Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor review + swatches: mijn nieuwe favoriet

Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor review

Ik denk dat ik nog een favoriete lipformule van Revlon heb gevonden. Ik heb er maar heel weinig lipproducten van, maar ze zijn allemaal erg geliefd en zeer comfortabel om te dragen. Dit is weer zo’n ultracomfortabele formule die ik altijd in mijn tas heb voor onderweg. In deze Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor review vertel ik je aller over mijn nieuwe favoriet. Je kan de Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor lipsticks bij bol.com bestellen.

Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor review

Verpakking

Het wordt geleverd in een slanke, lange dunne verpakking met een plastic dop en de kleur aan de buitenkant moet de werkelijke kleur vertegenwoordigen. Er zit 20 gram product in en de prijs varieert van €8 tot €18.

Formule

Dit is een zeer gladde gelachtige romige formule met een goede hoeveelheid pigment, maar moet zeker worden opgebouwd met ten minste twee tot drie vegen voor een ondoorzichtige intensiteit. Het heeft een romige afwerking met een mooie glans waardoor de lippen er gezond uitzien.

Kleuren

Het is verkrijgbaar in 15 kleuren, maar ik denk niet dat we ze allemaal in Nederland hebben. Er zijn meestal roze, rode en enkele nudes verkrijgbaar. 710 HD Desert is de perfecte warme perzikbruine roze nude. Het heeft die warme perzikbasis op een bruinbeige tint, maar de glans bovenop is bijna licht modderig roze. Voor mij is dit de perfecte nude voor mijn warme lichte huidskleur. 

Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor review

Mijn Revlon Ultra Hd Gel Lipcolor review

Het is een van die ultracomfortabele formules die over droge plekken glijdt, ze niet benadrukt en de lippen er gezond en hydraterend uit laat zien . Ik heb bijna het gevoel dat het ze voedt, omdat ik nooit dat droge gevoel heb nadat ik het heb verwijderd. 

Het is een romige formule met veel glans, dus het is duidelijk niet lang houdbaar en je moet het om de paar uur of na een maaltijd opnieuw aanbrengen, maar dat vind ik prima. Het slijt meestal eerst aan de binnenkant, maar ziet er over het algemeen goed uit, vanwege de nude-kleur die bij de lippen past. Bij donkere kleuren kan dit een groter probleem zijn. 

Ik moet zeggen dat er geen Revlon-lipproduct is dat ik tot nu toe heb geprobeerd en het niet leuk vond. Revlon weet gewoon hoe hij goede lipproducten moet maken. Dit is weer een ultragladde, mooi romige en gezond ogende lipformule die vooral geliefd zal zijn bij diegenen die van moeiteloze formules houden voor onderweg die zelfs op droge lippen comfortabel aanvoelen. Ik vind het nog leuker, want ik vond eindelijk warmer nude in het Revlon-assortiment met de kleur Desert die precies mijn soort tint is. 

Ook populair: 7x de beste matte lipstick met de meeste positieve klantenreviews

Aanbevolen artikelen