Salt of the Earth deo review: natuurlijk en zonder vlekken!

Salt of the Earth deo review

Laten we het hebben over stinkende oksels. Hier is een nieuwe review over de Salt of the Earth deodorant. Dit merk trok mijn aandacht omdat ik het voorbij zag drijven op Instagram. Aangezien ik toch een nieuwe deodorant nodig had, dacht ik dit merk eens te proberen. Deodorants zijn best lastig voor mij, omdat de meeste me uitslag geven of eczeem veroorzaken. Niet alle natuurlijke deodorants zijn ook goed voor mij, want ik ben allergisch voor veel planten. Maar de Salt of the Earth deodorant heeft goede recensies gekregen en nu kan ik mijn ervaringen via deze Salt of the Earth deo review met jullie delen. Je kan een deodorant van 100ml voor €18,20 bij bol.com bestellen.

Salt of the Earth deo review

Wat belooft deze deodorant?

In tegenstelling tot traditionele anti-transpiranten, die de huidporiën verstoppen en het natuurlijke zweetproductieproces van het lichaam belemmeren, blokkeert Salt of the Earth je poriën niet, maar laat het een dunne laag natuurlijke minerale zouten op je huid achter, die de de groei van geurveroorzakende bacteriën. Salt of the Earth, bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder natuurlijke botanische extracten en oliën, minerale zouten en biologische Aloë Vera, is vriendelijk voor de huid, waardoor uw lichaam op natuurlijke wijze kan functioneren en u wordt beschermd tegen lichaamsgeur. Bovendien zijn Salt of the Earth deodorants vriendelijk voor kleding en laten ze geen gênante witte vlekken achter!

Over de ingrediënten

Het is een natuurlijke deodorant en vrij van aluminiumchloorhydraat, alcohol, parabenen en triclosan. Het is niet getest op dieren en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Nu vind ik persoonlijk alle bovengenoemde ingrediënten niet erg. De meeste zijn ook te vinden in andere cosmetische artikelen, maar ik denk dat het beter is om veilig te zijn. Wat voor mij het belangrijkste is, is dat een deodorant mijn huid niet irriteert. Omdat ik allergisch ben voor parabenen en veel synthetische geuren, is deze deodorant erg nuttig.

Mijn ervaringen met de Salt of the Earth deodorant

Maar werkt de Salt of the earth deodorant echt als het gaat om slechte geuren? Ik moet zeggen dat ik niet zo veel zweet. Ik heb zelden zweet langs mijn lichaam of echt natte oksels, zelfs niet tijdens een training. De huid onder mijn armen wordt hooguit een beetje vochtig, tenzij het in de zomer waanzinnig heet is buiten. Dat betekent niet dat ik altijd naar een boeket rozen ruik. De Salt of the Earth deodorant helpt me echt om normaal te ruiken, geen stinkende oksels. Ik heb het getest tijdens deze zeer hete zomer en ook in de sportschool. En ik bleef normaal ruiken.

Ik zeg dat ik normaal ruik omdat ik niets anders ruik dan mijn normale geurloze huid. De natuurlijke geuren in deze deodorant hebben de neiging om vrij snel te verdampen in mijn ervaring. Na een uur of twee is er niet veel geur meer over. Er is eigenlijk helemaal geen geur, maar ik vind het niet erg om niets te ruiken. Ik vind het goed zolang ik geen stinkende oksels heb. Ik gebruik een normaal parfum om wat geur aan mijn kleding toe te voegen als ik dat wil. Er is nog iets dat ik erg leuk vind aan de Salt of the Earth deodorant.

Het laat echt geen witte vlekken achter op mijn kleding of residu op mijn huid. Ik kan het direct na het scheren gebruiken zonder uitslag of eczeem te krijgen. En het lijkt ook de huid onder mijn armen behoorlijk goed te hydrateren. Andere deodorants lieten mijn oksels behoorlijk droog en schilferig achter. Het laatste goede punt is dat er ongeveer drie spritzes nodig zijn die me echt de hele dag duren.

Ik kon geen slechte punten vinden, maar ik heb wel wat dingen gevonden om te overwegen. Deze natuurlijke deodorant is vrij duur in vergelijking met gewone. Ik heb ook gemerkt dat deze deodorant voor mij het beste werkt als ik mijn oksels met zeep reinig voordat ik hem gebruik. Zorg ervoor dat alle geurproducerende bacteriën van je huid zijn afgespoeld voordat je de Salt of the earth deodorant aanbrengt. Ik merk dat het veel beter werkt als ik dat doe.

Ik hou van een goede geur op mijn lichaam, maar de geuren die aan de deodorants worden toegevoegd, verdampen vrij snel. Deze deodorant ruikt fantastisch als ik hem op spray. Verwacht bij deze deodorants geen langdurige geur onder je armen. Eén spritz is ook niet genoeg, ik moet ongeveer drie spritzes gebruiken om deze deodorant echt te laten werken. Wat me doet denken dat ik sneller dan normaal door deze deodorant heen zal raken.

Mijn Salt of the Earth deo review geeft deze deodorant 4 sterren

Ja, ik zou deze deodorant opnieuw kopen. Vooral omdat het mijn huid niet irriteert en het idee om minder tot geen chemicaliën te gebruiken, me een beter gevoel geeft. Ik denk niet dat deze deodorant beter is dan een gewone als het gaat om het voorkomen van zweten. Omdat je altijd zweet, maar het zal je helpen om van een milde ongewenste lichaamsgeur af te komen. Als je iemand bent die veel zweet, weet ik niet of het ook voor jou zou werken. Ik denk dat dit het soort product is dat je echt zelf moet proberen en kijken of het werkt. Ik ben in elk geval enorm enthousiast en mijn Salt of the Earth deo review geeft dit product dan ook 4 sterren.

Ook populair: Thermal Foaming Gel van Celenes by Sweden: vegan en vooral fijn