Samsung Galaxy Fit 2 review: betrouwbaar, simpel, betaalbaar

samsung galaxy fit 2 review

Als je aan Samsung als merk denkt, denk je waarschijnlijk aan telefoons, tv’s en andere apparaten die het leven gemakkelijker maken. Toch maken ze ook verschillende hoogwaardige wearables die consumenten de mogelijkheden bieden die ze nodig hebben bij het navigeren door het leven. De Samsung Galaxy Fit 2 is een fitness-trackingband. We hebben besloten om het te bekijken om erachter te komen of het je tijd waard is of niet – bekijk ons ​​​​oordeel hieronder in deze Samsung Galaxy Fit 2 review.

Hoe goed is de Samsung Galaxy Fit 2 ontworpen?

Het eerste dat opvalt aan de Samsung Galaxy Fit 2 is dat hij klein en rechthoekig is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die een discrete fitnessband wil om hem de hele dag door te ondersteunen. Het apparaat wordt geleverd in zwarte of scharlaken kleuren en is lichtgewicht en comfortabel om te dragen.

Het heeft een AMOLED-scherm dat duidelijk te lezen is en slechts 1,1 inch meet. Het kleurenscherm heeft instelbare helderheid en kan worden gebruikt om uw inspanningen in elk licht of nacht te volgen. Het scherm is aanraakgevoelig en er zijn geen fysieke knoppen voor navigatie, waardoor het een superstrak uiterlijk heeft.

Het heeft een rating van 5 ATM, wat betekent dat je ermee kunt zwemmen, maar je kunt niet dieper dan 50 meter gaan en je moet voorkomen dat je het langer dan een half uur per keer onderdompelt. Het kan onder de douche worden gedragen zonder ook te beschadigen. Vermijd echter om er zeep op te krijgen, want dit kan problemen veroorzaken als het te vaak gebeurt.

samsung galaxy fit 2 review

Welke functies biedt de Samsung Galaxy Fit 2?

Er zijn een aantal slimme functies die u zeker zult waarderen, waaronder de mogelijkheid om meldingen van uw telefoon te ontvangen om u op de hoogte te houden. U kunt uw berichten ook lezen en beantwoorden met vooraf ingestelde opties als u het apparaat hebt gekoppeld aan een Android-telefoon.

Als u uw apparaat wilt personaliseren, zult u blij zijn te weten dat er een groot aantal wijzerplaten is waaruit u kunt kiezen, zodat u de belangrijkste informatie met één tik op het scherm kunt zien!

Enkele van de andere opmerkelijke functies die worden aangeboden, zijn muziekbediening, ondersteuning voor het wassen van de handen, weersvoorspellingen en meer. Als je echter bedenkt dat het scherm erg klein is, moet je elke keer dat je het nodig hebt beslissen of je bereid bent te scrollen om alle gewenste informatie te krijgen.

Fitnessfuncties

Het belangrijkste doel van dit apparaat is om fitness-trackingmogelijkheden te bieden voor het dagelijks leven. Dit betekent dat er een stappenteller is om u gedurende de dag op de hoogte te houden van uw bewegingen en verschillende trainingsopties wanneer u aan het trainen bent. De vooraf ingestelde activiteiten zijn gemakkelijk toegankelijk en geven u elke keer feedback over uw prestaties , maar het is de moeite waard eraan te denken dat dit apparaat niet met GPS wordt geleverd, dus de nauwkeurigheid zal niet zo goed zijn als bij andere apparaten.

Als je een tijdje inactief bent, trilt je apparaat om je eraan te herinneren dat je moet bewegen, en kun je ook informatie krijgen zoals de afstand die je overdag hebt afgelegd en hoeveel calorieën je hebt kunnen verbranden. De bijbehorende app is ook geweldig om mee te werken, omdat u meer informatie kunt krijgen over uw bewegingen gedurende de dag, uw activiteitengeschiedenis kunt bekijken en gezondheids- en welzijnsgegevens kunt invoeren om u te helpen een logboek met nuttige informatie op te bouwen die u kunt gebruiken om te begrijpen hoe Nou, je harde werk werpt zijn vruchten af.

Het apparaat wordt geleverd met zowel een gyroscoop-bewegingssensor als een versnellingsmeter die nauwkeurige bewegingsregistratie biedt en waarmee u ook slaapregistratiegegevens kunt krijgen. Het apparaat heeft ook een hartslagmeter om u te helpen uw trainingsinspanningen te begrijpen, maar bij het testen is dit niet altijd zo nauwkeurig als u zou hopen.

Samsung Galaxy Fit 2 review

Hoe is de levensduur van de batterij?

De batterij in dit apparaat is een 159 mAh-batterij die tussen de oplaadbeurten vijftien tot eenentwintig dagen meegaat bij dagelijks gebruik, wat geweldig is voor diegenen die zich geen zorgen willen maken over dagelijks opladen. Bovendien is hij eenvoudig en snel op te laden, wat een probleemloze oplossing biedt.

Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen?

Als je twijfelt of je de Samsung Galaxy Fit 2 wilt kopen of niet, bekijk dan onze lijst met voor- en nadelen om je te helpen bij het nemen van een beslissing:

Pluspunten:

  • Opgewaardeerd scherm dat gemakkelijk te lezen is
  • De hele dag comfortabel om je pols
  • Eenvoudig te gebruiken en te navigeren
  • Er zijn een aantal wijzerplaten om uit te kiezen

Minpunten:

  • De hartslagmeter is niet zo nauwkeurig als andere apparaten
  • Het heeft geen GPS
  • Het biedt geen verbonden GPS
  • De batterij gaat niet zo lang mee als hij zegt

Is de Samsung Galaxy Fit 2 het waard om te kopen?

Als het erom gaat te beslissen of je de Samsung Galaxy Fit 2 wilt kopen of niet, is het de moeite waard om te overwegen wat je van een fitnesstracker wilt en of de aangeboden functies dat voor jou zullen bieden.

De Samsung Galaxy Fit 2 heeft een aantal trackingfuncties, ziet er geweldig uit om de pols en biedt veel fitnessfuncties waarmee je het meeste uit elke training kunt halen. Het is ook zeer betaalbaar en wordt geleverd met de extra gemoedsrust die u krijgt als u een apparaat bezit dat is gemaakt door een groot merk. Als u op zoek bent naar iets betrouwbaars, eenvoudigs en betaalbaars, dan is dit misschien het apparaat voor u!

U leest: Samsung Galaxy Fit 2 review: betrouwbaar, simpel, betaalbaar

Ook populair: 11x het beste iphone hoesje om te kopen volgens tech experts

Dit vind je misschien ook leuk: