BeautyToko werkt als affiliate partner van bol.com en Amazon. Voor samenwerkingen kunt u contact opnemen via info@beautytoko.nl. Wij werken nooit met financiële vergoedingen maar op basis van backlinks. Hieronder vindt u de opties waarbij wij wellicht iets voor u kunnen betekenen:

Verkoopt u een product?

Verkoopt u een product op bol.com of Amazon wat u onder de aandacht wilt brengen? Bij beautytoko.nl zijn er diverse mogelijkheden om samen te werken. Zo kunnen wij een SEO artikel schrijven waarbij uw product vernoemd wordt en daarbij direct linken naar de verkooppagina van uw product. Heeft u een bestaand artikel gezien waar uw product goed tussen past? Dan is een toevoeging van uw product ook eventueel mogelijk. Wij vragen in ruil voor een benoeming van uw product met een link naar uw verkooppagina geen financiële vergoeding maar een backlink van uw website.

Wilt u een link ruilen?

Heeft u een website in de beauty / mode / lifestyle branche en zoekt u naar een linkpartner voor een hogere positie in Google? Neem gerust contact op om hier de mogelijkheden voor te bespreken. BeautyToko.nl heeft momenteel een DA van 41.

Zoekt u een schrijver voor een gastartikel?

Wij verzorgen gastartikelen voor bedrijven in de beauty / mode / lifestyle branche. De onderwerpen kunnen zeer divers zijn en volledig aangepast worden naar uw doelgroep. Graag zien wij als vergoeding een link in het artikel naar onze website.

Wilt u zelf een gastartikel schrijven voor beautytoko.nl?

Wij krijgen vaak het verzoek van bedrijven of zij een gastartikel voor beautytoko.nl mogen schrijven met daarin een link naar hun website verwerkt. Wij plaatsen geen gastartikelen met daarin verwerkte links naar websites. Wellicht zijn er wel andere vormen van een samenwerking mogelijk, zoals een linkruil verwerkt in een artikel voor websites met een soortgelijke DA.

Overig

Heeft u iets anders in gedachten voor een samenwerking? Laat het ons weten!