Zo gaat een overactieve blaas vanzelf over!

overactieve blaas vanzelf over

Een overactieve blaas, blaaskrampen, vaak moeten plassen of het gevoel hebben dat je steeds moet, het zijn veel voorkomende klachten waar veel mensen last van hebben. Ik heb hier zelf jarenlang last van gehad en ik heb dan ook zeer regelmatig te maken met blaasontstekingen. Omdat ik hiervoor regelmatig een antibioticakuur moest halen bij de huisarts en ik mijn lichaam eigenlijk niet steeds hiermee wilde opzadelen, ging ik op zoek naar een natuurlijk alternatief. Een alternatief ter ondersteuning, waarbij een overactieve blaas vanzelf over gaat. Ik vroeg het mijn natuurdrogist en hij zei dat D-mannose het beste product wat er op de markt verkrijgbaar is als het gaat om blaasklachten. D-mannose is een natuurlijk voedingssupplement, een omgekeerd suiker, wat normaal gesproken van nature vrijwel niet door het lichaam wordt opgenomen, maar wat zo ontzettend goed is voor de blaas- en nierfunctie. Bijvoorbeeld in ananas zit D-mannose, maar de nieren scheiden het vrijwel direct na inname meteen weer uit. Ik slik nu ruim een half jaar 4 D-mannose capsules op een dag en ik ervaar een wereld van verschil. In dit artikel vertel ik meer over mijn D-mannose ervaringen. Bij Bol.com kan je 100 capsules voor €21,84 bestellen.

Door natuurlijke D-mannose te slikken gaat een overactieve blaas vanzelf over!

Waarom D-mannose zo goed werkt bij een overgevoelige blaas

D-mannose is een omgekeerd suiker wat ontzettend goed is voor blaas en nieren. Van nature kom je dit suiker in kleine getalen in voeding zoals Ananas tegen, alleen neemt het lichaam het nauwelijks op in de stofwisseling en scheidt het direct weer uit. Hierdoor heeft de blaas een matige weerstand en kunnen klachten als overgevoeligheid, blaaskrampen, een blaasontsteking door de E-coli bacterie en nierklachten ontstaan. Vrouwen die snel last hebben van een blaasontsteking na seksueel contact, zouden er veel baat bij hebben om dagelijks D-mannose tot zich te nemen. Zelf slik ik nu ruim een half jaar dit natuurlijke supplement, omdat ik te vaak antibiotica kuren moest nemen voor blaasontstekingen en ik tussendoor vaak last had van een zwakke of overgevoelige blaas. Ik ervaar een wereld van verschil sinds ik ze slik. Zelf neem ik er twee in de ochtend en twee in de avond, wat neer komt op 1000mg per dag en dat is een prima hoeveelheid om je blaas te ondersteunen.

De eigenschappen van D-mannose

Om de krachtige eigenschappen van D-mannose nog eens te verduidelijken, zet ik ze hier onder neer. Veel mensen hebben namelijk nog nooit van D-mannose gehoord en hebben dus wellicht geen idee dat dit dé oplossing kan betekenen voor de eeuwige blaasproblemen.

D-mannose:

– Verhoogt de weerstand in de blaas

– Houdt de blaas schoon

– Wordt nauwelijks opgenomen in de stofwisseling

– Voor het behoud van een goed milieu in de blaas

– Verhoogt de weerstand

– is geheel natuurlijk

– is goed voor de urinewegen

– Kan belangrijk zijn voor vrouwen en meisjes

Nogmaals, de supplementen zijn volledig natuurlijk. Dit is natuurlijk een stuk beter voor het lichaam dan wanneer je aan medicijnen of zelfs antibioticakuren moet. Het aantal blaasontstekingen zijn drastisch gedaald sinds ik dagelijks D-mannose tot me neem, en van een overgevoelige blaas heb ik vrijwel helemaal geen last meer. Door dagelijks D-mannose te nemen gaat een overactieve blaas vanzelf over binnen enkele dagen tot weken. Ik kan iedereen met soortgelijke klachten dan ook adviseren om zelf ook eens D-mannose te proberen!