PS4 bril kopen? Bestel de Sony PlayStation VR headset!

ps4 bril

Heb jij een Playstation 4 en wil je jouw games optimaal beleven? Alsof je ter plekke zelf in de wereld van jouw game stapt? Dan heb ik een grote tip voor je, namelijk de Sony PlayStation VR headset! Deze set is speciaal op de markt gebracht om helemaal in jouw spel op te kunnen gaan doordat je supervloeiend beeld ziet van 120 Hz, 360 graden zicht hebt en echte 3D-audio effects om je heen hoort. Jouw Playstationgame kwam niet eerder zo tot leven waarbij je zelf de hoofdpersoon speelt. Zelf heb ik deze apparatuur ook aangeschaft en ik heb er geen moment spijt van gehad. Een totaal nieuwe gamebeleving die elke gamer zou moeten ervaren.

Toen ik op zoek ging naar goede Virtual Reality brillen heb ik een lange tijd op internet gezocht. Uiteindelijk kwam ik bij het bestverkochte product van Bol.com terecht en dat was de Sony PS4 bril. Hier waren ook de klantenreviews zeer positief, dus ik besloot na veel wikken en wegen om hem te bestellen. Het was de beste keus die ik gemaakt heb. Niet alleen is het beeld en geluid perfect, het bedienen van de knopjes gaat heel makkelijk waardoor je goed kan spelen. En door het lichte gewicht van de headset voelt het ook nog eens comfortabel om te dragen. Voordat je het weet ben je al enkele uurtjes verder met het beleven van je game, fantastisch!

De Sony PS4 bril is het bestverkochte Virtual Reality product van Bol.com. Bestel hem voor €399,00 online!

ps4 bril

   

Eigenschappen van de Sony PS4 bril

Ik koos voor de Sony Playstation set omdat ik vond dat het de beste eigenschappen had waar ik naar op zoek was. Zo las ik in de reviews veel lof van klanten over het fantastische beeld en geluid, maar ook dat het bedienen van de knopjes eenvoudig verliep. Voor mij gaf dat de doorslag om hem te bestellen en uit te proberen. Daarnaast vind ik het design gewoon fraai en ziet het er goed uit. Wanneer je hem ontvangt in de doos kan je in de duidelijke instructies precies lezen hoe je hem eenvoudig kan installeren. Inmiddels pak ik heb er dagelijks wel een keertje bij, want het werkt gewoon verslavend. Doordat het apparaat comfortabel te dragen is (de hoofdband is ook verstelbaar) kan je er heel wat uurtjes mee doorbrengen. Het is echt alsof je zo in de wereld van jouw favoriete game stapt met verbazingwekkend mooie graphics, effects en geluid.

Inhoud:

 • PlayStation VR headset
 • Processor unit
 • Stereo oordopjes
 • HDMI kabel
 • USB kabel
 • AC adaptor
 • PS VR headset connection adaptor

Technische details:

 • Display: OLED
 • Schermformaat: 5,7 inch
 • Schermresolutie: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 per oog)
 • Vernieuwingsfrequentie: 120 Hz, 90 Hz
 • Gezichtsveld: Ongeveer 100 graden
 • Sensoren: Acceleratiemeter, gyroscoop
 • Interface-verbinding: HDMI, USB

Bestel hier de populaire Sony PS4 bril voor €399,00 in de webshop!

ps4 bril
ps4 bril

   

Bekijk de video

In de productomschrijving bij Bol kan je ook drie video’s bekijken waarbij je meteen een helder beeld krijgt over deze apparatuur. Je ziet meteen wat je kan verwachten en of dit is waar je naar op zoek bent. Zelf ben ik ontzettend blij met mijn aankoop en ik vind het een mooie toegevoegde waarde aan mijn gamecollectie. Je games komen echt tot leven met apparatuur als dit, een hele bijzondere en unieke ervaring die ik elke gamer aanbeveel. Hier is nog een kleine tip: heb je nog een bon liggen van Bol.com? Gebruik die dan tijdens het afrekenproces, dan scheelt toch weer een hoop geld!