OPI nagelverharder review: sterkere nagels met Nail Envy

OPI-nagelverharder-review

Nail Envy van OPI stelt dat het maximale versterking biedt met gehydrolyseerd tarwe-eiwit en calcium voor hardere, sterkere, natuurlijke nagels. Maar werkt het? Hier is mijn OPI nagelverharder review met mijn ervaringen toen ik het in mijn nagelreparatieroutine opnam. Nadat ik een beetje ‘acryl blij’ was geworden met mijn nagels, bleef ik achter met veel schade. Ik had de algemene nagelreparatiemethoden geprobeerd: lotion, knippen, vijlen enz. Ze bleven splijten en schilferen in het nagelbed. Het deed niet alleen pijn, maar het zag er ook niet goed uit. Reden genoeg om OPI Nail Envy, de nagelverharder tegen beschadigde nagels te proberen. Een flesje kost €28,95 en bevat 15ml. In deze OPI nagelverharder review deel ik mijn ervaringen!

Over mijn nagels: beschadigd

Ik ben nooit een nagelbijter geweest, maar je zou denken dat ik loog als je mijn handen zag. Ik besloot de grote wapens tevoorschijn te halen en Nail Envy van O.P.I. naar mijn nagelreparatieroutine. Ik had honderden recensies gelezen over andere versterkende producten en geen van hen kwam in de buurt van wat gebruikers zeiden over Nail Envy. Veel mensen meldden resultaten in slechts enkele weken, langere nagelgroei en sterkere nagels en het volledig verdwijnen van afbladderen en breken. Dus moest ik het natuurlijk zelf uitzoeken: werkt het?

De eerste les die ik heb geleerd is dat je met alleen een nagelversteviger niet ver komt. Je nagels hebben vocht en massage nodig. Je hebt me gehoord: MASSEER JE NAGELS. Je nagelriemen, om precies te zijn. Gezond vocht en een goede doorbloeding van de nagelriem zorgen voor sterke, gezonde nagels. Dus ik heb een volledig dagelijks systeem samengesteld.

Hoe breng je Nail Envy aan?

Begin met het aanbrengen van twee lagen op je droge en schone nagels met je nagelriemen naar achteren geduwd. Breng vervolgens om de andere dag een toplaag aan gedurende zeven dagen. Verwijder vervolgens die lagen met een zachte nagellakremover en begin opnieuw.

Zo versterk je je nagels:

  • Kokosolie: olie is uiterst belangrijk bij nagelreparatie en -onderhoud. De gezondheid van je nagels zit in de nagelriem. Als ze uitgedroogd, gescheurd of geïnfecteerd zijn, kunnen nagels niet groeien. Je kunt zowat elk type olie gebruiken (amandel, vitamine E, enz.), maar ik geef de voorkeur aan kokosolie, niet alleen vanwege het vermogen om te hydrateren en te beschermen, maar ook omdat het antibacteriële eigenschappen heeft. Ik bracht het elke ochtend aan op schone, droge nagels en masseerde het vervolgens in mijn nagel, nagelriem en vingertop. Ik heb het nooit gewassen of gewreven, het vanzelf laten absorberen.
  • Polijstblok: met behulp van een fijn polijstblok hield ik de randen glad, altijd zacht vijlend van buitenaf en nooit met een zaagbeweging. Ik heb nooit de bovenkant van mijn nagels gepoetst.
  • OPI Nail Envy: Ik heb om te beginnen 1 laag per dag aangebracht. OPI-instructies geven aan dat je om de ANDERE dag moet aanbrengen, maar mijn nagelbeschadiging vereiste dagelijkse bescherming. Naarmate mijn nagels groeiden en sterker werden, schakelde ik om de dag over op applicaties. Zorg ervoor dat u dunne lagen aanbrengt. Applicaties die te dik zijn, kunnen gaan schilferen en meer schade aanrichten.
  • Sally Hansen Cuticle Massage Cream: Overdag heb ik massagecrème aangebracht. Ik deed het minstens 2 keer per dag, maar nog meer als ik mijn handen in het water had, ging zwemmen enz. Ik hou van de Sally Hansen crème omdat het wordt geleverd in een gemakkelijk draagbare pot die je in je tas kunt doen en op de gaan.
  • Optioneel: biotine – Een extra stap die u kunt nemen, is voeden van binnenuit. Als je nagels zwak zijn en schilferen of barsten zonder acrylverf te gebruiken, kan een biotinesupplement helpen. Biotine verbetert de keratine-infrastructuur (een basiseiwit waaruit haar, huid en nagels bestaan). Als uw nagelbeschadiging alleen het gevolg is van misbruik van acryl of nagelbijten, levert een supplement mogelijk niet sneller resultaat op.
  • Optioneel: beste nagelriemduwer – De gebogen lepelranden van de nagelriemduwers zijn ontworpen om de natuurlijke vorm van uw nagels te volgen, waardoor schade aan de gevoelige huid wordt voorkomen. Gebruik de andere kant om onder je nagels schoon te maken. Voor natuurlijke en acrylnagels.
OPI nagelverharder review

Voor na

VOOR: Ik had wat grote acrylschade aan mijn rechterhand. Terwijl mijn linkernagels zacht en zwak waren, waren de rechternagels een puinhoop. Dat is mijn dominante hand dus ik moest gebroken nagels vaker aan de rechterkant repareren en losweken. Omdat ik rechtshandig ben, weet ik zeker dat ik verkeerd aan het vijlen was toen ik mijn linkerhand gebruikte. De rechternagels waren zo zacht dat ze in het midden zouden splijten, schilferen en in het nagelbed zouden breken.

NA: Na 2 maanden regelmatig gebruik zijn mijn nagels eindelijk voorbij de vingertop en erg sterk. Ik heb al een aantal weken geen pauze gehad en er is helemaal geen peeling. Ik gebruik Nail Envy nog steeds 2 – 3 keer per week samen met mijn gewone nagellak en ik zal het blijven gebruiken als basislaag. Het werkt niet van de ene op de andere dag omdat er geen echte manier is om je nagels SNELLER te laten groeien. Maar het beschermt en versterkt ze zeker, wat helpt om breuk te voorkomen en dat betekent dat je je nageldoel eerder vroeger dan later bereikt.

OPI nagelverharder review: conclusie

JA TIP: Raak niet ontmoedigd. Je zult het wachtspel moeten spelen o m langere, sterkere natuurlijke nagels te krijgen. In het begin was de verandering verbazingwekkend. Binnen twee weken zagen mijn nagels er totaal anders uit en ik dacht dat ze binnen de kortste keren lang zouden zijn. Helaas is dat niet gebeurd.

Lengte is niet gelijk aan sterkte. Terwijl de Nail Envy de randen liet uitgroeien, waren ze nog steeds zwak en zacht. Ik brak ze vaak af of bleef eraan haken en moest de randen vijlen. Ik groeide ook nog steeds op sommige gebieden die in het nagelbed waren afgebroken. Hoe graag ik het ook haatte om vooruitgang op lengte kwijt te raken, ik moest ze verschillende keren knippen om er zeker van te zijn dat het gezond was, gelijkmatige groei vanuit het nagelbed. Toen de kracht eenmaal was teruggekeerd, was ik klaar om te stoppen met knippen en te beginnen met groeien.

Al met al doet het product wat het belooft op een langere termijn. Daarom geef ik het in deze OPI nagelverharder review alsnog 4.5/5 sterren.

U leest: OPI nagelverharder review: sterkere nagels met Nail Envy

Ook populair: Deze glazed donut nagellak zorgt voor Hailey Bieber nagels