pH lippenstift review: de Excellent Lipstick van Lavertu

lavertu-ph-lippenstift

Ben jij op zoek naar de allerbeste pH lippenstift om je lippen te voorzien van een prachtige roze tint? De Lavertu Excellent Lipstick is voor mij verreweg de beste verkleurende lippenstift die er is. Ik gebruik deze lipsticks dagelijks met veel plezier en in dit artikel ga ik jullie meer over deze lipstick (die ook nog eens verzorgt) vertellen. Allereerst zal ik meer uitleggen over wat een pH lipstick en wat dit precies is. Eigenlijk komt het erop neer dat een lip product als dit zich aanpast aan de pH waarde van je lippen, net als je warmte en huidtype. Hierdoor verkleuren je lippen op een prachtige manier die bij jouw huid past. Bij iedereen valt een lipstick als als deze dus weer anders uit. Daarnaast heeft deze uitvoering van Lavertu ook nog eens allerlei verzorgende ingrediënten waaronder Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. Omdat dit mij enorm aanspreekt en de vele positieve reviews van klanten op Bol.com mij eigenlijk ook overtuigde van de kwaliteit, besloot ik hem te proberen. En ik heb er geen moment spijt van gehad, deze lippenstift is verreweg mijn favoriete lip product van de afgelopen jaren en ik draag hem elke dag. Je kan hem voor €12,99 bij Bol.com bestellen.

Beste bestverkochte pH lippenstift op Bol.com (en tevens mijn favoriet) is de Lavertu Excellent Lipstick!

Waarom is dit mijn favoriete lipstick?

Er zijn drie redenen waarom ik de kleur veranderende lipsticks van Lavertu zo fijn vind. Ik heb in het verleden meerdere van dit soort lippenstiften geprobeerd, maar deze springen er voor mij echt wel uit. Ik heb ze in alle vier de kleuren aangeschaft. De witte lipstick kleurt de lippen fris roze, groen wordt warm cyclaam, blauw stralend fuchsia en geel wordt zalmroze. Ik vind ze eerlijk gezegd allemaal even mooi. Maar er zijn meerdere redenen waarom ik zo blij ben met deze lip producten:

  1. De kleur blijft lang zichtbaar: in tegenstelling tot ‘gewone’ lippenstiften waarbij er een soort laag wordt aangebracht op de lippen, die vervolgens ook weer snel verdwijnt. Doordat bij deze lipstick de pH waarde als uitgangspunt neemt, wordt je lipkleur veranderd. Dat resultaat is veel langer zichtbaar (en ook veel mooier!).
  2. De lipstick verzorgt en ruikt heerlijk. De Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas zorgen ervoor de je lippen zacht aanvoelen. Ook is er een prettige geur aanwezig en niet iets chemisch.
  3. De roze tint past bij je. De roze tint die ontstaat bij een pH lipstick is bij iedereen weer anders. Hierdoor weet je dat hij goed bij je past en lang zal aanhouden. Ik krijg sinds ik deze lipsticks draag best vaak de vraag wat ik op heb, omdat de kleur zo mooi warm is.

Een basic lippenstift die je moet hebben

Ik ben ontzettend blij met alle vier de Lavertu Excellent Lipsticks. Elke geven een andere roze tint af, net even iets anders, maar allemaal even mooi. Iedereen die houdt van beauty en make-up kan ik dan ook adviseren om in elk geval een pH lippenstift van Avertu aan te schaffen. Ze zijn zo makkelijk in gebruik maar leveren tegelijkertijd een prachtig resultaat. Niet voor niets is dit de bestverkochte verkleurende lipstick op Bol.com, met vele positieve klantenreviews!