Paspoortmapje kopen? Bestel paspoorthoesjes online!

paspoortmapje

Wanneer ik op reis ga is een van de fijnste gadgets die ik gebruik een paspoorthoesje. Hiermee bescherm je niet alleen je paspoort tegen vuil, vlekken of stof, ook voorkomt het kreuken in de tas of jas- of broekzak. Zo gaat ie jarenlang mee zonder dat er sporen van gebruik te zien zijn. Je kan op Bol.com tal van dit soort hoesjes vinden, variërend in prijs, materiaal en kleur. Zelf heb ik onderstaand mapje besteld in het bruin. Ik ben er erg tevreden over, het materiaal is van stevig PVC kunststof en biedt daarnaast nog wat extra ruimte voor andere belangrijke papieren. Zo kan je er tickets in bewaren of je rijbewijs. Een mooie optie wanneer je bijvoorbeeld ook een auto wilt huren in het buitenland.

Wil jij erop toezien dat je paspoort een lange tijd meegaat, dan is de aanschaf van een paspoortmapje een grote aanrader. Persoonlijk zou ik een stevig materiaal kiezen, zoals leder of kunststof. Bij Bol kan je onderstaand hoesje voor €13,85 bestellen in het bruin of roze. Het materiaal is van hoogstaand PVC, waardoor je verzekerd bent van een goede hoes die duurzaam in gebruik is. Ideaal wanneer je identiteitspapieren los in de tas bewaart. Je kan natuurlijk ook kijken naar andere soorten of kleuren hoesjes op Bol.com, want het aanbod is enorm.

Bestel bij Bol.com een paspoortmapje van hoogwaardig PVC kunststof online!

paspoortmapje

Waarom een paspoortmapje kopen?

Een hoesje om je identiteitspapieren is geen overbodige luxe, wanneer je hem los in je tas of zak bewaard. Zo heb ik een keer meegemaakt dat een flesje cola in mijn tas lekte en mijn hele paspoort onder zat. Dat was niet prettig en sindsdien draag ik er standaard een mapje omheen. Niet alleen kan je zo alle soorten vuil en vlekken tegengaan, maar ook kreuken wordt voorkomen. Bovendien gaat eentje van stevig materiaal jarenlang mee, dus dat maakt het de aanschaf dubbel en dwars waard.  Helemaal wanneer je vaak reist is het een leuke reisgadget die je in je favoriete design kan bestellen. Zo is er naast bovenstaande bruine kleur ook een roze versie te koop. Of je kan kiezen voor een printje of een lederen versie. Het is maar net wat je zelf leuk vind.

Andere handige reisproducten

Bij Bol kan je natuurlijk nog veel meer andere handige reisproducten kopen. Denk hierbij aan een reiskussen voor in het vliegtuig, zodat je lekker kan slapen. Dat is fijn voor lange vluchten. Ook kunnen oordopjes een wereld van verschil betekenen op vakantie, bijvoorbeeld voor tijdens het zwemmen of slapen. Hinderlijke geluiden worden sterk verminderd waardoor je beter aan je nachtrust toekomt. Maar ook zeepblaadjes kunnen een uitkomst zijn wanneer je je handen wilt wassen. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen van gadgets die goed van pas komen wanneer je weg gaat. Daarbij is een paspoortcover geen uitzondering, een echte must voor onderweg.

Bestel een handig paspoortmapje voor €13,85 online!

paspoortmapje

Jouw ideale vakantie

Wil jij zo comfortabel genieten van je welverdiende vakantie, zorg dan dat je van alle gemakken voorzien bent. Je doet dit door aan de kleine handige producten te denken die zo’n verschil kunnen maken. Bekijk gerust eens het uitgebreide assortiment bij Bol.com, want je kan hier fantastisch shoppen voor een perfecte reis!