Polygel nagels zetten: de ultieme gids naar een perfecte manicure

polygel nagels zetten

Als je gedroomd hebt over de perfecte manicure waarbij je niet hoeft te experimenteren met verhoudingen, menging of monomeren, dan zijn Polygel nagels precies wat je zoekt. Deze nagelbenadering zit tussen een gelmanicure en acrylnagels in, maar is sterk, flexibeler en lichter. Polygel nagels zetten is ongelooflijk veelzijdig en kan worden aangebracht als overlay op natuurlijke nagels of gebeeldhouwd, wat resulteert in een prachtige, stevige manicure. Zeg vaarwel tegen agressieve chemicaliën en sterke geuren, en hallo tegen Polygel-nagels. Blijf lezen om alles te weten te komen wat u moet weten.

Wat zijn polygelnagels?

De Polygel-nageltechniek is een aanpak die uw manicure naar een hoger niveau kan tillen. Het is vergelijkbaar met gel en acryl, met de goede eigenschappen van beide, maar zonder de negatieve kanten. Polygel heeft een consistentie van stopverf en wordt op de nagels aangebracht en vervolgens gladgestreken met een platte borstel. Het is ongelooflijk veelzijdig en kan worden gebruikt als overlay op natuurlijke nagels of op dezelfde manier worden gemodelleerd als acryl. Het vereist geen menging of monomeren en bevat geen agressieve chemicaliën. U krijgt sterke, flexibele en lichte nagels die geen sterke geur hebben en die uw natuurlijke nagels niet beschadigen. Ze kunnen worden uitgehard onder een LED-lamp of UV-licht en zijn vaak helder, roze of wit, maar kunnen worden gemengd met gel of gewone lak als je met kleuren wilt experimenteren.

Polygel vs. Gel
Op het eerste gezicht ziet u misschien heel weinig verschil tussen Polygel en gelnagels, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. Gelnagels zijn geen verlengstuk van je natuurlijke nagels, maar een soort nagellak die meestal langer meegaat dan de gewone nagellak. Polygel nagels zetten is daarentegen sterker dan harde gel en kan worden aangebracht als natuurlijke nagelbedekking of als verbetering. Zowel gel als Polygel worden uitgehard onder UV-licht, maar Polygels kunnen ook worden uitgehard met een LED-lamp. Ze zijn meestal lichter en flexibeler en hebben geen sterke geur. Gelnagels zijn dunner dan Polygel en daardoor sneller afbreken.

Polygel vs. acryl

Er zijn duidelijke voordelen aan acrylnagels, vooral de lengte en veelzijdigheid van nagelvormen en nail art. Dat gezegd hebbende, Polygel biedt een aantrekkelijk alternatief. Een van de belangrijkste voordelen van Polygel ten opzichte van acryl is dat ze flexibeler, lichter en sterker zijn. Ze breken minder snel en zien er ook natuurlijk uit en voelen natuurlijk aan. Ze hebben geen geur; Sommige mensen denken dat het monomeerstof dat op acrylverf wordt aangebracht een zeer sterke geur heeft. Een ander voordeel van Polygel is dat het gemakkelijker aan te brengen is en niet gemengd hoeft te worden, zoals bij acryl. Acrylverf wordt gemaakt met een mengsel van poedermonomeer en acrylvloeistof. Acrylnagels zijn een verlengstuk op uw natuurlijke nagel, terwijl Polygel een verlengstuk kan zijn, of als overlay op uw natuurlijke nagels kan worden aangebracht.

Hoe zelf Polygel nagels zetten?

