Rode vlekken verbergen? Gebruik groene concealer!

rode vlekken verbergen

Heb jij last van rode vlekjes in het gezicht? Vooral bij de wangen is dit vaak zichtbaar. Zelf heb ik hier helaas ook behoorlijk last van, dus ik herken het probleem maar al te goed. Al een tijd ben ik op zoek naar goede producten om deze vlekken te kunnen verbergen, zoals foundation of serums. Toen kwam ik het product tegen wat inmiddels mijn ultieme favoriet is geworden en welke ik er elke dag bij pak: het Concealer & Foundation Palette 15 Kleuren van Bol.com. Deze doos met maar liefst vijftien concealerkleuren bedekken niet alleen roodheden maar alle soorten oneffenheden!

Het handige aan dit palet is dat er zoveel kleurkeuze is, dat het vrijwel voor elk huidtype geschikt is, van licht tot donker. Bovendien gebruik ik naast de kleurcorrigerende concealers (zoals groen voor rode vlekken verbergen) de donkere kleuren als bronzer en de lichtste als highligther. Voor €9,50 heb je dus eigenlijk een compleet pakket waarmee je eindeloos kan variëren, want de kleuren mengen en blenden ook nog eens heel makkelijk! De textuur is namelijk heel creamy en mooi dekkend. Hierdoor vind ik de prijs-kwaliteitverhouding meer dan uitstekend en kan ik hem zeker aanbevelen. Niet voor niets is dit het bestverkochte concealerproduct van Bol!

Bestel hier het handige 15-delige Concealer & Foundation Palette online!

rode vlekken verbergen

Kleurcorrigerende concealer gebruiken

Het gebruik van concealer is uitstekend om oneffenheden in het gezicht mee weg te werken. Zo werkt de gele kleur ideaal om blauwe of donkere kringen of aderen onder de ogen mee weg te werken. Lila is een goede tegenhanger voor een grauwe huid of gele plekjes en groen is de perfecte kleur om roodheid mee te verbergen. Ik gebruik de groen- en geeltinten dan ook elke dag door ze onder mijn foundation aan te brengen. Hierdoor wordt mijn huidskleur weer mooi egaal op een hele mooie, natuurlijke en eenvoudige manier. De textuur van dit palette is zo goed omdat ze mooi in blenden. Zo ontstaat er geen pancake effect en oogt je gezicht heel naturel, iets wat ik zelf heel prettig vind.

Rode vlekken verbergen met het 15-delig Concealer Palette

Wil jij graag een mooi en betaalbaar Concealer Palette in je bezit hebben waarmee je veel kanten op kan, dan kan ik je van harte dit product aanbevelen. Niet voor niets zijn de klantenreviews bij Bol allemaal zo positief. Veel mensen gebruiken hem ook als foundation! Zelf gebruik ik de donkere tinten als bronzers en de lichte als highlighters. Daarnaast gebruik ik de groene kleur voor rode vlekken verbergen en de gele voor donkere kringen onder mijn ogen. Ik vind het ideaal, je bent met dit product in een klap klaar en daarnaast is de kwaliteit ook gewoon goed te noemen. Een aanrader wanneer je van roodheid af wilt!

Koop hier het complete 15-delige Concealer Palette voor €9,50 online!

rode vlekken verbergen     rode vlekken verbergen

 

Andere make-upproducten kopen

Bij Bol kan je natuurlijk terecht voor nog veel meer andere make-upproducten, zoals lipsticks van mooie merken, foundations of luxe parfums. Zelf ben ik erg van Thierry Mugler’s Alien, deze kan je ook online bestellen, vaak veel voordeliger dan bij de parfumeriezaken. Zo zijn er nog tal van andere beautyartikelen te koop. Wat ik vaak doe is sorteren op bestverkocht of best beoordeeld product. Zo weet je meteen dat je kwaliteit in huis haalt, net zoals bij dit Concealer Palette!

Dit vind je misschien ook leuk: