Perfecte nagels: met deze 9 tips krijg je ze!

perfecte nagels

Er is iets aan het hebben van perfecte nagels waardoor het lijkt alsof je je sh*t bij elkaar hebt. We kennen allemaal minstens één vrouw wiens nagels voortdurend worden gevormd en met precisie geverfd, zonder dat er een nijnagel of luchtbel te bekennen is. Ondertussen zien de rest van onze nagels eruit alsof ze zijn geverfd door een kleuter. Le zucht.

Wat voor soort magie werken deze meisjes met prachtige nagels om hun toppen in perfect verzorgde vorm te krijgen? Het blijkt helemaal geen magie te zijn. We spraken met zes vrouwen met enkele van de mooiste nagels ter wereld (zo mooi zelfs dat ze er carrière van maakten). Dit zijn hun geheimen voor onberispelijke nagels.

Zó krijg je de perfecte nagels

1. Behandel je handen net als je gezicht

Ik raad altijd aan om overdag SPF op de bovenkant van de handen te gebruiken en ook een beetje extra van de serums die je ‘s nachts op je gezicht gebruikt aan te brengen op de bovenkant van je handen om veroudering tegen te gaan. ontsmettingsmiddelen met een applicatie van lotion om te voorkomen dat de huid uitdroogt. Mijn persoonlijke favoriet is OPI’s Avoplex High Intensity Hand and Nail Cream.

Elke paar weken geef ik mezelf graag een ‘hand-gezichtsbehandeling’ na een simpele manicure. Ik maak mijn eigen suikerscrub, breng nagelriemolie en lotion aan en ontspan met wat handschoenen aan. Het maakt een enorm verschil in hoe mijn handen eruit zien!

2. Perfecte nagels begint bij nagelriemen

Verwaarloos je nagelriemen nooit! Houd ze zacht en gezond door bijvoorbeeld biologische arganolie toe te voegen na een manicure. Als extra voordeel houdt arganolie ook je handen gehydrateerd voor een jeugdiger uiterlijk.

Wist je dat elke persoon een cuticula-type heeft? Er zijn drie cuticula-types: weinig tot geen cuticula-onderhoud (geloof het of niet, er zijn sommige mensen zonder droge cuticula of nijnagels); zelfonderhoudende cuticula, waar je kunt duw de nagelriemen gemakkelijk terug na het douchen en trim de paar nijnagels die wekelijks tevoorschijn komen; en oncontroleerbare nagelriemen, die aan de professionals moeten worden achtergelaten. Een wekelijkse of tweewekelijkse manicure is nodig om die nagelriem te laten weken, knippen en houden Maar in welk type je ook valt, dagelijks gebruik van nagelriemolie – ik ben dol op Essie’s Apricot Cuticle Oil – zal je beste vriend zijn.

Perfecte nagels

En alsjeblieft, bijt nooit in of pulk nooit aan je nagelriemen.

3. Bereid altijd je nagels voor voordat je gaat lakken

Voorbereiden is essentieel voor een perfecte manicure. Om een ​​langdurige, chipvrije manicure te garanderen, is het belangrijk om de nagelplaat te reinigen voordat je het product aanbrengt. Ik hou van ChipSkip van OPI. Het absorbeert resterende oliën en vocht om een ​​boost te geven. de hechting van de basislaag op de nagels.

Het is belangrijk om de nagel te reinigen voordat je nagellak aanbrengt, zodat deze echt blijft ‘plakken’. Ik heb onlangs geprobeerd om wegwerp-mascara-staafjes te gebruiken die in nagellakverwijderaar zijn gedoopt om eventuele olie weg te schrobben nadat ik het in een salon had gezien; het helpt echt om de nagels schoon te krijgen. Begin altijd met schone, droge nagelbedden om ervoor te zorgen dat je nagellak blijft plakken en de kleur blijft!

