Polygel nail kit kopen? Bestel de Morovan Poly Gel Nail Kit!

Polygel nail kit

Er is geen beter gevoel dan met een frisse manicure de nagelsalon uit te stappen. Voor mij is het laten doen van mijn nagels een beetje luxe geweest, een moment van rust van de drukte van mijn drukke levensstijl. Maar nu de inflatie stijgt, is mijn tweewekelijkse zelfzorgexcursie gewoon niet meer houdbaar – en ik weet dat veel mensen zich kunnen identificeren. Dus in plaats van mijn toevlucht te nemen tot het gebruik van gewone nagellak die vrijwel onmiddellijk afbladdert, besloot ik de spa-achtige ervaring naar huis te brengen door te investeren in de Morovan Polygel Nail Kit.

Voor iemand die meestal niet goed is in het lakken van mijn eigen nagels, vind ik dat de resultaten die deze kit biedt vergelijkbaar zijn met langdurige manicures van salonkwaliteit. Vanwege dit, en de enorme hoeveelheid geld die ik bespaar door mijn nagels nu thuis te doen, ben ik van plan om de kit deze feestdagen aan al mijn vriendinnen te schenken.

Polygel nail kit

De meest complete polygel nail kit

Nu weet ik dat er tientallen gel-nagelkits voor thuis beschikbaar zijn (we hebben zelfs het beste van het beste verzameld), maar deze valt echt op. Als onze beste algehele keuze, wordt deze kit geleverd met alles wat iemand ooit nodig zou kunnen hebben, inclusief alles wat nodig is voor de voorbereiding (denk aan: nagelknipper, twee nagelvijlen, een nagelriemvork, een nagelriemduwer, nagelprimer en een basislaag), en acht kleuren poly-gellak, variërend van bubblegumroze en sneeuwwit tot twee leuke temperatuurveranderende ombre-poetsmiddelen.

Er is echter meer: voor degenen die hun nagels echt willen laten schitteren, wordt de set ook geleverd met een selectie van verfraaiingen, zoals bloememblemen, holografische pailletten en strass-steentjes in meerdere maten; plus gereedschappen die speciaal zijn ontworpen voor nail art (zoals een pincet, strass-lijm en nail art-pennen) zijn ook inbegrepen.

Als je ooit een gelmanicure hebt gekregen, weet je dat gellak moet uitharden (oftewel uitharden) onder een UV-lamp om uit te harden. De set bevat een professionele LED-lamp van 48 watt die drie timerinstellingen biedt op 5, 30 en 60 seconden. En natuurlijk wordt er een toplaag meegeleverd om ervoor te zorgen dat elke mani glanzend en chipvrij blijft. In wezen omvat de kit de basis en meer, en geeft iedereen de vrijheid om te experimenteren met talloze afwerkingen en ontwerpen.

Polygel nail kit

Conclusie

Niet alleen kost de kit minder dan de gemiddelde gelmanicure, ik beschouw het ook graag als het geschenk dat blijft geven. Denk er eens over na: als u deze kit aan één vriend schenkt, kan dit resulteren in talloze spa-avonden – niet alleen alleen, maar met de hele bemanning. Naar mijn mening zijn nachten thuis doorgebracht met goede vrienden de meest memorabele, en deze set verheft alleen die speciale avonden met onvergetelijke manicures binnen handbereik (letterlijk).

U leest: Polygel nail kit kopen? Bestel de Morovan Poly Gel Nail Kit!

Ook populair: Nagelvijl grit uitleg: de ultieme gids met alles wat u moet weten