PS4 VR bril kopen? Bestel de Sony PlayStation headset!

ps4 vr bril

Ben jij net als ik een gamefanaat en wil je jouw favoriete Playstation 4 game nog realistischer beleven? Ik heb de Sony PlayStation VR set bij Bol.com besteld en in dit artikel review ik deze Virual Reality headset. Ik kan vast verklappen dat ik enorm blij ben met deze aankoop! Het beeld is superhelder en ook het 3D geluid wat je erbij afspeelt zorgt voor nog meer extra effecten waardoor je je spel echt beleeft alsof je erin zit. Ik zag ook dat dit product het bestverkocht is onder virtual reality brillen. Ook de positieve klantenreviews bevestigen wat ik zelf ook ervaar: deze headset biedt een hele nieuwe realistische gamebelevenis!

Mooie games spelen op de Playstation, ik kan er uren mee doorgaan. Toch was ik heel nieuwsgierig hoe het zou zijn als je hier ook 3D brillen bij zou gebruiken. Want hoe tof is het om zelf in jouw game te stappen en de hoofdpersoon te worden? Toen ik op internet zocht naar het aanbod hierin, kwam ik uiteindelijk uit bij de PS4 VR bril van Sony. Deze set kan je voor €399,00 bestellen bij Bol. Na alle positieve reviews was ik om en belandde hij in mijn winkelwagen. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad, wat een gave ervaring waarbij je zelf als middelpunt alle details waarneemt en de actie beleeft. Bovendien zit het apparaat nog eens heel comfortabel, waardoor je er een lange tijd veel plezier aan zal beleven.

Bestel hier de Sony PlayStation VR bestseller voor €399,00 online!

ps4 vr bril         

Waarom de Sony PS4 VR bril zo populair is

Wat ik het belangrijkste vond aan de aanschaf van mijn headset was het feit dat hij goed moest werken en makkelijk in gebruik was. Kortom, dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Deze dingen kosten nou eenmaal niet een paar tientjes en dan wil je gewoon een goede set. Wat mij vooral op viel was het feit dat alleen al het aansluiten soepel verliep, mede door de duidelijke meegeleverde instructies en de goed werkende software. Daarnaast merkte ik meteen al dat het materiaal van de apparatuur van licht gewicht was, waardoor je het comfortabel urenlang op kan zetten. Ook zijn de knopjes eenvoudig te bedienen waardoor je je spel op optimale wijze kan spelen. Alle goede eigenschappen van een goede 3D set.

En dan is er natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen: het beeld en geluid. Dit is echt fenomenaal, mede door de supervloeiende beelden van 120 Hz, het zicht van 360 en echte 3D-audio waarmee je geluiden om je heen kunt horen. Hierdoor stap je echt in het spel en wordt je zelf de hoofdrolspeler. Een ongeëvenaarde ervaring die elke gamer echt moet ervaren! Via het PlayStation VR Social-scherm kan je anderen ook mee laten doen met jouw spel, doordat jouw waarneming dan op het scherm geprojecteerd wordt. Zo kan je ook met elkaar meedoen aan games. Een fantastische ervaring! Zoek jij een 3D set waar je in een klap in je game stapt en waar je het langst plezier aan beleeft, kies dan voor die van Sony. Niet voor niets is dit de bestseller op Bol.com!

De populaire Sony PS4 VR bril is hier voor €399,00 te bestellen op Bol.com!

ps4 vr bril   

Sony PlayStation VR inhoud en technische details

Ik zal nog even alle onderdelen en de technische details van de Sony PlayStation set opsommen, zodat je precies weet wat er in dit pakket zit:

Inhoud:

 • PlayStation VR headset
 • Processor unit
 • Stereo oordopjes
 • HDMI kabel
 • USB kabel
 • AC adaptor
 • PS VR headset connection adaptor

Technische details:

 • Display: OLED
 • Schermformaat: 5,7 inch
 • Schermresolutie: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 per oog)
 • Vernieuwingsfrequentie: 120 Hz, 90 Hz
 • Gezichtsveld: Ongeveer 100 graden
 • Sensoren: Acceleratiemeter, gyroscoop
 • Interface-verbinding: HDMI, USB

Kortom, zoek jij nog een goede set waarbij je kwaliteit krijgt voor je geld, dan kan ik je deze apparatuur van harte aanbevelen. Heb je misschien nog een cadeaubon in de la liggen? Dan kan je die natuurlijk mooi hiervoor gebruiken!