Satisfyer Pro 2 van Kruidvat review: een onmisbare must-try

satisfyer-pro-2-kruidvat

GASTARTIKEL – Ik heb me altijd afgevraagd of meerdere orgasmes een mythe waren. Ik weet dat sommige mensen ze hebben, maar persoonlijk heb ik een lange ‘ongevoelige periode’ waarin ik niet meer kon gaan als ik dat wilde – en dat doe ik. Maar toen ik de Satisfyer Pro 2 van Kruidvat voor het eerst probeerde, kon ik in één nacht drie orgasmes krijgen (maar niet één sessie). Natuurlijk wilde ik meer weten.

Satisfyer Pro 2 Kruidvat

Hoe werkt de Satisfyer Pro 2 van Kruidvat?

De Satisfyer staat bekend om zijn zuigtechnologie, die luchtgolven rond de clitoris creëert als een klein vacuüm. Voor het geval dat nog niet genoeg is, trilt de kop ook. Dat vertaalt zich in ieder geval voor mij in een veel sneller orgasme – het kost me slechts een minuut of twee om klaar te zijn in vergelijking met mijn gebruikelijke 5 tot 10.

De Satisfyer Pro 2 van Kruidvat verhoogt de ante echter nog meer. Het heeft plus- en min-knoppen waardoor de vermogensmodi eenvoudiger te bedienen zijn, een bredere kop voor meer comfort en een stillere motor voor het geval er iemand in de volgende kamer is. Het grootste verschil dat me opviel, was echter dat hij op de hoogste stand nog krachtiger is dan de vorige, wat me zowel doodsbang als intrigeerde.

Ik heb de standaard roze Satisfyer Pro 2: Next Generation en de Satisfyer Pro 2 Penguin: Next Generation uitgeprobeerd, waarvan het handvat en het hoofd beide kleiner zijn dan de standaard en de vorm hebben van een pinguïn met een vlinderdas. (Het hoofd van de pinguïn is iets minder gedempt maar meer geconcentreerd, terwijl het grotere hoofd comfortabeler is met een meer diffuus gevoel.)

Satisfyer Pro 2 Kruidvat

Mijn ervaringen

Ik probeerde eerst de gewone roze, en nadat ik het bekende een-minuut, een stiekem-op-je-orgasme had ervaren dat ik de eerste keer had, besloot ik een experiment te doen. Terwijl ik aan het dollen was met mijn partner, vroeg ik hem om de Penguin op mij te gebruiken op de hoogste stand. Het werd een beetje pijnlijk toen hij het niet precies plaatste waar ik het wilde – het risico van een überkrachtig seksspeeltje – maar toen hij het eenmaal onder de knie had, ging ik meteen over de rand. Toen, na een minuutje zoenen, zei ik tegen hem: “Probeer het nog eens.” Tot mijn verbazing trilden mijn benen binnen een minuut weer. Nog een kort zoenintermezzo later, ik voelde me stoutmoedig. ‘Nogmaals,’ zei ik tegen hem. Het werd op dat moment ongemakkelijk om door te gaan, maar de Penguin slaagde er al snel in om nog een orgasme uit me te krijgen.

Dit bracht een hele nieuwe kant van mij naar boven. Ik voelde me hebzuchtig. Ik voelde me onverzadigbaar. Ik voelde me grenzeloos. Ik voelde me een seksgodin.

Ondanks het feit dat mijn clitoris op dat moment pijn deed, was ik te nieuwsgierig om te zien hoe ver dit kon gaan om het een nacht te noemen. Dus ik gebruikte het speeltje weer terwijl we seks hadden. Het vierde orgasme duurde langer, maar ja hoor, het kwam. Na afloop was ik benieuwd hoe de standaard roze Satisfyer zich verhield, dus hield ik hem tegen mijn clitoris en, oeps, had ik er nog een.

Laatste telling: vijf orgasmes. What the hell?! Wat zou er gebeuren als ik daar de hele dag zou liggen met deze zuigkop over mijn clitoris? Ik wilde het niet eens weten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Er was echter een groot nadeel aan dit alles: ik had kwaliteit opgeofferd voor kwantiteit. De orgasmen waren overvloedig, maar niet zo plezierig, vooral tegen het einde. Naarmate de sessie vorderde, werden ze korter, minder intens en ongemakkelijker. En ze lieten mijn clitoris pijnlijk en toch verdoofd achter, dus er was meer druk nodig om elke keer een climax te bereiken.

Zelfs het eerste orgasme van de nacht was lang niet zo plezierig als die zonder speeltje. Het voelde alsof ik het beste deel oversloeg. Ik werd niet erg nat of opgewonden. Ik dacht niet eens sexy gedachten toen ik kwam. En daarna voelde ik me niet verfrist of dicht bij mijn partner. Deze on-demand climaxen voelden gefabriceerd en onauthentiek aan – bijna alsof je voorbij het punt van volheid eet, alleen maar omdat er eten voor je neus staat.

Satisfyer Pro 2 van Kruidvat eindoordeel

Ik vind de Satisfyer geweldig om te gebruiken tijdens de geslachtsgemeenschap, omdat ik normaal gesproken niet op die manier kan komen zonder een speeltje. Het is waarschijnlijk ook geweldig voor degenen die in het algemeen moeite hebben met een climax. Maar ik ben van plan om het spaarzaam te gebruiken.

Als ik denk aan wat ik van seks wil, is het tenslotte niet om me naar de finish te haasten. Het is om van elk moment te genieten, om me verbonden te voelen met mijn partner (of met mezelf, als ik aan het masturberen ben), en om me super opgewonden te voelen voordat ik eindelijk die release bereik. En harder verdiende handmatige orgasmes zijn daar veel beter voor.

Toch is het een aangename toevoeging voor een ieder die haar seksleven naar een nieuwe dimensie wil brengen, nieuwe dingen wilt uitproberen en de ervaringen van makkelijkere of meerdere hoogtepunten wilt ontdekken.

Satisfyer Pro 2 Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

U leest: Satisfyer Pro 2 van Kruidvat review: een onmisbare must-try

Ook populair: Rituals huisparfum: dit zijn de beste geuren voor elke stemming