Pink Gellac kopen? Bestel hier de startersset voor €89 online!

pink gellac kopen

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal wel eens gehoord van gel nagellakken – ken je degene die je moet uitharden onder UV- of LED-lampen? Meestal moet je naar een salon om je nagels te laten bedekken met deze langhoudende gelnagellak, maar vandaag wil ik je de Pink Gellac Gel Nagellakset voorstellen die je thuis kunt gebruiken om een ​​salon-perfecte mani te bereiken die 14 dagen duurt . Wil jij graag Pink Gellac kopen? Bestel dan de set vor €89,00 online! Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn ervaringen met het merk, lees dan verder.

Pink Gellac kopen

Wat zit er in het starterspakket?

Deze Pink Gellac starterkit is momenteel te koop voor €89,00 (normale prijs €128). De Pink Gellac starterskit bevat alles wat je nodig hebt voor een salon-perfecte manicure. In de Pink Gellac starterskit vind je:

 • 1 x Gratis Vegan kleur 161 Ibiza Pink 15 ml
 • 4 x Gratis online cursus
 • 1 x Pink Gellac LED Lamp Roze
 • 1 x Pink Gellac Vegan Base 15 ml
 • 1 x Pink Gellac Vegan Shine 15 ml
 • 1 x Pink Gellac Vegan Prep Booster 15 ml
 • 1 x Nagelvijl 180-240
 • 1 x Orange Woodsticks
 • 10 x Remover pockets
 • 10 x Cleaner pockets

Hoe gebruik je Pink Gellac gel nagellak?

Het gebruik van Pink Gellac is heel eenvoudig. De Pink Gellac Starter Kit wordt geleverd met een gemakkelijk te volgen handleiding. Bovendien krijg je met het starterspakket toegang tot 4 gratis online cursussen (de inlogcode voor de gratis cursussen vind je in de handleiding). Na het lezen van de handleiding en het bekijken van de video’s kun je aan de slag.

 • Duw je nagelriemen voorzichtig terug met de oranje houten stok
 • Gebruik de witte kant van de nagelvijl om je nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen, en met de roze kant scrub je je nagels om dode huidcellen en ribbels op je nagels te verwijderen.
 • Gebruik de Pink Cleaner Pockets om je nagels grondig te reinigen.
 • Breng een dunne laag Base aan en hard deze 15 seconden uit met de LED-lamp. Hoe roze gellac-kit te gebruiken
 • Breng een dunne laag van de gewenste kleur aan (ik gebruikte Pink Gellac 182 Dynamic Pink). Hard 60 seconden uit met de LED lamp. Herhaal deze stap.
 • Breng een dunne laag Ultra Shine aan en hard deze 60 seconden uit met de LED-lamp.
 • Ik heb mijn mani afgemaakt met nagelriemolie omdat mijn nagelriemen erg droog aanvoelden en er uitzagen
 • Pink Gellac afgewerkte manicure
Pink Gellac kopen

Hoe lang blijft Pink Gellac gel nagellak zitten?

Pink Gellac wordt geleverd met een gewaagde belofte om 14 dagen op de nagels te blijven zitten. Nou, mijn allereerste poging met Pink Gellac duurde niet zo lang. Op de tweede dag slaagde ik erin om twee van mijn nagels te breken en verloor ik een enorm stuk nagellak van mijn nagels. En toen ik mijn nagels zorgvuldig inspecteerde, ontdekte ik dat de nagellak van de meeste van mijn nagels loskwam. Ik denk dat mijn nagels een beetje te dun en broos zijn.

Ach ja, en ik was weer bij af met mijn mani. Ik verwijderde de Pink Gellac gel nagellak en begon opnieuw. Deze keer heb ik echter eerst Primer gebruikt. Ik heb een dunne laag Primer op mijn nagels aangebracht en deze 10-15 seconden aan de lucht laten drogen. Vervolgens heb ik de basis aangebracht en alle eerder genoemde stappen gevolgd. Dit keer was het resultaat veel beter en de mooie roze glanzende kleur bleef 14 dagen op mijn nagels zitten.

