Sandalen die lekker lopen: de Birkenstock Mayari sandalen

sandalen die lekker lopen

Een van mijn ergste gewoonten is veel te lang wachten met het kopen van seizoensartikelen, ook al kan ik ze maanden voordat ze nodig zijn veel gemakkelijker krijgen. In de winter, bijvoorbeeld, herinner ik me meestal niet dat ik nieuwe laarzen nodig heb totdat het al sneeuwt, en dan race ik naar de winkel om wanhopig de paar overgebleven paar in voorraad te zoeken. En in de zomer denk ik er meestal pas aan als ik op oude, half kapotte teenslippers over het strand sjokte, hoe leuk het zou zijn om in plaats daarvan nieuwe kicks te rocken. Gelukkig hoorde het schoenenmerk Birkenstock de klachten van mijn toekomstige zelf en stuurde me begin dit voorjaar een voorbeeld van zijn leren sandalen die lekker lopen, en nu ben ik helemaal klaar voor het komende warme weer.

Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteitsschoeisel en duurzame productie, en staat achter tonnen kleurrijke alledaagse sandalen, waaronder de Mayari, de stijl die ik heb ontvangen. Toen mijn paar arriveerde, was ik meteen geïntrigeerd door de look van de leren schoenen; ze hebben drie riemen, samen met een extra aan de achterkant voor extra ondersteuning, en ze kwamen in een mooie grijze kleur.

De Birkenstock Mayari Sandalen zijn bij bol.com verkrijgbaar in diverse kleuren

Sandalen die lekker lopen

Urenlang probleemloos lopen

Toen ik ze probeerde, trok mijn aandacht echt naar het comfortniveau van de sandalen. Het was een droom om erin te lopen, dankzij hun binnenzolen van kurk en latex die zijn bekleed met schokabsorberend, voetvormend suède. Ik kon me gemakkelijk voorstellen dat ik de sandalen urenlang zonder problemen zou dragen – wat ik de volgende zonnige dag met succes deed, en de dag daarna opnieuw.

Ik heb de schoenen gestyled met een spijkerbroek en een T-shirt, wat er geweldig uitzag, maar met hun neutrale kleuren en stijlvolle design kunnen ze net zo goed samen met een jurk of romper. Echt, deze sandalen kunnen overal bij, en ze zijn al snel mijn favoriete schoenen geworden voor warme dagen.

Eindelijk sandalen die lekker lopen!

Ik ben zo’n fan geworden dat ik zelfs twee oudere paar sandalen heb weggedaan die ik voor altijd had gehad, maar om Marie Kondo te citeren, ze veroorzaakten lang niet dezelfde vreugde als de Birkenstock Mayari-sandalen. Binnenkort ga ik misschien zelfs zo ver dat ik een tweede paar koop in een van de andere kleuren – misschien de zwarte optie omdat die natuurlijk vrijwel overal mee te combineren valt.

Sandalen die lekker lopen

U leest: Sandalen die lekker lopen: de Birkenstock Mayari sandalen

Ook populair: 9x oorbellen voor gevoelige oren die comfortabel én mooi zijn

Dit vind je misschien ook leuk: