Paspoortmapje kopen? Bestel een Paspoorthoesje online!

paspoortmapje

Ga jij met vakantie en zoek je een product om je paspoort mee te beschermen? Gebruik dan het Paspoortmapje! Dit handige kunstlederen hoesje kost slechts €11,95 en uw identiteitsdocumenten zijn altijd en overal beschermd. Je hoeft hem natuurlijk niet alleen voor op reis te gebruiken, dat kan natuurlijk ook gewoon in het dagelijks leven! 

Een Paspoorthoes is een van die reisgadgets waar je je hele leven plezier aan zult beleven. Je hebt je ID papieren namelijk altijd bij je. Zo hoef je niet bang te zijn dat dit soort belangrijke documenten vies worden in je tas of dat het gaat kreuken. Bij Bol.com kan je een luxe wijnrode paspoortmapje bestellen van kunstleder. Deze hoes is zowel voor mannen als vrouwen een goede optie. Het paspoort is in de tas continue beschermd tegen vuil, vlekken of stof. DE duurzame hoes kost €11,95. Een eenmalige aanschaf waar je voor jaren geen omkijken meer naar hebt!

Bestel hier het handige kunstlederen Paspoortmapje van Bol.com voor €11,95.

paspoortmaoje

bestel knop 2

Een fijne vakantie tegemoet

Wil je zorgeloos kunnen genieten van jouw lang geplande trip, dan kan je echt eens een kijkje bij Bol.com nemen. Hier worden namelijk allerlei handige reisproducten aangeboden, welke ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk plezier zult beleven. Om te beginnen zijn er vele soorten paspoorthoesjes te koop, bovenstaande is slechts een van de vele voorbeelden. Ben je vaak misselijk in de auto, het vliegtuig of op de boot? Probeer dan eens de Sea Band reisziekte bandjes. Hiermee wordt reisziekte namelijk voorkomen. Of wil je jouw tandenborstel goed beschermen tijdens het reizen? Gebruik dan een hygiënisch hoesje! Al deze artikelen zijn bij de webshop eenvoudig online te bestellen.

Het paspoortmapje tegen vuil, knoeien en kreuken

Iedereen wordt geacht om tegenwoordig identiteitsdocumenten bij zich te hebben. Helemaal wanneer je op stap gaat zijn deze papieren natuurlijk onmisbaar. Een beschermend Paspoortmapje is dan een ideaal product. Het houdt je paspoort altijd en overal netjes, vrij van stof, vlekken, water of kreukels. Het wijnrode kunstlederen hoesje van Bol is de ideale hoes voor zowel mannen als vrouwen. Het luxe ogende hoesje is duurzaam in gebruik. Je bent op deze manier altijd voorzien van schone papieren, of het nou voor op reis is of voor het dagelijks leven!

Bestel hier het Paspoortmapje in de webshop!

paspoortmaoje

bestel knop 2

Bescherm ook je zonnebril!

Ga je naar een warm oord in de zon? Dan is er nog een handige gadget voor je te koop waar u wellicht veel baat bij heeft: het Brillenhoesje! Deze hoes is ideaal om je kostbare zonnebril mee op te bergen, of het nou is voor in de tas, in uw koffer of om gewoon in uw hotelkamer stofvrij te houden. Ook krassen worden vermeden. Een fijn product die je in allerlei kleuren kan bestellen en waar je veel plezier aan kunt beleven. Bekijk gerust het complete reisassortiment voor meer tips.