Rugcorset kopen? Bestel een Rugband online voor €19,95!

Veel mensen hebben te maken met rugklachten. Met name in de onderrug ontstaan vaak pijnen door vermoeide, verrekte of stijve spieren. Een rugcorset kan een goed middel zijn om deze rugklachten aanzienlijk te verminderen. Deze speciale rugband zorgt ervoor dat spieren ondersteund en verwarmd worden, waardoor het genezingsproces versneld wordt.  

Herken jij de klachten van pijn in de onderrug of tussen de schouderbladen en zou je hier graag een gerichte oplossing voor zien? Voor mensen die regelmatig lijden aan dit door  rugklachten biedt een rugcorset een uitkomst! Hiermee kunnen klachten namelijk in grote mate verminderd worden. Reden genoeg om er een uit te proberen. Het biedt veel steun en zorgt voor direct pijnverlichting. Ideaal voor mensen die veel lichamelijk werk moeten verrichten, zoals sporters, thuiszorgmedewerkers, klussers of tuiniersliefhebbers. Wees zuinig op je lichaam en biedt ondersteuning wanneer dat nodig is. Hiervoor is dit product een grote aanrader! Bij Bol.com kan je een band voor de rug bestellen voor €19,95.

rugcorset
bestel knop 2

Een Rugcorset voor (onder)rugpijn

Elke dag geconfronteerd worden met rugpijn is geen pretje. Vaak belemmeren dit soort pijnen je van je dagelijkse werkzaamheden. Maar het kan ook zo zijn dat dit soort klachten tijdens lichamelijke inspanningen optreden, zoals tijdens het beoefenen van sporten. Het gebruik van een magnetische rugband is hiervoor ideaal. Zeker wanneer je vaak pijn en kramp ervaart in de rug of met de name de onderrug. Je zult het verschil merken wanneer je hem draagt, er vindt namelijk een directe steun plaats, welke spierpijn aanzienlijk kan verminderen. Het Neopreen materiaal zorgt ervoor dat de temperatuur lekker warm blijft. En de elasticiteit maakt het mogelijk dat de band voor elke maat geschikt is. Kortom, directe pijnverlichting en een handomdraai.

Direct ondersteuning en pijnverlichting

Heb jij vaak last van (spier)pijn in de rug en zou u hier graag een oplossing voor zien? Dan is een Rugcorset band een goede oplossing. Ook aan te raden voor mensen in het sportieve veld. Een hulpstuk als dit is namelijk ideaal als ondersteuning voor pijnlijke rugspieren. De verstelbare tailleband behoudt door het materiaal de therapeutische warmteontwikkeling terwijl het druk en steun geeft. De afmeting is ongeveer 19 centimeter bij 1 meter lang. Door de klittenbandsluiting is het rug corset naar de juiste afmeting af te stellen. Ook mooi meegenomen: wanneer je het draagt onder kleding oog je direct enkele maten slanker! De band is machine wasbaar op 40 graden. Pijn wordt tijdens het dragen direct verlicht en genezing wordt versnelt. Het korset is dan ook ideaal bij:

  • algemene rugpijn
  • lumbale pijn
  • verrekkingen
  • scheurtjes in spieren

Bestel bij Bol.com het Magnetische Rugcorset voor €19,95 online!

rugcorset bestellen
rugcorset kopen
bestel knop 2

Ook voor andere  gezondheidsproducten

Zoek je liever een ander artikel? Bij deze webwinkel worden allerlei categorieën aan producten aangeboden. Zoek je nog een leuk cadeautje? Of een handige reisgadget? Geheid dat je hier voordelig terecht kunt. Ook voor beautyproducten en geurverspreiders zit je hier helemaal goed. Ook voor babyproducten, dierenartikelen of parfum kan je voordelig shoppen. En bestel je vandaag nog? Dan komt je bestelling hoogstwaarschijnlijk morgen al binnen!