Overactieve blaas homeopathie: D-mannose capsules

overgevoelige blaas homeopathie

Heb jij regelmatig te kampen met blaasklachten, een overactieve blaas of zelfs blaasontstekingen of urinewegeninfecties? Zelf heb ik jarenlang regelmatig last van blaasontstekingen en een overactieve blaas gehad. Ik moest ook meerdere malen per jaar naar de huisarts voor een antibioticakuur. Omdat ik de aanslag op mijn lichaam op een gegeven moment te groot vond worden met steeds die blaasontsteking kuren, meestal Furabid, ging ik op zoek naar een homeopathische oplossing. Er moest toch een natuurlijke methode zijn die de blaas kon ondersteunen zonder dat er meteen een antibiotica met bijwerkingen aan te pas kwam? Ik kreeg van mijn natuurdrogist dé tip waar ik naar op zoek was: hij zei dat er niks beters op de markt is dan D-mannose voor blaasklachten. Ik nam een potje met natuurlijke capsules mee en ik ging me hierin verdiepen. D-mannose is eigenlijk een omgekeerd suiker wat in een veel te kleine mate in het lichaam zit. Het is een zeer gezond suiker voor de blaas, urinewegen en nieren, alleen wordt het van nature nauwelijks in de stofwisseling opgenomen. Hierdoor hebben veel mensen een zwakke blaas of een overgevoelige blaas en kan een E-coli bacterie veel sneller toeslaan en zorgen voor een blaasontsteking. Sinds ik dagelijks vier D-mannose capsules slik zijn mijn blaasklachten vrijwel compleet verdwenen en het aantal blaasontstekingen zijn drastisch gedaald. En dat met een natuurlijke overactieve blaas homeopathie methode! Zelf slik ik de Herbafarm D-mannose capsules van 250mg per stuk, zodat je zelf kan beslissen hoeveel mg je op een dag tot je wilt nemen. Voor mij is 1000mg ideaal om mijn blaas gezond te houden en deze hoeveelheid wordt over het algemeen ook als uitgangspunt genomen.

De beste overactieve blaas homeopathie methode is het slikken van natuurlijke D-mannose capsules!

Waarom is D-mannose het beste homeopathisch middel?

D-mannose kent ontzettend veel heilzame eigenschappen voor de blaas en urinewegen. Om deze eigenschappen nog eens te verduidelijken, zet ik ze hier onder neer. Veel mensen hebben namelijk nog nooit van D-mannose gehoord en hebben dus wellicht geen idee dat dit dé homeopathische oplossing kan betekenen voor de eeuwige blaasproblemen.

D-mannose:

– Verhoogt de weerstand in de blaas

– Houdt de blaas schoon

– Wordt nauwelijks opgenomen in de stofwisseling

– Voor het behoud van een goed milieu in de blaas

– Verhoogt de weerstand

– is geheel natuurlijk

– is goed voor de urinewegen

– Kan belangrijk zijn voor vrouwen en meisjes

Mijn ervaringen met D-mannose

Laat ik voorop stellen dat ik geen arts ben en dat ik alleen maar kan spreken uit mijn eigen ervaringen. Maar ik ben sinds het slikken van natuurlijke D-mannose zo enorm erop vooruit gegaan als het gaat om blaasklachten en zelfs blaasontstekingen. Mijn blaas heeft er een enorme weestand boost van gekregen en dit merk je direct binnen enkele dagen, dat je opeens ‘s nachts niet meer uit bed hoeft om te plassen, of dat je overdag niet meer met die dranggevoelens rondloopt. Ook de hoeveelheid blaasontstekingen die ik had zijn enorm gedaald. Ik heb ook naar andere methoden gekeken die helpen voor mijn blaas, zoals Cranberry, maar ik merk dat dit alleen niet voldoende weerstand biedt voor mijn blaas en urinewegen. Toen ik begin aan deze capsules merkte ik binnen enkele dagen een wereld van verschil en ik heb tot op de dag van vandaag geen antibioticakuur voor blaasontstekingen meer nodig gehad. Dit maakt D-mannose voor mij het beste homeopathisch middel tegen blaasklachten wat er is. Ik kan iedereen die met soortgelijke klachten rondloopt aanbevelen om de capsules te porberen. Niet voor niets hebben deze capsules ook alleen maar positieve beoordelingen van klanten. Baat het niet dan schaadt het niet, want bijwerkingen zijn er niet!