Pixi H2O Skindrink review: een echte dorstlesser voor de huid

Pixi H2O Skindrink review

Ik was niet echt actief op zoek naar een nieuwe moisturizer, maar het gebeurde dat ik mijn foundation in Sephora kocht en ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​moisturizer te kopen die ik zou kunnen gebruiken tijdens mijn aanstaande vakantie in Spanje. Ik heb even de tijd genomen om naar moisturizers te kijken en toen zag ik deze moisturizer van Pixi. Het is een merk dat vrij nieuw is voor Sephora, en ik had eerder een geweldige ervaring met het gebruik van de Glow Tonic. Ik heb dit uitgeprobeerd en vond het erg hydraterend en licht van gewicht, dus uiteindelijk kocht ik het en gebruikte het elke dag tijdens mijn vakantie. In deze Pixi H2O Skindrink review deel ik mijn ervaringen met dit product. Een tube van 35ml kan je voor €32,24 bij bol.com bestellen.

Pixi H2O Skindrink review

Productomschrijving

Deze intens hydraterende gel zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de gehydrateerde huid en zorgt voor een uitbarsting van hydratatie en verlichting voor uw huid. De lichtgewicht, verkoelende formule bevat ingekapseld water voor snelwerkende rehydratatie, terwijl het ook voller wordt en het herstel stimuleert. Verrijkt met groene thee, aloë vera en rozemarijnextract, helpt H2O Skindrink de huid te beschermen en tegelijkertijd kalmerende en helende voordelen te bieden.

Ingrediëntenlijst

Water, Glycerine, Cyclopentasiloxaan, Cyclohexasiloxaan, PEG-10 Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, Natriumchloride, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoïne, Geur, Dinatrium EDTA, Camellia Sinensis Blad Extract, Portulaca Oleracea Extract, Blad Extract, Barbadensis Bladextract Extract, ijzeroxide (CI 42090)

Ik was geïnteresseerd om te zien wat glycerine is en wat het voor de huid doet. Glycerine werkt om het vochtgehalte van de huid te verhogen en vast te houden om de droogheid te beteugelen. Met twee van de topingrediënten, namelijk water en glycerine, wordt het nog overtuigender dat deze vocht inbrengende crème zal werken.

Aloë Barbadensis Leaf Extract, ook bekend als aloë vera, is ook een ander geweldig ingrediënt. We weten allemaal dat aloë vera zeer effectief is bij de behandeling van acne, ontstoken huid, verbranding door de zon, bijna alles wat uw huid ervaart.

Het enige waar ik niet erg tevreden over ben, is het gebruik van geurstoffen – in feite zijn hun hoeveelheden groter dan die van onze plantenextracten (aloë vera enz.). Let op als je een gevoelige huid hebt.

Pixi H2O Skindrink review

Verpakking

Over het algemeen ben ik een grote fan van producten op reisformaat. Ze zijn zo compact dat je ze gewoon in je make-up tasje kunt stoppen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het te zwaar is of te veel ruimte in beslag neemt. Hoewel dit niet reisformaat is, is de verpakking zeker net zo handig. De tube is goed voor het afgeven van de juiste hoeveelheden product, om verspilling tot een minimum te beperken. Bonuspunten voor het niet hebben van een fragiele of delicate verpakking die gemakkelijk zal breken en een puinhoop kan veroorzaken als je op reis bent (been there, done that).

Effectiviteit

Ik heb deze vochtinbrengende crème tot het uiterste getest door hem elke ochtend aan te brengen terwijl ik op vakantie was. Het is zo licht en gemakkelijk te absorberen dat mijn huid letterlijk alles in enkele seconden opnam. In het verleden kreeg ik met allerlei vreselijke problemen te maken, zelfs na het gebruik van een vochtinbrengende crème. De mildste was het zien van mijn huid peeling, en de ergste was een lange en aanhoudende uitbraak.

Ik heb er deze keer echter niet veel van meegemaakt toen ik deze moisturizer van Pixi gebruikte. Ik had af en toe een puistje, maar de huid van mijn gezicht schilferde niet eens. Dat is een geweldige prestatie, gezien het feit dat ik uitbarstte in uitslag van mijn droge huid.

Pixi H2O Skindrink review

Pixi H2O Skindrink review: eindoordeel

Ik heb een aantal slechte recensies Pixi H2O Skindrink reviews online gezien, meestal over hoe de hydratatie niet langdurig is en dat het te vettig voor hen was. Ik was een beetje verrast, want ik had na ongeveer 2 weken nog geen nadelige effecten ervaren. Als deze geweldige moisturizer er niet was geweest, zou mijn gezicht nu waarschijnlijk volledig bedekt zijn met huiduitslag en acne.

Zou ik dit terug kopen? Ja, dat zou ik zeker doen.

Ik weet dat de prijs niet erg portemonnee-vriendelijk is, maar ik denk dat deze prijs voor de doeltreffendheid ervan eigenlijk best een goede deal is. Uit mijn ervaring geldt a little goes a long way voor deze moisturizer, dus maak je geen zorgen over het feit dat het volume er relatief kleiner uitziet dan bij andere producten.

U leest: Pixi H2O Skindrink review: een dorstlesser voor de huid

Ook populair: 14x de beste shampoo voor vet haar volgens haar experts

Dit vind je misschien ook leuk: