Poeder kapot laten vallen? Met deze hack is ie weer als nieuw!

poeder laten vallen

Heb je je make-up genegeerd? We voelen je. Zeker, de nieuwe lockdown zorgde ervoor dat je gewoon niet niet meer aan je make-upproducten wilde denken en natuurlijk ben je bang dat ze binnenkort verlopen zonder zelfs maar echt gedragen te worden. Dus je opent je favoriete make-uppalet om te zien hoe het gaat en bam! Je hebt je poeder kaport laten vallen en je vraagt ​​je af hoe gaaf het zou zijn als het gewoon niet kapot hoefde, want we maken allemaal al genoeg mee in het leven, momenteel!

Het kan gloednieuw zijn of gewoon je favoriet, maar wanneer een compact make-uppalet in poedervorm zoals oogschaduw of blush naar beneden valt, breekt het poeder gewoon in een miljoen kleine stukjes. Het is volkomen onhygiënisch om het product van de vloer te scheppen en het te repareren, maar als de make-up brak maar veilig in het geval bleef, heb je misschien een kans. Deze quick fix-truc is alles wat je nodig hebt wanneer je je poeder kapot hebt laten vallen!

Stap 1
Wanneer je het palet opent en de gebroken stukjes van de oogschaduw of blush ziet, verdeel de poeders dan zorgvuldig in hun secties. Neem een ​​schone spatel en druk op de gebroken stukken om ze te pletten en uit te vlakken. Je moet het losse poeder van de pigmenten duidelijk gescheiden en gelijkmatig hebben in hun gerespecteerde platen in de behuizing.

Stap 2
Pak je handdesinfecteermiddel of isopropylalcohol. Voeg een paar druppels toe aan het gemalen poeder en meng met de spatel. U zult merken dat het poeder wordt gecombineerd door de alcohol. Verspreid om het gelijk te maken. Nu hoef je het alleen nog maar te bedekken met huishoudfolie en het een nacht te laten drogen.

En voila! Je make-up palette zit vast en is weer zo goed als nieuw.

Bij bol.com kan je 1 liter Isopropylalcohol voor veel doeleinden bestellen

Ook populair: Top 8 beste Kruidvat mascara die waterproof is en betaalbaar