Pillen snijder kopen? Bestel hier de Pillen snijder voor €8,95!

Slik jij vaak een pil in half of kwart formaat? In dat geval moeten de pillen vaak gesneden worden om ze op het juiste formaat te krijgen. Dit kan soms een lastig klus zijn, zeker voor (oudere) mensen. Het halveren van een medicijn vereist kracht en dat maakt het niet eenvoudig. Een Pillensnijder is hierbij een uitkomst! 

Een snijder waarmee je tabletten eenvoudig kan halveren is ideaal voor mensen die dit een lastige klus vinden. Je hoeft alleen maar een tablet in het speciale bakje te leggen en te drukken. De snijder doet al het werk en voilà, de pil is gesneden! Je kunt bij Bol.com zo’n handige snijder bestellen voor €8,95. Hier zit ook een handig vakje naast om pilletjes in te bewaren. Ook wanneer je op reis gaat is dit dus een grote aanrader. De ideale tool voor medicijngebruikers!

– 

Eenvoudig je medicijnen op maat? Bestel hier de Pillen snijder voor €8,95!

pillen snijderbestel knop 2

 

Hoe werkt de Pillen snijder?

Een pilsnijder is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft enkel je medicijn in het bakje te leggen bij het driehoekje vormpje. Hier bevindt zich namelijk het snijmesje. Wanneer je de snijder dichtdrukt worden de pil direct gesneden. Je hebt binnen no-time uw tabletten precies op maat gesneden. Dit neemt voor veel mensen een hoop werk uit handen, want zelf een pil op maat snijden of breken is niet altijd even gemakkelijk. Zeker wanneer er sprake is van omstandigheden die dit extra moeilijk maken, denk bijvoorbeeld aan reuma, kan de pillensnijder absoluut een uitkomst zijn. Je kan de handige tool eenvoudig online bestellen.

–                 

Andere gezondheidsgadgets

Niet alleen voor een handige pil snijder kan je bij Bol goed shoppen. Er zijn nog veel meer artikelen in het assortiment op het gebied van gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan een Tasjes Drager, die de striemen in de hand van het dragen van zware tassen tegengaan. Of een handige Pillendoos om medicatie op dag te sorteren, zodat je altijd weet wanneer je wat moet slikken. Wat dacht je van de Computerbril, welke uw ogen beschermt achter de pc of televisie? Hetzelfde geldt voor de Nachtbril in de auto gedurende de nacht. Zo zijn er veel meer handige producten op het gebied van gezondheid beschikbaar.

pillen snijder pillen snijder

Bestel hier de handige Pillen snijder online!

Pillen snijder kopen

Koop nu voordelig een handige pillensnijder. Je tabletten worden binnen enkele seconden precies op maat gesneden, zonder hierbij zelf kracht te hoeven zetten. Daarom is deze handige tool erg geschikt voor mensen die vaak hun medicatie op maat moeten snijden. Bovendien is de aanschaf slechts eenmalig, want u zult er jarenlang mee voort kunnen. Een echte aanrader voor medicijngebruikers! Ook voor andere medische hulpmiddelen zoals de Pillendoos Met Alarm kun je hier terecht.