Polygel nagels zetten is fantastisch omdat het proces dat wordt gebruikt om ze te maken uw natuurlijke nagels niet beschadigt. Er zijn ook geen agressieve chemicaliën of geuren bij betrokken. Het resultaat is prachtige nagels die flexibel en veelzijdig zijn. Om ze aan te brengen, hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen te volgen, te beginnen met het voorbereiden van uw nagels en af ​​te werken met lotion of olie om uw handen te hydrateren. Blijf lezen om meer te weten te komen, of u van plan bent om naar een nagelsalon te gaan om ze te laten doen of van plan bent om in het comfort van uw huis te experimenteren. Mocht dat laatste het geval zijn, dan is het belangrijk dat u alle juiste tools in huis heeft. Een polygel nagels starterspakket is hiervoor ideaal. Een van de betere is de SMACKV® Deluxe Poly Gel Kit.

Polygel nagels zetten

Bereid de nagels voor
Wanneer u zich klaarmaakt om Polygel nagels te zetten, is het belangrijk om de juiste stappen te nemen om uw nagels voor te bereiden. Dit omvat het vijlen van je nagel en het modelleren van de gewenste vorm. Je moet ook je nagelriemen naar achteren duwen en je handen wassen en drogen, zodat ze schoon en vrij van olie of glans zijn. U kunt ook van tevoren ontsmettingsalcohol of een reinigingsmiddel voor het nageloppervlak gebruiken om dit proces te verbeteren.

Breng de Polygel aan
Wanneer je de Polygel aanbrengt, zal je nagelstyliste een hoeveelheid ter grootte van een erwt op de nagel aanbrengen met een klein metalen stuk gereedschap. Het is handig om een ​​dubbelzijdig gereedschap met een spatel en een borstel te gebruiken. Met behulp van een penseel wordt het in een slipoplossing gedompeld, waardoor het gemakkelijker te vormen is en de gel niet aan het gereedschap blijft kleven. De Polygel wordt in de door u gekozen vorm en lengte gevormd. Als je je nagels verlengen wilt, gebruik je deze stap om de kegel over je nagel te plaatsen.

Maak het glad
Polygel heeft een stopverfachtige consistentie en moet langs de nagel worden uitgesmeerd. Om dit te doen, heb je een borstel nodig die is bevochtigd met een slipoplossing om het glad te strijken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de gel aan het gereedschap blijft plakken. Het mooie van deze gel is dat hij ongelooflijk veelzijdig is en in de door jou gewenste vorm kan worden gevormd, inclusief lange stiletto-nagels.

Hard de nagels uit
Polygelnagels moeten worden uitgehard, en dit kan worden gedaan met behulp van een LED-lamp of een UV-lamp. Afhankelijk van het merk Polygel dat je gebruikt, zal de uithardingstijd iets verschillen, maar het zou ongeveer 30 seconden moeten zijn onder een LED en 2 minuten bij gebruik van een UV-lamp. Polygel zal niet uitharden tenzij het is uitgehard. Deze stap wordt later herhaald.

Vijl de nagels
Vijlen is een essentiële stap bij het aanbrengen van Polygel, en omdat het zacht is, heb je geen e-file nodig om het te vormen. U kunt een handvijl gebruiken om oneffenheden glad te strijken en uw gewenste vorm te modelleren.

Afwerking toepassen
Je hebt bijna de Polygel-nagels van je dromen, maar je moet eerst een finish aanbrengen. Een van de laatste beslissingen die u neemt, is of u een glanzende of matte topcoat gebruikt, en u kunt deze opties bespreken met uw nagelstyliste. De toplaag is essentieel omdat het de nagels hard en duurzaam maakt, waardoor schade wordt voorkomen en ze langer meegaan.

Hard de nagels nogmaals uit
Voor de tweede keer moet je je nagels uitharden door ze onder een nagellamp te plaatsen. Het wordt vaak aanbevolen om twee keer te genezen voor het beste resultaat. De uithardingstijd varieert van ongeveer 30 tot 60 seconden, afhankelijk van het merk Polygel.

