Rits kapot? Bestel de O’DADDY Zipperfix set voor €14,99!

rits kapot

Is je rits kapot? Dan is er een eenvoudige oplossing binnen handbereik, namelijk de O’DADDY Zipperfix! Dit setje bestaat uit zes ritsen, waarvan 2 grote, 2 middelgrote en twee kleine. Je kunt ze voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals voor een kapotte jas, uw broek, uw tas of rugzak, een sportartikel of een tent. Snel en makkelijk! 

Er zijn allerlei situaties te bedenken waarbij je met een kapotte treklip zit, een heel vervelend probleem. Is jouw rits kapot? Je hoeft niet eerst langs een dure reparateur om dit te laten maken. Je maakt het gewoon makkelijk zelf met deze handige O’DADDY Zipperfix set die je bij Bol.com kan bestellen. De set bevat drie formaten risten in het bruin/grijs. Je kiest het juiste formaat wat past op de kapotte rits en je klikt hem eenvoudig vast. Hij werkt zelf op drie gebroken ritstanden! Het verwijderen is ook heel makkelijk, waardoor je hem keer op keer weer kunt gebruiken wanneer de nood aan de man is. Ook ideaal voor op reis dus!

Gebruik de O’DADDY Zipperfix reparatieset voor kapotte ritsen! Bestel her voor €14,99 online!

rits kapot

bestel knop 2

Rits kapot? Geen nood!

Een kapotte treklip komt altijd op een verkeerd tijdstip. Of je nou thuis bent, op het werk of met vakantie, het is een vervelend probleem. Daarom is het fijn als er een oplossing is die dichtbij ligt. Met dit handige setje kan je het zelf binnen enkele minuten prima repareren. Deze set bestaat uit zes ritsen, waarvan twee grote, twee van middelformaat en twee kleine. Je kunt met deze set in totaal dus zes ritsen repareren! Of het er nu een is van een tas, tent, broek, vest of iets anders, je bent altijd verzekerd van een oplossing met dit handige product. Je kan zelf bennen in een mum van tijd kapotte ritsen maken zonder dat je eerst langs een reparateur moet. Goedkoop, snel en makkelijk!

Andere handige gadgets kopen

Inmiddels zijn bij ons al veel handige gadgets van Bol de revue gepasseerd. Zo zijn er handige epileerveren te koop waarmee je gezichtshaartjes in een handomdraai kunt verwijderen, met wortel en al. De computerbril is een ideale optie wanneer je vaak last hebt van oogpijn en hoofdpijn door het te lang staren naar een beeldscherm.  Door de speciale glazen worden hinderlijke stralingen weg gefilterd. Het verschil merk je direct. Zo zijn er nog een aantal proiductren waarover wij geschreven hebben, welke absoluut de moeite waard zijn om eenmalig aan te schaffen. Deze rits reparatie set is ook zo’n voorbeeld!

rits kapot

Is jouw rits kapot? Geen nood! Bestel hier dé oplossing voor €14,99 online!

O’DADDY Zipperfix rits reparatie set kopen

Bij Bol kun je deO’DADDY Zipperfix rits reparatie set voordelig voor €14,99 kopen. Met deze set ben je ervan verzekerd kapotte artikelen te kunnen maken in een handomdraai. Er zitten namelijk zes ritsen in: twee groot, twee middel en twee klein. Je bevestigt ze eenvoudig aan kapotte ritsen en ook het verwijderen gaat makkelijk. Een eenmalige aanschaf wat menig maal een ideale noodoplossing kan bieden op veel vlakken!