Ik vind het fantastisch dat er zelfs na 14 dagen geen zichtbare slijtage van de tip was en mijn nagels nog steeds glanzend waren. Hoewel, ja, niet zo glanzend als ze eerst waren, maar ze zagen er nog prima uit.

Hoe Pink Gellac gel nagellak te verwijderen?

Nou, toen ik de instructies las, klonk het super eenvoudig – gebruik gewoon de witte kant van de nagelvijl om de Ultra Shine-laag van je nagels te verwijderen, week je nagels in warm water en verwijder vervolgens de Pink Gellac door je nagels te weken met Pink Gellac Verwijderbare zakken. Houd je nagels 10-15 minuten in de pocket en verwijder vervolgens de resterende Pink Gellac met de oranje houten stick. Simpel, toch? Nee!

Zoals ik al zei, sloeg ik eerst de primer over toen ik de Pink Gellac-gelnagellak aanbracht en toen kwam de nagellak er gewoon uit zonder dat ik iets hoefde te doen. Ook waren er geen tekenen van schade. Toen ik echter de primer gebruikte, was het een heel ander verhaal.

Ik las de instructies, maar in het begin slaagde ik er op de een of andere manier in om het eerste over te slaan – gebruik de nagelvijl om de Ultra Shine-laag van je nagels te verwijderen. Ik heb net mijn nagels in warm water gedrenkt en daarna de remover-zakjes gebruikt. Ik wachtte 10 minuten en de gel nagellak kwam er niet af. Ik probeerde de Pink Gellac-gelnagellak van de nagel op te tillen met de oranje bokkenpoot, maar het kwam er niet af. Dus stopte ik mijn nagels weer in het verwijderaarzakje. Nog 5-10 minuten gewacht en nog steeds niets. Ik heb eindelijk de oranje houten stok gebruikt om de nagellak van mijn nagel te duwen en ik slaagde erin mijn nagel te beschadigen terwijl ik dat deed. Gelukkig deed ik dit met maar één nagel.

Dus ik las de handleiding opnieuw en toen realiseerde ik me waar ik de grote fout had gemaakt – ik heb de Ultra Shine-lak nooit verwijderd! Nou, met de rest van mijn nagels deed ik het precies zoals in de handleiding stond en het ging beter. Maar net iets beter en nog steeds niet perfect. Helaas zag ik na het verwijderen van de nagellak nog wat beschadigingen op de bovenste laag van mijn nagels.

Pink Gellac kopen

Over de kleur 182 Dynamic Pink

Wanneer u besluit de startersset van Pink Gellac te kopen, krijgt u de lak Dynamic Pink er gratis bij. Pink Gellac in de kleur 182 Dynamic Pink is een prachtige rood neigende roze gellak. Het ziet er prachtig uit en het is een van die roze kleuren die ik graag op mijn nagels draag. Trouwens, Avon Gel Finish nagellak in de schaduw Parfait Pink (het is een gewone nagellak) ziet er bijna identiek uit aan 182 Dynamic Pink.

Beveel ik het aan om Pink Gellac te kopen?

Naar mijn mening is Pink Gellac Starter Kit een goede starterskit omdat deze alles bevat wat je nodig hebt om gelnagellak aan te brengen. Als het gaat om het aanvraagproces, dan is het heel gemakkelijk en ik vind het leuk dat het me minder dan een uur kostte (ik denk dat het meer dan 30 minuten was) om mijn nagels klaar te krijgen. Hoewel de nagellak er zonder de primer veel te snel af ging, bleef hij met de primer 14 dagen zitten – precies zoals geadverteerd.

Voor mij was het nadeel van Pink Gellac het verwijderingsproces. Ja, in het begin heb ik het zelf verprutst en dat is alleen mijn schuld, maar zelfs nadat ik de instructies zorgvuldig had gevolgd, was het verwijderingsproces nog steeds niet zo eenvoudig als ik me had voorgesteld en slaagde ik er nog steeds in om mijn nagels enigszins te beschadigen.

U leest: Pink Gellac kopen? Bestel hier de startersset voor €89 online!

Ook populair: Top 13 beste diffuser voor krullen die niet kroezen of uitzakken