Breng lotion of olie aan
De nazorg van een manicure is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je handen en nagelriemen gehydrateerd worden. Als je naar een salon gaat, zal de nagelstyliste je manicure waarschijnlijk afmaken door olie aan de basis van je nagelriemen toe te voegen en een lotion van goede kwaliteit over je handen te wrijven. Hetzelfde zou moeten gelden als u probeert om Polygel-nagels te maken in het comfort van uw eigen huis. Dit houdt je huid vochtig, maar kan ook helpen om barsten te voorkomen en bescherming te bieden. Knijp de crème op uw handpalm en masseer het erdoor, met aandacht voor uw vingertoppen.

Hoe breng ik polygelnagels aan met dual forms?

Het mooie van Polygel nagels zetten is de veelzijdigheid en ze kunnen op verschillende manieren worden aangebracht, waaronder het gebruik van dual forms. Dit is een van de gemakkelijkste methoden om te gebruiken voor een beginner. Onderstaande video geeft een goede impressie hoe dit gebeurt. Begin met het kiezen van een dual form tip die iets groter is dan je nagel. Gebruik een dubbelzijdig gereedschap met een spatel en een kwast en breng de Polygel met de spatelzijde aan op de dual form. Gebruik de slipvloeistof voor een gemakkelijke applicatie. Verdeel de Polygel over de dual form tip en plaats deze onder een hoek van 45 graden op uw natuurlijke nagel. U kunt ook een klem gebruiken om hem tijdens het uitharden beter op zijn plaats te houden. Dit kan helpen voorkomen dat er luchtbellen ontstaan. Na uitharding kunt u de dual form verwijderen en uw nagel naar wens in vorm brengen.

Polygel nagels zetten

Veelgestelde vragen

Hoe Polygel Nagels te verwijderen?

Er zijn verschillende manieren om Polygel-nagels te verwijderen. Ze kunnen worden gepolijst en de rest kan indien nodig worden geweekt. Het is geen soak-off gel en is zacht en gemakkelijk af te vijlen met een handnagelvijl of een e-vijl. Nagelstylisten halen meestal het grootste deel van de polygel eraf met deze methode, die kan worden gevolgd door een aceton-soak. Om dit zelf te bereiken, kunt u vervolgens een in aceton gedrenkte watten gebruiken. Leg het met aluminiumfolie op uw vingertoppen en laat het ongeveer 10 minuten intrekken.

Hoe lang gaan polygelnagels mee?

Polygel-manicures kunnen drie tot vier weken duren, meestal langer dan gel-manicures maar minder dan acryl. Hoe lang uw Polygel-nagels precies meegaan, hangt af van verschillende factoren, waaronder de nagellengte en vorm die u kiest en hoe vaak u uw handen gebruikt. Het kan ook nuttig zijn om te kiezen voor kleuren als nude of lichtroze, waardoor uw hergroei minder zichtbaar is. Het wordt aanbevolen om een ​​infill-afspraak te maken, afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien. Polygel is duurder dan gel, maar ze zijn ook sterker en flexibeler, waardoor je een prachtige manicure krijgt die minder snel afbrokkelt of breekt.

Is Polygel-manicure veilig voor uw nagels?
Als ze correct worden aangebracht en verwijderd, zijn Polygel-nagels een uitstekende techniek voor uw manicure. Ze worden als veiliger beschouwd dan andere opties, zoals acryl, en hebben geen sterke geur of vereisen menging of monomeren. Dat gezegd hebbende, het is een relatief nieuwe aanpak en niet alle nagelstylisten zullen voldoende worden opgeleid. Het is belangrijk om je onderzoek te doen en een salon en technicus te vinden die veel ervaring heeft met deze applicatie. Het zou helpen als u ook de verschillende merken in overweging neemt om er een te vinden die het beste bij u past.

Is Polygel goed voor je nagels?
Polygel wordt als veilig voor je nagels beschouwd en is een stuk beter voor je nagels dan andere nagelverbeteringstechnieken. Dit komt omdat ze geen sterke geur hebben en er geen chemicaliën in de lucht komen tijdens het aanbrengen.