Verwijder één keer per week alle nagellak en masseer een nagelolie in de nagelplaat, nagelriem en nageluiteinden, ook onder de vrije rand. Laat de olie volledig intrekken en breng dan een basislaag aan om het in de nagelplaat te vergrendelen. Het werkt het beste als je een olie gebruikt die begint als een gel en vervolgens smelt tot een olie. Dit zal eventuele microscopisch kleine scheurtjes in de nagelplaat absorberen en opvullen.

4. Vind je meest flatteuze nagelvorm

Bij het zoeken naar de ideale vorm en lengte is het belangrijk om te onthouden dat je je nagels afstemt op jouw levensstijl om breken of afbrokkelen te voorkomen. Staat fitness op de eerste plaats in je leven? Ben je het soort persoon dat niet naar bed kan gaan zonder een sprankje schoon huis? Zo ja, dan is een actieve lengte (nauwelijks vrije rand) en zachte ovale vorm (geen scherpe randen) iets voor jou. Als je altijd aan mode en trends denkt en je meer nagellak hebt dan je plaatselijke schoonheidssalon , kun je kiezen voor een langere nagel met elke gewenste vorm.

5. Neem voedingssupplementen voor nagels

Nagels bestaan ​​voornamelijk uit keratine, hetzelfde eiwit dat in haar wordt aangetroffen. Ik weet dat iedereen wel eens heeft gehoord van haar-, huid- en nagelvitamines! Ze werken omdat nagels van vocht houden en van binnenuit moeten worden gevoed. zijn dood (daarom doen ze geen pijn als je ze knipt), ze zijn ook poreus (zoals haar) en absorberen producten. Je moet dus niet alleen dagelijks een hoogwaardige nagelolie aanbrengen (zelfs als je nagellak hebt), maar ook ze ook mondeling, als een goede omega-3 . Het maakt echt een verschil in de algehele gezondheid van de nagel.

6. Vertrouw op nude nagellak voor perfecte nagels

Meisjes met perfecte nagels kennen altijd hun perfecte nude-tint, en ze hebben er waarschijnlijk twee, afhankelijk van het seizoen, aangezien de huidskleur verandert. Dit specifieke nude zorgt ervoor dat de nagels er gezond, glanzend en perfect uitzien. OPI’s Put It in Neutral, Passion en Coney Island Cotton Candy draaien constant in mijn arsenaal.

Perfecte nagels

7. Gebruik producten van hoge kwaliteit

Net als alles wat we op ons lichaam gebruiken, is het belangrijk om gerenommeerde producten op je nagels te gebruiken. Nagels kunnen gemakkelijk uitdrogen, en als dat gebeurt, zal nagellak niet hechten; het zal snel afbladderen. Het belangrijkste is dat je een voedende basislak gebruikt, gevolgd door door twee lagen nagellak en een sneldrogende topcoat. Soms gebruik ik twee lagen topcoat om de manicure echt te verzegelen. Ben jij een gelgebruiker? Zo ja, dan kan een goede gelmanicure je nagels wekenlang perfect houden. je gaat naar een kwaliteitssalon.

8. Gebruik je nagels nooit als gereedschap

Heb je ooit geprobeerd iets van een pan te schrapen tijdens het schoonmaken? Of je nagel als schroevendraaier gebruikt? Doe die dingen niet als je perfecte nagels wilt. Hier zijn een paar dingen die je in je ‘je nagels beschermen’-kit moet bewaren: rubberen handschoenen voor het afwassen en andere huishoudelijke taken; handcrème voor dagelijks vocht; een nagelvijl om die nagels glad en vorm te houden; nagelknipper om nagels op een lengte bijgesneden te houden om aan uw levensstijl en om vervelende nijnagels te verwijderen, en een goed voedende nagelolie.

9. Beknibbel niet op salonbezoeken

Onthoud dit: nagels hebben beste vrienden; ze worden manicure genoemd.

Ook populair: Herome nagelverharder extra sterk review