

Zodra ik de laarzen had, droeg ik ze om op een regenachtige middag koffie te drinken met een vriend. Omdat ik in New York City woon en overal naartoe heb gelopen om het openbaar vervoer te vermijden, heb ik die eerste dag uiteindelijk meer dan zes kilometer in de stad getrokken – en ik droeg ze ook de rest van het weekend. Ze waren buitengewoon comfortabel (geen inloopperiode vereist!) En hielden mijn voeten perfect droog ondanks dat ze opzettelijk in plassen stapten. En dankzij het schokabsorberende voetbed voelden de laarzen bij elke stap dempend en ondersteunend aan. Ja, dit zijn verreweg de meest comfortabele enkellaarsjes die ik ooit in mijn bezit heb gehad!

comfortabele enkellaarsjes

Comfortabel, stijlvol en waterdicht

Het beste van alles is dat de Hadley Chelsea Boots veel stijlvoller zijn dan typische regenlaarzen, maar ze zijn net zo functioneel. De laarzen zijn casual genoeg om aan te trekken als ik boodschappen doe in de regen, maar ze geven me nog steeds het gevoel dat ik in elkaar zit als de zon schijnt. Ze zien er geweldig uit met een zwarte legging, mijn favoriete spijkerbroek of jurken met een panty, dus als ik weer aan het werk ben op kantoor, heb ik niet eens de behoefte om mijn laarzen uit te doen na het woon-werkverkeer. Bovendien is de subtiele gestapelde hak van 2,5 cm de perfecte hoogte voor dagelijks gebruik.

Nadat ik de laarzen voor alles heb gedragen, van lange wandelingen door de stad tot uitstapjes naar een modderige pompoenplek, kan ik vol vertrouwen zeggen dat het waterdichte leer echt bestand is tegen de elementen – en dat het ook gemakkelijk schoon te vegen is.

Verkrijgbaar in zowel zwart als bruin leer, deze comfortabele enkellaarsjes variëren in diverse maten in zowel normale als brede wijdtes. Ik was onder de indruk van hoe strak en niet-omvangrijk ze eruitzien. Met rekbare zijkanten en een treklipje aan de achterkant, zijn de laarzen ook supergemakkelijk aan te trekken.

Comfortabel, stijlvol en waterdicht, de Hush Puppies Hadley Chelsea Boots controleren duidelijk alle vakjes voor mij. Ga naar Bol.com om een ​​paar voor jezelf te bemachtigen: het zullen ongetwijfeld je nieuwe leren laarzen zijn, regen of zonneschijn.

Ook populair: 24x de klassieke camel jas die altijd in de mode blijft