Rode vlekken in gezicht? Gebruik groene concealer!

rode vlekken in gezicht

Herken jij het probleem van een rood gezicht? Vooral bij de wangen? Veel mensen hebben, net als ik, last van een gevlekte huid op deze plek. Ik ging op zoek naar een goede oplossing om dit op subtiele wijze weg te kunnen werken. Ik heb al veel producten geprobeerd, van bijzondere foundations tot kalmerende serums. Wat bij mij tot nu toe het allerbeste werkt is het gebruik van groene concealer. Dit zorgt er namelijk voor dat de balans in kleuren hersteld wordt. Het rode wordt door het groene kleurtje weer neutraler, waardoor je een egale kleur krijgt.

Mijn favoriete concealerproduct die ik inmiddels jarenlang elke dag gebruik is de ‘Concealer & Foundation Palette 15 Kleuren’ van Bol.com. Dit palette bevat onder andere een groene concealerteint voor rode vlekken in gezicht. De gele kleur is ideaal om blauwe kringen onder de ogen mee weg te werken. De lila kleur is een goede optie voor gele plekjes of een doffe huidskleur. Doordat het handige palet al deze kleuren bevat, kan er ontzettend veel kanten mee op. Ik werk er mijn rode vlekjes in een handomdraai mee weg en ook nog eens donkere kringetjes! Daarnaast gebruik ik de highlighter en bronzer ook. Met een prijs van €9,50 vind ik de kwaliteit dan ook echt fantastisch te noemen, je bent in een klap klaar!

Bestel hier het handige ‘Concealer & Foundation Palette 15 Kleuren’ voor €9,50 bij Bol.com!

rode vlekken in gezicht

Waarom concealer gebruiken?

Concealer is al een hele tijd een vast aandeel in mijn dagelijkse make-uproutine. Ik gebruik het onder mijn foundation, omdat sommige plekjes in mijn gezicht nog wat extra dekking kunnen gebruiken. Bovendien is alleen een foundationlaag vaak niet voldoende om mijn rode wangen compleet de verbergen. Doordat ik de groene concealerkleur eerst eronder aanbreng, zorgt de foundation ervoor dat de kleurcorrectie weer een neutrale kleur krijgt. Dan zie je niks meer van de roodheid terug! Dit geldt ook voor de twee andere kleurcorrigerende concealers. Alleen de huidskleuren breng ik meestal over mijn foundationproduct aan, gezien dit dezelfde teint is.

Rode vlekken in gezicht verbergen met groene concealer

Ik heb inmiddels al veel groene concealerproducten uitgeprobeerd, maar ik mijn grote favoriet is toch wel het 15-delige palette die ik gewoon bij Bol bestel. De textuur is heel mild en creamy, waardoor je de kleuren goed kan mengen en blenden. Hierdoor kunnen veel huidskleuren dit palet gebruiken. De dekking is precies goed, zodanig dat het natuurlijk oogt zonder pancake effect. Bovendien gebruik ik de donkere kleuren ook al bronzer en de lichtste als highlighter. Op deze manier haal je het meeste uit dit handige doosje. Niet voor niets is dit het bestverkochte concealerproduct en zijn de klanten zo enthousiast!

Verberg rode vlekken in gezicht eenvoudig met dit handige 15-delige concealerpalette!

rode vlekken in gezicht     rode vlekken in gezicht

Andere fijne make-upfavorieten

Het is fijn dat dit product bij Bol.com te bestellen is, want bij de drogisterijen is hij (nog) niet te koop. Er zijn nog veel meer van mijn beauty- en make-upfavorieten die je hier voordelig online kan shoppen. Zo houd ik enorm van alle geuren van Thierry Mugler, vooral Alien en Angel. Die bestel ik dan altijd mee, of althans een van de twee.Ook voor lipsticks, eyeliners, foundations of gezichtsmaskers kan je natuurlijk in het uitgebreide assortiment rondsnuffelen, want ze hebben zoveel. Een fijn adres voor beautyliefhebbers!