Parel in oester kopen? Bestel het Wensparel Sieraad!

parel in oester

Een van de meest bijzondere cadeauartikelen die ik ben tegengekomen is het Wensparel Sieraad. Dit is een cadeaubox bestaande uit een oesterblikje met daarin een echte oesterparel. Je kan hem dus zelf uit de oester halen en hem in de mooie zilveren kettinghanger doen die meegeleverd wordt. Draag de ketting en doe een wens. Je wens zal uitkomen door de kracht van deze bijzondere parel. Hij wordt geleverd in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo kan hij een witte, crème, perzik, lavendel of gouden kleur bevatten. Op de box staat precies welke boodschap dit meebrengt, wat vaststaat is dat het altijd een mooie is.

Zoek jij een mooi cadeau voor je oma, moeder, dochter, vriendin of geliefde? Een echte parel in oester als geschenk is dan een prachtige gedachte! Oesterparels staan erom bekend dat ze dromen en wensen laten uitkomen. Elke uitvoering heeft een mooie boodschap op de verpakking. Zo klinkt de versie voor oma: “Een luisterend oor, een arm om me heen. Altijd bent u er en staat u klaar met advies en wijze raad. U bent echt een parel van een vrouw, een juweel. Ik ben er trots op dat u mijn oma bent.” Je kan de Wensparelketting voor €14,95 op Bol.com bestellen.

Bestel de Wensparel in jouw favoriete uitvoering voor €14,95 online!

parel in oesterparel in oester kopen

Hoe werkt deze parelketting?

Vanaf het moment dat je de prachtige vormgeving van het doosje alleen al ziet krijg je al een blij en dankbaar gevoel. Er staat een mooie tekst op en ook kan je aan de binnenkant zien wat elke parelkleur betekent. Het is altijd een verrassing welke kleur het is, want dit verschilt per oester. De parelketting haal je op de volgende manier uit de doos:

  1. Doe een wens
  2. Open vervolgens het oesterblikje
  3. Open voorzichtig de schelp en haal de parel daar uit
  4. Plaats de parel in de hanger van de ketting
  5. Draag de ketting en je wens zal uitkomen!

Voor elke gelegenheid is wel een uitvoering te koop bij Bol. Zo heb je er een voor moeders, oma’s, vriendin, zuster, geliefde et cetera. Ook zijn er algemene uitvoeringen met teksten als gefeliciteerd of I love you. Zo weet je zeker dat je de juiste versie hebt voor de juiste dierbare. Hoe bijzonder is het om zo’n cadeau van iemand te mogen ontvangen? Doordat je de parelketting elke dag weer kan dragen blijft het telkens een mooi aandenken aan geluk en gezondheid. Ideaal voor verjaardagen, bruiloften, de december feestdagen of gewoon voor zomaar.

Bestel hier de echte parel in oester voor €14,95 bij Bol.com!

echte parel in oester      parel in oester

De kracht van de oesterparel

Oesterparels staan erom bekend de ze geluk en gezondheid schenken aan een ieder die hem bij zich draagt. Dat maakt het een bijzonder geschenk voor een speciaal voor in je leven. Daarom is het Wensparel Sieraad voor veel gelegenheden een goede keuze. Bij Bol kan je kiezen uit allerlei varianten, zowel voor vrienden als familie als meer algemene boodschappen als I love you of gefeliciteerd. Heb je nog een cadeaubon thuis liggen? Dan kan je dit prachtige cadeau ook daarmee afrekenen tijdens het bestelproces. Een aanrader om online voordelig mooie geschenken te shoppen!