Preventief blaasontsteking voorkomen? Gebruik D-Mannose!

preventief blaasontsteking voorkomen

Heb jij last van een regelmatig terugkerende blaasontsteking of urineweginfectie? Zelf heb ik hier jaren mee te kampen gehad. Met name na seksueel contact kon ik er al vanuit gaan dat ik de dag erna weer een ontsteking had waarbij ik dagenlang verging van de pijn, de aandrang en branderigheid. Ik volgde altijd alle tips op die er gegeven werden, maar bij mij maakt het geen verschil. Meestal kreeg ik dan een antibioticakuur zoals Furabid, maar natuurlijk is dit helemaal niet bevorderlijk voor de gezondheid om zo vaak te nemen. Er zijn zelfs vrouwen die preventief na seks een antibioticapil innemen om een ontsteking of infectie te voorkomen. Dit is natuurlijk helemaal niet goed gezien de aard van het medicijn en de bijbehorende bijwerkingen. Ik ben me gaan verdiepen in natuurlijke methoden voor het preventief blaasontsteking voorkomen en ik kwam uit bij D-mannose. Ik las veel positieve ervaringen en ik besloot me ook hieraan te wagen. Baadt het niet dan schaadt het niet was mijn motto, gezien dit een natuurlijk voedingssupplement is. In dit artikel deel ik mijn ervaring en geef ik meer informatie. Ik kan vast verklappen dat D-mannose voor mij een wereld van verschil betekent!

Preventief blaasontsteking voorkomen? Bestel 100 D-mannose capsules voor €21,84 online!

D-mannose: een natuurlijke ondersteuning voor de blaas

Wat maakt D-mannose zo’n fantastisch middel ter voorkoming van een urinewegeninfectie of blaasontsteking? Het is eigenlijk een natuurlijke ondersteuning voor de blaasfunctie. Het is een omgekeerde suiker (waar overigens geen ‘suiker’ in zit) wat het lichaam van nature niet voldoende uit voeding opneemt. Eigenlijk scheiden de nieren en blaas het direct weer uit. Maar deze omgekeerde suiker is zo ontzettend goed voor je blaas en urinewegen. Indien deze weerstand zwak is, maken de veroorzakers van blaasontstekingen, meestal de E-colli bacterie, snel een kans om toe te slaan. Door de gezondheid van de blaasfunctie op peil te houden zal dit vele malen afnemen. Door dagelijks twee pillen te nemen van 250mg ben je je blaas al enorm aan het ondersteunen en zal je direct merken dat blaasklachten afnemen. Maar kan je blaas wel echt een boost gebruiken dan mag je gerust drie maal daags 1000mg D-mannose tot je nemen. Je mag maximaal 20 capsules op een dag.

Mijn D-mannose ervaringen

Jongens, wat is dit een fijn supplement wanneer je een zwakke blaas hebt. Zelf slik ik nu ruim een jaar D-mannose. Voorheen had ik vrijwel elke twee maanden last van een blaasontsteking, nu heb ik er tot nu toe nog maar een in een jaar gehad! ook waren mijn klachten tijdens de laatste blaasontsteking aanzienlijk milder. Je merkt dat D-mannose echt een stof is die je bij kan vullen voor het preventief blaasontsteking voorkomen. Een overactieve of gevoelige blaas heb ik nu vrijwel niet meer. Ook zit ik in z’n algemeenheid vele malen beter in mijn vel. Wat ik fijn vindt aan bovenstaande supplementen is dat ze per pil 250mg bezitten. Hierdoor kan je zelf je dosering bepalen. Ik vind 500mg per dag ter onderhoud voldoende. Krijg je klachten, dan kan ik het verhogen zodat ze snel weer afnemen. Ik kan iedereen die regelmatig te kampen heeft met dit soort blaasproblemen adviseren om eens D-mannose te proberen. Het is natuurlijk, het ondersteunt, het verlicht en het voorkomt.