Is Polygel veiliger dan acryl?
Polygel wordt als veiliger beschouwd dan acrylnagels vanwege de menging die betrokken is bij acryl. Er komen geen chemicaliën vrij in de lucht tijdens het aanbrengen en indien correct aangebracht en verwijderd, zal Polygel uw nagels niet beschadigen. Het is echter belangrijk om te weten dat kunstnagels soms een infectie kunnen veroorzaken.

Hoeveel kost de Polygelnagels?
De prijs van Polygel nagels kan verschillen afhankelijk van de door jou gekozen nagelstyliste en salon. Er zijn ook andere factoren waarmee u rekening moet houden, bijvoorbeeld als u ze op uw natuurlijke nagels laat aanbrengen of kiest voor een gevormde extensie. Prijzen kunnen variëren van ongeveer €55 tot €150.

Waarom springen Polygel-nagels eraf?
Hoewel Polygel-nagels sterk, flexibel en licht zijn, zijn niet alle merken en applicatiemethoden perfect. Als u de zegels te veel buigt tijdens het vijlen en vormen van de nagels, is het mogelijk dat dit ertoe kan leiden dat uw Polygel-nagels gaan optillen. Als je je nagels niet goed voorbereidt, kan dit er ook toe leiden dat ze eraf springen.

Kun je Polygel-nagels lakken?
Polygel-nagels zijn er in helder, wit en roze, maar ze kunnen worden gemengd met standaard nagellakken en gellakken om met kleuren te experimenteren. Na het aanbrengen van uw Polygel, moet u eroverheen lakken met de door u gekozen lak en de gewenste tint.

Wat zijn de beste Polygel-nagelkits?
Er zijn veel verschillende Polygel-nagelkits om uit te kiezen die geschikt zijn voor alle budgetten. Bij het kiezen van de beste nagelkit voor u, is het belangrijk om uw onderzoek te doen. Lees recensies van andere klanten, zoek compilaties van de beste lijsten op in gerenommeerde publicaties en stel de verkoper eventuele vragen voordat u tot aankoop overgaat. Een paar topkits zijn onder andere de SMACKV® Deluxe Poly Gel Kit, de Makartt Poly Nail Extension Gel Kit, Modelones Poly Nail Gel Kit en Gershon Poly Nail Gel Kit.

Wat heb je nodig voor Polygel-nagels?
Als je Polygel nagels zetten wilt, heb je het relevante gereedschap nodig voor het voorbereiden. Dit omvat een nagelvijl, buffer en tondeuse. Je hebt de Polygel-oplossing nodig, een metalen gereedschap om het aan te brengen, een precisieborstel om het glad te maken en een slipoplossing om te voorkomen dat de Polygel aan je nagelgereedschap blijft plakken. De oplossing moet ook uitharden met een LED- of UV-lamp en u moet een afwerkingslaag aanbrengen. Wil je je manicure kleur geven, dan kan dat ook met gel polish of een gewone lak. Sommige nagelstylisten zullen de kleuren ook mengen met uw Polygel. Ten slotte is het handig om een ​​vochtinbrengende crème of olie te gebruiken om uw handen te beschermen.

Hoe Polygel-nagels losweken?
Hoewel het grootste deel van de Polygel zal worden verwijderd met een handvijl of een e-vijl, kan de rest worden verwijderd met een aceton-soak. Om dit te doen, moet je wattenbolletjes in aceton dopen en ze op je vingernagels plaatsen. Wikkel uw vingertoppen in aluminiumfolie en wacht ongeveer 10 minuten.

Hoe zorg je ervoor dat Polygel-nagels langer meegaan?
Polygelnagels gaan meestal drie tot vier weken mee, maar kunnen ook worden ingevuld om langer mee te gaan. Hoe lang ze meegaan, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw levensstijl en hoe snel uw natuurlijke nagels groeien.

Ook populair: 14x de beste vegan nagellak volgens nagelverzorging experts